Kendall Jenner onthult dat ze niet op Kanye heeft gestemd terwijl ze hulde brengt aan Joe Biden

Kendall Jenner onthult dat ze niet op Kanye heeft gestemd terwijl ze hulde brengt aan Joe Biden
Kendall Jenner onthult dat ze niet op Kanye heeft gestemd terwijl ze hulde brengt aan Joe Biden
Anonim

Zeg wat je leuk vindt aan Kardashian/Jenner's - ze steunen elkaar altijd.

Maar als het op politiek aankomt, lijkt de familie op gespannen voet te staan.

Kim Kardashian - die met president Trump samenwerkte aan de hervorming van het strafrecht - heeft president en vice-president - Joe Biden en Kamala Harris - gefeliciteerd op sociale media.

Kardashian maakte geen melding van haar man Kanye West, die in 12 staten stemde. Kanye's presidentiële bod kreeg slechts 60.000 stemmen op een geschat totaal van 160 miljoen.

De "Gold Digger"-rapper was gepassioneerd om president te worden en geloofde echt dat hij een kans had. Het bracht fans ertoe te geloven dat Kim niet tot de 60.000 mensen behoorde die op Kanye stemden. Ze heeft hem nooit publiekelijk gesteund.

Het lijkt erop dat Kim niet de enige was.

Zuster-in-law Kendall Jenner deelde op Twitter: "Geweldige ochtend!!!!!!!!! ik ben emotioneel, opgelucht en vervuld van vreugde vanmorgen!!!"

Kanye's andere schoonzus, Khloé Kardashian, voegde toe: OMG ik wil tranen van vreugde huilen!!!! Bravo!!!

Zangeres Selena Gomez schreef dat "het veel te laat was om @kamalaharris geschiedenis te zien schrijven, maar wat een mooi moment."

"DANK GOD", schreef zangeres Ariana Grande op Twitter en tagde de gekozen president en binnenkort vice-president Kamala Harris.

"Laten we aan het werk gaan, Amerika. Het is tijd om de mensen verantwoordelijk te houden. Het is tijd voor hen om te luisteren. En het is tijd voor daadwerkelijke verandering in ons beleid en onze praktijken", schreef zangeres Lizzo op Instagram.

Democraat Joe Biden zei zaterdag dat hij vereerd was dat Amerikanen hem hebben gekozen als hun president.

Hij verklaarde dat het nu tijd was om de verdeeldheid te helen die door de verkiezingscampagne was ontstaan en zich te verenigen als een land.

"Ik ben vereerd en nederig door het vertrouwen dat het Amerikaanse volk in mij en in verkozen vice-president Harris heeft gesteld. Ondanks ongekende obstakels heeft een recordaantal Amerikanen gestemd", schreef Biden op Twitter.

Nu de campagne voorbij is, is het tijd om de woede en de harde retoriek achter ons te laten en samen te komen als een natie. Het is tijd voor Amerika om zich te verenigen. En om te genezen.'

De heer Biden heeft zaterdag 270 stemmen behaald in het kiescollege met een overwinning in Pennsylvania. Ondertussen heeft Trump geweigerd toe te geven en dreigt hij met verdere juridische stappen tegen het tellen van de stemmen.

Aanbevolen: