Kim Kardashian brengt hulde aan ex Kanye West terwijl hij Fashion Award in ontvangst neemt

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian brengt hulde aan ex Kanye West terwijl hij Fashion Award in ontvangst neemt
Kim Kardashian brengt hulde aan ex Kanye West terwijl hij Fashion Award in ontvangst neemt
Anonim

Kim Kardashian zorgde ervoor dat ex-man Kanye West eer aandeed in haar overwinningstoespraak toen ze gisteravond een modeprijs in ontvangst nam bij de '2021 People's Choice Awards'. De zakenmagnaat trok een nogal interessante kleding aan om haar onderscheiding in ontvangst te nemen, kneep haar rondingen in een zwarte kanten catsuit en schermde haar ogen af achter insectenachtige tinten.

Kardashian gutste: Aan Kanye, omdat hij me echt kennis heeft laten maken met de modewereld. Ik werd verliefd op mode en ik ben zo geïnspireerd door zoveel mensen, maar nogmaals, dit is als een droom die ik krijg om wakker te worden sta op en draag deze geweldige kleren en probeer nieuwe dingen en neem een risico. Ik ben zo nederig.”

Kim Kardashian was 'vereerd' om de prijs uitgereikt te krijgen door Tracee Ellis Ross

De prijsuitreiking was de winnaar van vorig jaar, de multi-getalenteerde Tracee Ellis Ross, wat tot grote vreugde van Kim was, die uitriep: "Ik ben zo vereerd om de prijs van het mode-icoon zelf te ontvangen. Bedankt.."

Kim is niet alleen duidelijk de prijs waard vanwege haar zorgvuldig vervaardigde, geschiedeniscreërende uiterlijk, maar de reality-tv-legende heeft zichzelf ook een plaats verdiend in de eregalerij van de elitaire mode-oprichter vanwege haar miljard- dollar bedrijf SKIMS.

Kardashian's nieuwste drop, 'Fendi x SKIMS', was binnen de eerste minuut na lancering uitverkocht en bracht een snelle $ 1 miljoen binnen. De lijn bleek zo populair dat Kim een tweede drop voor 10 december 2021 heeft aangekondigd om degenen die de felbegeerde kledingstukken hebben gemist nog een kans te geven.

Kim Kardashian en New Beau Pete Davidson zouden het hebben over het krijgen van baby's

Zaken is niet het enige dat op dit moment goed gaat voor Kim Kardashian. Volgens een recent rapport van Style Caster zit haar romantische leven ook stevig in de lift, met haar en nieuwe beau Pete Davidson naar verluidt zelfs met het idee om samen kinderen te krijgen.

Style Caster's bron verklaarde: "Ze hebben het al over kinderen. Kim denkt dat hij de beste vader zou zijn. Ze is geslagen!” Dezelfde bron beweerde ook: "Kim is verbluft door hoe sterk ze voor Pete voelt… Toen Kim Pete ontmoette, vertelde iets in haar haar dat ze de rest van haar leven met hem wilde doorbrengen."

Het is niet verwonderlijk dat ex-man Kanye West, die onlangs een reeks zeer openbare verklaringen heeft afgelegd waarin hij verklaarde dat hij zijn vroegere huwelijk weer op de rails wil krijgen, verontwaardigd is over Kims nieuwe liefde. Deze schijnbaar goed geïnformeerde bron onthulde dat de rapper niet gelooft dat de romance zo serieus is als het is … hij is in ontkenning. Maar Kim en Pete zeggen dat ze hun zielsverwanten hebben ontmoet.”

Alleen de tijd zal of deze geruchten waar zijn.

Aanbevolen: