Harry Potter's Rupert Grint staat nu op Instagram! Hier is hoe zijn co-sterren hem verwelkomden

Inhoudsopgave:

Harry Potter's Rupert Grint staat nu op Instagram! Hier is hoe zijn co-sterren hem verwelkomden
Harry Potter's Rupert Grint staat nu op Instagram! Hier is hoe zijn co-sterren hem verwelkomden
Anonim

Rupert Grint werd bekend door zijn vertolking van de roodharige, hand-me-down gewaad-dragende Ron Wemel in de Harry Potter-films. De acteur speelde in meerdere projecten sinds zijn iconische rol in de Wizarding World, maar hij is nu veel te lang in de schaduw gebleven.

Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2 kwam bijna tien jaar geleden uit, en de acteur is doorgegaan met de hoofdrol in meerdere projecten en heeft nieuwe verantwoordelijkheden op zich genomen, waaronder een rol in de BBC One-serie getiteld The ABC Murders, het vervullen van zijn levenslange droom om een ijscowagen te kopen en vader te worden van zijn dochter met partner Georgia Groome.

Rupert Grint is nu op Instagram

De acteur maakte gisteren zijn grootse debuut op Instagram, verrassende fans en zijn mede Harry Potter castleden die nooit hadden gedacht dat deze dag zou komen. Het is nog maar 24 uur geleden dat Grint lid werd van het sociale-mediaplatform, maar hij heeft al 2 miljoen volgers!

Hij deelde een foto van zichzelf, met zijn dochter woensdag in zijn armen. "Hey Instagram … slechts 10 jaar te laat, maar hier ben ik. Grint on the Gram! Hier om jullie allemaal voor te stellen aan woensdag G. Grint. Blijf veilig, Rupert," schreef hij, naast de foto.

Fans vroegen hem snel of hij Daniel Radcliffe kon overhalen om ook lid te worden van Instagram!

Een warm welkom wachtte op hem

Zijn fans konden het nieuws nauwelijks geloven en overspoelden de reacties met een warm welkom. Tom Felton, die Draco Malfidus speelde in de serie, en James Phelps die zijn broer Fred Wemel speelde, hadden zelfs speciale berichten voor hem!

"Welkom Wemel, het wordt tijd. Liefs tot woensdag xx", schreef Tom Felton, en het is een understatement om te zeggen dat fans het geweldig vonden om het te lezen. Felton is berucht vanwege het delen van explosieve throwbacks en liefde voor de franchise, zelfs jaren nadat hij het personage speelde.

James Phelps schreef "Nougat" en fans concludeerden dat het een inside joke van de Wemel-broers was!

Grint's openbare vertoningsfoto roept een oude herinnering op, met Downton Abbey-acteur Maggie Smith, die een kus op zijn wang plant. De foto is van de première in Londen in 2009 van Harry Potter en de Halfbloed Prins.

Aanbevolen: