Hollywood zei nee tegen Will Ferrell's versie van 'Anchorman

Inhoudsopgave:

Hollywood zei nee tegen Will Ferrell's versie van 'Anchorman
Hollywood zei nee tegen Will Ferrell's versie van 'Anchorman
Anonim

De cast voor deze film zat absoluut boordevol talent. Van Steve Carell tot Paul Rudd, tot David Koechner, tot natuurlijk Will Ferrell. Geloof het of niet, ondanks het succes van de film, had het aanvankelijk moeite om groen licht van studio's te krijgen. Om die reden, geeft Ferrell toe, is het zijn favoriete project van allemaal: "Degene die opv alt als de favoriet, en het is een moeilijke keuze, is Anchorman. Vanwege de reis die het kostte, "zei Ferrell. "En het is een beetje het Assepoester-verhaal van de film die niemand wilde maken."

Zoals Will toegaf met The Ringer, was het een uitdaging op zich om de film goedgekeurd te krijgen. Het script kreeg in het begin veel kritiek te verduren en Will werd uiteindelijk gedwongen om van het oorspronkelijke script af te wijken.

De afgewezen versie was gebaseerd op een film uit de jaren 70

De eerste versie van 'Anchorman' was gebaseerd op een film uit de jaren 70 met de titel 'Alive'. Zoals Ferrell onthulde met The Ringer, zou de film een heel ander plot hebben gehad om mee te werken: Het jaar is 1976 en we vliegen naar Philadelphia, en alle journalisten uit het hele land vliegen naar binnen om een grote conventie te houden ', zei hij. 'Ron overtuigt de piloot dat hij weet hoe hij met het chartervliegtuig moet vliegen, en hij maakt er onmiddellijk een noodlanding van in de bergen. En het is gewoon het verhaal van hen die overleven en proberen van de berghelling af te komen. Ze klemden een vrachtvliegtuig vast en het vrachtvliegtuig stortte ook neer, dicht bij hen, en het vervoerde alleen dozen met orang-oetans en Chinese werpsterren. Dus door de hele film heen worden we gestalkt door orang-oetans die het team één voor één afmaken met werpsterren.”

De eerste versie van de film was volgens studio's een grote mislukking. Uiteindelijk zou de film een complete make-over krijgen. Hoewel zelfs nadat de productie was voltooid, waren sommigen er niet zeker van of de film enig succes zou hebben.

anchorman gegoten
anchorman gegoten

Test-schermreacties waren gemengd

Als ze de film voor het eerst zien, gaan sommigen zelfs zo ver om te zeggen dat ze hun geld terug wilden. Ferrell begreep het, sommigen begrepen het concept, anderen duidelijk niet: Zelfs bij de tests die je doet voor de film, begrepen sommige mensen het meteen, andere mensen wisten niet wat ze aan het kijken waren. Ook het einde moesten we opnieuw filmen. … We hadden destijds zelfs een van de marketingmensen in de studio die tegen andere leden van de pers zei: ‘Oh, je hoeft het niet eens te kijken. Het is niet zo goed.”

We kunnen gerust zeggen dat de film een schot in de roos was en in niets leek op wat sommigen voorspelden voor de film. Het is misschien wel het beste werk van Will uit zijn hele carrière.

Aanbevolen: