Dit is wat Mariah Carey echt van Britney Spears denkt

Inhoudsopgave:

Dit is wat Mariah Carey echt van Britney Spears denkt
Dit is wat Mariah Carey echt van Britney Spears denkt
Anonim

Mariah Carey en Britney Spears zijn twee namen waar je vast wel eens van hebt gehoord! De Queen of Christmas en de Princess of Pop bestaan al sinds de jaren 90 en aangezien beide artiesten als iconen zijn bestempeld, is het alleen maar passend om je af te vragen wat de twee van elkaar denken. Ondanks dat Mimi bijna tien jaar voor Britney debuteerde, hebben de twee de muziekindustrie gevormd op manieren die niet kunnen worden verklaard. Met Mariah's R&B-touch en Britney's popdominantie, worden de twee beschouwd als enkele van de beste entertainers in de muziekgeschiedenis.

Britney ontmoette Mariah Carey voor het eerst in de jaren 90 voordat ze naam maakte in de industrie. Hoewel ze niet de beste vrienden zijn, hebben de twee niets dan bewondering voor elkaar uitgedrukt, zo erg dat Britney zelfs naakt pijn doet terwijl ze naar Mimi's muziek luistert. Met Britney als Mariah-fan, wat vindt de 'We Belong Together' van mevrouw Spears zelf? Laten we beginnen!

Wat vindt Mariah van Britney?

Mariah Carey is zonder twijfel een van de meest productieve singer/songwriters van onze tijd, en ze gaat niet snel ergens heen! The Queen of Christmas bereidt de release voor van haar aankomende track, 'Oh Santa', geremixt met niemand minder dan Ariana Grande en Jennifer Hudson. Mimi houdt van werken en omringt zich met even getalenteerde namen, daarom hebben zij en Britney Spears het altijd goed met elkaar kunnen vinden!

De popprinses zelf, Britney Spears, is al heel lang een fan van Mariah's, en we nemen het haar zeker niet kwalijk. Mimi heeft de weg geplaveid voor talloze vrouwelijke artiesten na haar, waaronder Britney Spears. Ondanks dat Mariah tien jaar voor Britney debuteerde, zijn de twee ongetwijfeld als iconen beschouwd, en terecht! Gevraagd naar haar relatie met Britney Spears op Andy Cohen's, 'WWHL', had Mimi niets dan positieve dingen te zeggen over de 'Gimme More'-zangeres.

"We houden van haar!", zei Mimi. De twee leerden elkaar voor het eerst kennen in de jaren 90, toen Britney net haar carrière begon. Hoewel ze niet de beste vrienden zijn, slaagde het duo erin elkaar tegen het lijf te lopen tijdens een etentje in 2017. Hoewel Mariah zich de avond niet kan "herinneren", omdat er cocktails bij betrokken waren, gutste ze ervan dat Britney altijd een "liefje" was. aan haar. Mariah herkent talent als ze het ziet, en Britney Spears is zeker geen uitzondering.

Het gevoel is ook heel wederzijds! Spears heeft niets dan bewondering uitgesproken voor Mariah en haar carrière. Britney is zelfs zo'n fan dat ze heeft onthuld dat ze graag naakt schildert terwijl Mimi's muziek op de achtergrond speelt. Mariah moest lachen om dit leuke feitje op 'WWHL', wat nog eens extra laat zien hoeveel deze twee echt van elkaar houden en elkaar respecteren.

Aanbevolen: