Dit is wat Howard Stern echt denkt van 'RHOBH

Inhoudsopgave:

Dit is wat Howard Stern echt denkt van 'RHOBH
Dit is wat Howard Stern echt denkt van 'RHOBH
Anonim

The Real Housewives hebben een fan in Howard Stern. …Nou, een soort van.

Iedereen die naar The Howard Stern Show op Sirius XM luistert, weet dat Howard behoorlijk geobsedeerd is door een paar realityshows, namelijk The Bachelor en The Bachelorette. Wat de Real Housewives betreft, Howard verafschuwt eigenlijk bijna alle incarnaties en spin-offs van de show… behalve Real Housewives Of Beverly Hills.

Hoewel Howard dol is op het kijken naar superheldenfilms, hebben hij en zijn 20-jarige vrouw, Beth, een band over hun haat-liefdeverhouding met reality-tv. En om te zeggen dat Howard van RHOBH houdt/haat, zou een understatement zijn. Hoewel de zelfverklaarde 'King of All Media' een ongelooflijk toegewijde kijker is van Kyle Richards, Sutton Stracke en de rest van de Beverly Hills Housewives, heeft hij een zeer reële minachting voor hen. Dit is hoe hij er echt over denkt…

Howard's relatie met de Beverly Hills Housewives

Howard heeft een gecompliceerde relatie met de Beverly Hills Housewives. Hoewel hij een ZEER actieve kijker is van de populaire realityshow, heeft hij zich uitgesproken over enkele elementen van de show die hij haat. Bovendien heeft hij ook een aantal van de Housewives als gasten in zijn show gehad. Dit zorgt voor een ietwat gecompliceerde dynamiek voor hem.

Hoe dan ook, Howard is verslaafd aan RHOBH.

Sinds Howard praat over The Real Housewives of Beverley Hills in zijn satellietradioshow, vervreemdt het vaak sommige van zijn fans die de show niet zouden kijken als ze ervoor betaald werden. Bovendien zijn niet alle collega's van Howard geïnteresseerd in de show. Dit geldt ook voor Howard's co-host, Robin Quivers.

"Ik vind geen van de andere Real Housewives leuk. Alleen Real Housewives of Beverly Hills", beweerde Howard tijdens een aflevering van zijn show op 19 mei 2021.

"Het zijn geen echte huisvrouwen!" riep Robin uit.

"Nee. Stop ermee! Verpest het niet voor mij!"

De huisvrouwen zijn volgens Howard onaangenaam en infantiel

"Weet je waarom ik van ze hou?" Howard vertelde het aan Robin en zijn publiek. "Ik heb nog nooit onaangename mensen in mijn leven gezien. Deze rijke vrouwen en ze houden ervan om met hun rijkdom te pronken. Mij werd altijd verteld dat mensen nederig moeten zijn. Deze vrouwen, ze openen hun naasten en ze zijn daar met de schoenen en de tassen en ze zeggen nooit tegen zichzelf: 'Kun je je een arme persoon voorstellen die worstelt, een minimumloon verdient, en naar me kijkt met al mijn bezittingen?' Het komt nooit bij hen op om te zeggen: 'Jezus! Dit ziet er onaangenaam uit. Het ziet er infantiel uit, de manier waarop we vechten.'

Het feit dat Howard zo'n hekel heeft aan de sterren van de show, is wat hem vermakelijk maakt. Maar dat betekent niet dat hij dat leuk vindt aan zichzelf.

De discussie over Real Housewives Of Beverly Hills ging op 7 juni verder toen Robin aan Howard vroeg of hij een Hulu-documentaire over Erika Jayne had gezien. Hoewel Howard de documentaire van de RHOBH-ster en haar controversiële echtgenoot nog niet had gezien, beweerde hij nogmaals dat hij van het laatste seizoen van de show hield… ook al stoort het hem.

"Het is echt goed dit seizoen, is het niet J. D.? Beverly Hills Housewives. Holy s!" Howard zei tegen zijn collega, J. D. Harmeyer, die ook van reality-tv houdt. "Die meisjes zijn zo onwetend, man. Ze pronken met hun rijkdom… Ze zijn nu in Tahoe op deze prachtige plek. En de hele tijd dat ik in bed lig, 'kun je deze vrouwen geloven? Ze verdienen het niet dit soort luxe. Wat hebben ze verdomme gedaan?' En [Beth] zegt 'Shhh!'."

"Wie verdient dat soort luxe?" Robin lachte.

"Zij niet! Het spijt me."

Bovendien kan Howard gewoon niet begrijpen waarom de vrouwen in de show zoveel werk verzetten. Hij beweerde dat de chirurg die Kyle Richards neuscorrectie deed, ontslagen moest worden.

"Waarom zou je een neuscorrectie laten doen!? [Kyle] had een prachtige neus!" zei Howard. "[Dan] Lisa Rinna heeft die gigantische lippen en ze denkt dat ze er goed uitzien. Ze komt uit met een lippenstift. En ik word gek! Ik ga, 'Waarom hou ik hier zo van? Ze maken me gek! Maar ik moet kijken het! En dan trekken ze outfits aan en denken ze dat ze sexy zijn en ze zijn niet eens sexy!"

"Nee!" Robin was het daarmee eens.

"Dan is er een vrouw, Sutton, die duizenden dollars uitgeeft aan elke outfit en ze ziet er verschrikkelijk uit!" beweerde Howard. "Wat een geldverspilling."

De algemene houding van de huisvrouwen irriteert Howard ook, omdat hij beweert dat ze denken dat ze beroemder zijn dan ze in werkelijkheid zijn. Hij herinnerde zich zelfs hoe een van hen (Gravin LuAnn de Lesseps) ooit naar zijn tafel in een restaurant liep en gewoon ging zitten en begon te praten. Dit is iets dat Howard, die terecht extreem beroemd is, nooit een andere beroemde persoon zou aandoen… ooit.

Hoewel Howard een aantal grote problemen heeft met de manier waarop de huisvrouwen van Beverly Hills zijn, is hij nog steeds verslaafd aan de show en wil hij echt weten waarom…

Howard wil erover praten… Beth niet

Howard beschreef vervolgens hoe hij constant een discussie wil hebben over wat hij op RHOBH ziet, terwijl Beth alleen maar naar de show wil kijken. Dit komt omdat de capriolen van de huisvrouwen hem Krankzinnig maken! Hij begrijpt het gewoon niet… en Robin ook niet.

"Hoe zou je een discussie kunnen voeren?" vroeg Robin aan Howard. "Ze hebben de domste argumenten. Ze raken geïrriteerd om niets. Ze roddelen altijd over elkaar, komen dan in de problemen en moeten dan hun excuses aanbieden."

Maar Howards punt is precies dat… Het feit dat het zo dom en onaangenaam is, maakt het de moeite waard om erover te praten. Ongeacht de redenering, The Real Housewives of Beverly Hills heeft een grote fan in Howard Stern.

Aanbevolen: