Dit is wat Mariah Carey echt van Beyoncé denkt

Inhoudsopgave:

Dit is wat Mariah Carey echt van Beyoncé denkt
Dit is wat Mariah Carey echt van Beyoncé denkt
Anonim

Als het gaat om de wereld van muziek, zijn er twee artiesten die erin geslaagd zijn de industrie over te nemen alsof het niemand anders is, en dat zijn niemand minder dan Mariah Carey en BeyonceDeze twee Queen's domineren al tientallen jaren de muziekscene en gaan voorlopig nergens heen. Hoewel Mimi misschien bijna tien jaar voordat Bey en de dames van Destiny's Child uitkwamen debuteerde, hebben de twee ongetwijfeld naam gemaakt, en dat is allemaal te danken aan hun ongeëvenaarde talenten.

Hoewel het bekend is dat Mariah Carey een mening heeft over popmeisjes die voor haar komen in de hedendaagse industrie, is er één zangeres waar Mimi altijd van zal houden, en dat is Beyonce! Het gevoel is vrij wederzijds gezien de bewondering die de 'Halo'-zangeres heeft voor de legendarische, Ms. Carey. Dit is wat deze twee diva's echt van elkaar denken!

De vriendschap van Mariah Carey en Beyonce

Mariah Carey wordt beschouwd als een van de meest getalenteerde en succesvolle artiesten aller tijden! De zangeres is 34 keer genomineerd voor een Grammy, heeft wereldwijd meer dan 200 miljoen platen verkocht en behaalde vorig jaar haar 19e Billboard Hot 100, waarmee ze de eerste en enige artiest is met een nummer 1-nummer in 4 opeenvolgende decennia. Met een cv dat net zo versierd is als dat van Mimi, is er één zangeres die de singer-songwriter bewondert om haar talenten en inspanningen binnen de muziekindustrie, en dat is niemand minder dan Beyonce!

Tijdens een interview met Beyonce, Kelly en Michelle onthulde Bey dat Mimi de reden is waarom ze zangeres is geworden, waarbij ze erkent dat de 'Heartbreaker'-zangeres altijd haar bron van invloed is geweest. Met zoveel liefde voor Beyonce, wat vindt Mariah van haar? Nou, het gevoel is volledig wederzijds! Mariah heeft niets dan ongelooflijke dingen te zeggen over Beyonce, wat logisch is aangezien de twee zeer goede vrienden zijn! Mariah heeft openlijk gesproken over haar bewondering voor Beyonce en wees op haar geweldige zang en aanwezigheid op het podium.

Behalve dat Mariah van haar houdt wat Beyonce, zijn de twee in het echte leven erg close. Het duo heeft oudejaarsavond doorgebracht samen met hun goede vrienden, waaronder Jay-Z, met wie Mimi ook heel close is. Beyonce bracht ook een bezoek aan Mariah na haar kerstshow in New York City in het Beacon Theatre. Bey poseerde met Mariah backstage naast hun kinderen. Dit is niet de eerste keer dat de twee elkaar ontmoeten.

Mariah woonde het labelfeest van Beyonce en Jay-Z bij, waar alle ogen op de twee diva's waren gericht na het delen van een knuffel en het inhalen. Mimi arriveerde op het vakantiefeest van Roc Nation en zag er behoorlijk vliegend uit, terwijl ze op weg was om de gastheren gedag te zeggen. Terwijl Mariah en Beyonce nog samen aan een nummer moeten samenwerken, wachten zowel de Beyhive als de Lambily geduldig op wat een absolute culturele reset zou zijn als deze twee samen een nummer zouden opnemen. De dag zal komen, let op onze woorden!

Aanbevolen: