Waar zijn de tatoeages van Jennifer Aniston en wat betekenen ze?

Waar zijn de tatoeages van Jennifer Aniston en wat betekenen ze?
Waar zijn de tatoeages van Jennifer Aniston en wat betekenen ze?
Anonim

Er is een reden dat Jennifer Aniston nooit uit de mode is geraakt. Ze zit vol klasse, talent en is absoluut hilarisch. Bovendien is ze een goede vriendin (vraag het maar aan haar BFF Courteney Cox!).

En toch is Jennifer niet zo onschuldig of "vanille" als sommige fans (of misschien critici) denken dat ze is. Hoewel ze vaak een braaf meisje op het scherm speelt, heeft ze ook een beetje een rebelse kant. In feite deed ze het ultieme "extreme" ding door een paar jaar geleden een tattooshop te bezoeken en te worden geïnkt.

Fans hebben theorieën over alles in het leven van Jennifer Aniston, van waarom haar huwelijk met Brad Pitt niet werkte tot of ze tatoeages verbergt op plaatsen die gewone kijkers niet kunnen zien.

Maar als het gaat om de inkt van Aniston, denken fans dat ze superspeurneuzen zijn die de code hebben gekraakt over hoeveel ze heeft en wat de betekenissen zijn. Ze zou er nog een paar kunnen hebben die fans niet kennen, maar er zijn er ook die ze van een afstandje kunnen zien, terwijl de actrice volledig gekleed is.

Een fan vertelde over Jens tatoeages op Quora, compleet met fotografisch bewijs. Ten eerste, zegt Julia Lee, heeft Jennifer twee tatoeages: een op haar voet en een op haar pols.

Haar voettattoo bevindt zich aan de binnenkant van haar rechterboog en het is een scriptlettertype dat 'Norman' beschrijft. Maar het is niet een lang verloren geliefde wiens naam op Jennifers lichaam staat; het is een eerbetoon aan haar hond, Norman.

Zoals SheKnows bevestigt, merkte Jennifer op dat ze de naam van Norman op haar had getatoeëerd, zodat hij ' altijd met haar kon gaan wandelen', zelfs nadat zijn 15 jaar op aarde voorbij waren. Ze kreeg die inkt in 2011, hetzelfde jaar dat Norman stierf.

Jennifer is duidelijk een dierenliefhebber, want ze had ook een hondje, Molly, met haar ex Justin Theroux. Helaas is Molly in 2019 overleden, maar Jennifer stond te popelen om nog een pup in haar leven te verwelkomen die een thuis nodig heeft.

Wat de andere tatoeage van Jennifer Aniston betreft, die is moeilijker te ontcijferen. Het zijn de cijfers 11:11 en de tatoeage zit aan de binnenkant van haar linkerpols. Het gerucht gaat dat Jen erg 'spiritueel' is en de 11:11 staat voor geluk.

Maar Jennifer's verjaardag is ook 11 februari, iets wat fans denken dat verband houdt met haar tweede tatoeage. Fans zagen het voor het eerst in 2018, dus er kan ook een andere verborgen betekenis zijn. Maar het zou logisch zijn als beide stukjes inkt van Jennifer betrekking hebben op haar geliefde hond.

Maar totdat ze zich uitspreekt over de nieuwste tatoeage en de betekenis erachter, zullen fans gewoon moeten blijven speculeren!

Aanbevolen: