Hoeveel tatoeages heeft Miley Cyrus en wat betekenen ze?

Inhoudsopgave:

Hoeveel tatoeages heeft Miley Cyrus en wat betekenen ze?
Hoeveel tatoeages heeft Miley Cyrus en wat betekenen ze?
Anonim

Iedereen kent singer-songwriter Miley Cyrus als kind uit haar tijd als Hannah Montana. Fans weten ook hoe ze het imago van haar geliefde Amerikaan wist te wissen door een beetje wild te gaan met haar nieuwe inhoud voor volwassenen. Sinds ze opgroeide in de industrie, is ze niet alleen gegroeid in talent, maar ook in uiterlijk. Cyrus is blijven pronken met haar unieke stijl en de wereld laten zien wie ze is, niet alleen met kleding maar ook met inkt.

En hoewel Miley Cyrus meer fan is van een reeks kleine tatoeages dan van een grote verbindingsmouw, heeft de zangeres nog steeds ruim zeventig tatoeages. Ze kreeg haar eerste tatoeage toen ze nog maar zeventien jaar oud was op haar ribben. Ze kreeg de woorden "gewoon ademen" als eerbetoon aan een goede vriend die stierf aan cystische fibrose naast haar grootvader die stierf aan longkanker. En sindsdien heeft dit voormalige tieneridool een collectie voor zichzelf opgebouwd.

11 Een eerbetoon aan Pops

Miley Cyrus tatoeëerde de motorfiets van haar vader op haar schouder, een eerbetoon aan Billy Ray Cyrus, gedaan door Dr. Woo. En familie betekent veel voor Miley, aangezien veel van haar inkt aan hen is opgedragen. Ze heeft een kompas om haar pols en in elke richting staat een van de initialen van haar broer of zus. Ze heeft zelfs het woord 'papa' op haar ene voet getatoeëerd en het woord 'mam' op de andere.

10 Een bijpassend moment?

Een van haar recentere tatoeages, Miley kreeg een hart met de woorden rock and roll erin geschreven en een dolk doorgestoken. Velen vermoeden dat deze tatoeage is gecoördineerd met het toenmalige vriendje Cody Simpson. De twee kregen later zelfs bijpassende drietand-tatoeages, verwijzend naar de poëziecollectie van Simpson. Cyrus is altijd al een fan geweest van een bijpassende tatoeage, omdat hij er een paar met verschillende mensen heeft gedeeld. Zij en Katy Weaver hebben zelfs elkaars bijnamen getatoeëerd. Cyrus, Wayne en Katy hebben ook allemaal een tatoeage van een tand. Cyrus en assistent Cheyene kregen ook bijpassende inkt, met het woord "Biewty" getatoeëerd.

9 Een cover-up

Met al die tatoeages die Cryus heeft, is het geen verrassing dat sommigen van hen niet zullen uitkomen. Dus toen Miley haar avocado-tat bedekte, was het geen probleem. De zangeres koos een roos om het op haar arm te bedekken als een knipoog naar haar lied "Every Rose Has Its Thorn". Muziek is altijd een groot deel van haar geweest, dus het is logisch dat ze inkt van haar liedjes heeft. Haar muziektattoos omvatten: het woord "Cattitude" om haar gelijknamige liedje te vertegenwoordigen, de handtekening van Johnny Cash, een Elvis in de vorm van een hart en de woorden "Love Yer Brain" die verwijzen naar een nummer van Flaming Lips. Ze kreeg zelfs de woorden "Rolling Stone" op haar beide voeten.

8 Het is haar jaar

De zangeres liet het nummer 92 in haar nek tatoeëren, een van de weinige boven de borst (een andere is het woord 'liefde' op haar oor). Het nummer verwijst naar haar geboortejaar 1992, zoals ze bij de foto "jaar van de aap" schreef. Het is duidelijk dat jaren belangrijk zijn voor Cyrus, aangezien ze het jaar 1961 op de zijkant van haar hand heeft getatoeëerd, het jaar waarin haar vader werd geboren.

7 Vrijheid verkrijgen

In 2019, een klein beetje na haar aangekondigde breuk met ex-man Liam Hemsworth, liet Miley het woord 'vrijheid' op haar hand tatoeëren. Van Cyrus is bekend dat hij inkt heeft die de twee vertegenwoordigt, met een pot vegemite op haar linkerarm en een citaat van Theordore Rossevelt (een bijpassende tatoeage met de toenmalige verloofde Liam die het eerste deel op zijn arm heeft getatoeëerd). De tatoeage is ook een knipoog naar haar single "Mother's Daughter", waar de tekst "Don't fk with my freedom" verschijnt.

6 Dromen najagen

Miley's vijfde tatoeage ooit was een dromenvanger op de zijkant van haar romp. Ze zei dat het degene is die ze boven haar bed hangt en dat elk van de vier veren een van haar broers en zussen voorstelt (Brandi, Trace, Braison en Noah). Cyrus lijkt een toegewijde fan van de Indiaanse cultuur, omdat ze ook twee kruisende pijlen op haar elleboog heeft die bedoeld zijn om vriendschap te vertegenwoordigen. Ze heeft onlangs ook een aantal oude symbolen op haar arm gekregen.

5 Een slangenstempel

Cyrus heeft onlangs haar tatoeage op haar onderrug onthuld op haar Instagram, waarbij ze haar gestileerde slang (kan een draak) rond een tijger laat zien. Ondanks dat ze trots pronkt met de inkt, heeft ze de betekenis een mysterie gelaten. Cyrus doet dit vaak, omdat er enkele tatoeages zijn die zonder verklaring zijn opgedoken. Cyrus debuteerde in 2019 met een skelet op haar arm, een naakt lichaam van een vrouw, en de woorden 'koelbloedig' waar ze nog geen licht op heeft geworpen.

4 Zelfliefde vinden

De eerste tatoeage na haar scheiding, velen geloven dat de tatoeage met de woorden: "Mijn hoofd voelde bang, maar mijn hart voelde vrij", is een verwijzing naar hun uiteenvallen. Cyrus is geen onbekende voor inkt op basis van koppels, nadat hij een Italiaans beeldhouwwerk heeft laten tatoeëren na een zomerse romance in Europa met Kaitlynn Carter. In 2012 kreeg ze zelfs inkt met de uitdrukking 'liefde sterft nooit', ironisch genoeg dachten velen destijds aan Hemsworth.

3 Tiny Tats omarmen

Cyrus is absoluut een fan van kleine tatoeages, met een reeks kleine tatoeages rond haar armen. Deze omvatten een halve maan, een smiley om haar Happy Hippie Foundation te vertegenwoordigen, het hindoe-symbool 'Om', een gebogen klauw, een anker, Romeinse cijfers 'VIIXCI' (wat geen geldig getal is, waarvan velen vermoeden dat het een datum zou zijn) en een door Da Vinci geïnspireerd anatomisch hart dat destijds geruchten verspreidde over een breuk met Hemsworth. Ze heeft ook een kleine schedel op haar voet en nog een simpeler smileygezicht op haar enkel.

2 Een eerbetoon om te onthouden

In 2013 kreeg Cyrus een portret van Loretta Finley, haar "Mammie" (grootmoeder) op haar arm. En dit is zeker niet de enige eerbetoontattoo die Cyrus op haar arm draagt, want ze heeft een verscheidenheid aan tatoeages gewijd aan haar huisdieren. Ze heeft een tatoeage van haar honden Emu en Mary Jane. Ze heeft ook haar overleden vis, Pablow, naast Emu getatoeëerd. Ze heeft zelfs het woord "Lettle" op haar arm waarvan velen denken dat het een ode is aan haar huisdieren. Ze heeft zelfs een tatoeage van haar overleden hond Floyd.

1 Een beetje handinkt

Miley Cyrus is geen onbekende in een vingertattoo, omdat ze een bos op haar rechterhand heeft. Ze heeft een kleine omtrek van een hart op haar pink, een bijpassende tatoeage die elke Cyrus ergens op zijn lichaam heeft. Miley's moeder deelt zelfs dezelfde plaatsing voor de kunst als haar dochter. Aan dezelfde kant heeft ze ook een vredesteken, een gelijkteken en een kruis. Cyrus heeft ook een boos oog op haar knokkel, waarvan wordt gezegd dat het een symbool van bescherming is. Ze heeft ook het woord 'Bad' in het rood op haar vinger, waarvan sommigen denken dat het een eerbetoon is aan wijlen de grote Michael Jackson. Maar daar houden de tatoeages niet op, ze heeft ook een tong op haar middelvinger gekregen, maar heeft die sindsdien bedekt met een driehoek. In de afgelopen jaren heeft ze het hart ingevuld, van de driehoek een watermeloen gemaakt en vervolgens weer in twee driehoeken, en een alien toegevoegd aan de mix die ze heeft bedekt met een bloem.

Aanbevolen: