Wat zijn alle tatoeages van Megan Fox en wat betekenen ze?

Inhoudsopgave:

Wat zijn alle tatoeages van Megan Fox en wat betekenen ze?
Wat zijn alle tatoeages van Megan Fox en wat betekenen ze?
Anonim

Al jaren als actrice en model in Hollywood, is de verzameling tatoeages van Megan Fox altijd een onderwerp van gesprek geweest. Megan heeft een verscheidenheid aan tatoeages, sommige zichtbaar en sommige niet zichtbaar. Megan is geciteerd die hartstochtelijk haar liefde voor tatoeages beschrijft en beschouwt ze als een kunstvorm. “Kalligrafietattoo is een vorm van kunst en het is een van de oudste vormen van kunst. Ik vind ze mooi, dus ik blijf het doen', zei ze. In de late jaren 2000, op het hoogtepunt van haar Transformers-carrière, kreeg Megan kritiek op haar zichtbare lichaamsinkt, en daarop zei ze: "Als ik ooit een [film]rol verlies vanwege mijn tatoeages, zal ik stoppen met Hollywood en gaan werken bij Costco."

Megan heeft een assortiment van citaten ontworpen in delicate kalligrafie, evenals symbolen en passages uit de literatuur. Spiritualiteit is erg belangrijk voor Megan en de meeste van haar tatoeages hebben een verhaal achter hen. Van Chinese symbolen tot citaten van filosofen tot namen van geliefden, dit is wat de ster op haar lichaam heeft geschreven.

8 Shakespeares 'King Lear'

Een van Megans meest herkenbare tatoeages bevindt zich op haar linkerschouder. Megan heeft geïnkt "We zullen allemaal lachen om vergulde vlinders" in Victoriaans gotisch lettertype. Deze tatoeage is een hybride citaat van zowel Megan als William Shakespeare. De exacte regel van King Lear is "en lach / om vergulde vlinders." Deze tatoeage kan op een paar manieren worden geïnterpreteerd. Vergulde (een ander woord voor goud) vlinders betekent een vlinder die niet kan vliegen, maar toch mooi is omdat hij is versierd met goud. Het verwijst ook naar een object dat er mooi en rijk uitziet, maar van binnen niet is wat het zichzelf voorstelt. Aan de binnenkant is het gebrekkig en beschadigd. Deze tatoeage geeft het idee weer van een mooi object dat wordt opgesloten en/of gestraft.

7 Yin en Yang-symbool

De binnenkant van Megans linkerpols heeft het yin- en yang-symbool in een dik zwart ontwerp. Dit oude Chinese symbool drukt twee complementaire krachten uit die het leven in evenwicht brengen. Yin symboliseert de aarde, vrouwelijkheid en duisternis, terwijl yang mannelijkheid, lichtheid en de hemel symboliseert. De yin en yang-filosofie wordt verondersteld twee tegengestelde entiteiten uit te drukken die elkaar in feite aanvullen.

6 Friedrich Nietzsche

Megan verscheen onlangs samen met BFF Kourtney Kardashian voor een SKIMS-advertentiecampagne waarin haar Nietzsche-tatoeage volledig werd weergegeven. De tatoeage is een citaat van de Duitse filosoof/dichter/componist/cultuurcriticus. "En degenen die werden gezien dansen werden voor gek verklaard door degenen die de muziek niet konden horen", staat op haar onderrug en rib in zwarte cursieve letters. Deze tatoeage heeft waarschijnlijk meer betekenis nu ze aan het daten is met haar rocker beau Machine Gun Kelly.

5 Marilyn Monroe

Een van Megans vroegste tatoeages was een portret van Marilyn Monroe, dat zich aan de binnenkant van haar rechterarm bevond. Megan liet de tatoeage zetten toen ze 18 jaar oud was omdat ze Marilyn verafgoodde. Kort na 2011 heeft ze deze tatoeage echter laten verwijderen. Marie Claire meldde dat Megan het Italiaanse tijdschrift Amica de reden voor de verwijdering vertelde: "Ik verwijder het. Ze was een negatief persoon, ze was gestoord, bipolair. Ik wil niet aantrekken dit soort negatieve energie in mijn leven."

4 Meer Nietzsche-citaten

Een ander citaat van Nietzsche staat op Megans linker ribbenkast. Deze tatoeage komt uit een gedicht dat luidt: "Er was eens een klein meisje dat nooit liefde kende totdat een jongen haar HART brak." Megan werd geïnspireerd door haar relatie met mede-ster Mickey Rourke toen ze deze specifieke tatoeage kreeg. De twee speelden in 2011 samen in Passion Play. Megan sprak met MTV News over haar relatie met Mickey Rourke en meer over de betekenis van deze tatoeage. Fox zei op het Toronto International Film Festival, waar ze Passion Play promootte. "Ook al was ik verliefd op [man] Brian [Austin Green], het werd dat ik stiekem verliefd was op Mickey Rourke en een tatoeage kreeg om de angst los te laten. Ik heb een tatoeage die een Nietzsche-citaat is dat soort van gaat eigenlijk over marcheren op het ritme van je eigen drummer en niet bang zijn om dat te doen. Ik zei dat het me natuurlijk aan Mickey doet denken, omdat hij duidelijk niet marcheert naar de drummer van iemand anders, drumbeat, en dat is alles. niet per se een eerbetoon aan hem.”

3 “El Pistolero”

De American Music Awards 2020 was een van de eerste optredens op de rode loper voor MegAn en MGK. Megan toonde een nieuwe tatoeage op haar voorste sleutelbeen. De tatoeage "el pistolero" betekent "gunfighter" in het Spaans.

2 Brian Austin Green

Voordat ze met MGK uitging, was Megan meer dan tien jaar berucht verbonden met 90210-acteur Brian Austin Green. Megan en Brian begonnen officieel met daten in 2004 en waren tot 2020 een knipperlichtpaar. Megan en Brian delen ook drie kinderen samen. Megan is duidelijk een vrouw die van tatoeages houdt, en het lijkt gepast dat ze op de een of andere manier hulde brengt aan Brian. Foto's van The Daily Mail tonen Brians naam op haar bekkenheup. Het is onduidelijk of ze plannen heeft om deze tatoeage te verwijderen of te behouden nu ze officieel gescheiden zijn.

1 Halve maan en ster

Een van Megans oudste tatoeages, en haar enige tatoeage die kleuren gebruikt, is een ontwerp van een maansikkel en ster aan de binnenkant van haar rechterenkel. Megan is open geweest over haar passie voor astrologie, dus deze tatoeage is een eerbetoon aan universele geesten en energieën.

Aanbevolen: