Heeft Joey Fatone tatoeages? Zijn tijd op 'The Masked Singer' onthulde alles

Inhoudsopgave:

Heeft Joey Fatone tatoeages? Zijn tijd op 'The Masked Singer' onthulde alles
Heeft Joey Fatone tatoeages? Zijn tijd op 'The Masked Singer' onthulde alles
Anonim

Toen hij een kernlid van NSYNC was, was Joey Fatone een soort grappenmaker. En hoewel zijn persoonlijkheid niet lijkt te zijn veranderd, is zijn persoonlijkheid als gezinsvriendelijke, 'schone' jongensbander niet helemaal hetzelfde.

Hoewel tatoeages niet meer hetzelfde stigma dragen als vroeger, is het waar dat niet iedereen het aandurft om geïnkt te worden. Dus fans willen weten of Joey Fatone tatoeages heeft?

Het blijkt dat zijn verschijning op 'The Masked Singer' niet alleen die vraag beantwoordde, maar Fatone ook inspireerde om zijn lichaam als een nog groter canvas te behandelen.

Heeft Joey Fatone tatoeages?

Joey is in de loop der jaren misschien niet veel gevraagd naar zijn tatoeages. Maar toen hij verscheen in 'The Masked Singer', was een van de aanwijzingen voor zijn identiteit het enorme aantal tatoeages dat de zanger heeft.

Alleen zeer serieuze fans van het NSYNC-aluin zouden dit al over Joey hebben geweten. Hij heeft tenslotte geen gezichtstatoeages zoals meer gewaagde artiesten zoals Post Malone. Hij plaatst zijn inkt niet elke keer op Instagram als hij in de stoel van de tatoeëerder zit.

In feite zijn de meeste tatoeages van Joey onzichtbaar als hij een t-shirt en een spijkerbroek draagt. Het grootste deel van zijn kunst verschijnt op Joey's benen en zijn romp.

Hoeveel tatoeages heeft Joey Fatone?

Toen hij in 'The Masked Singer' verscheen, had Joey Fatone minstens 17 tatoeages. Dat was de hint die de kijkers kregen toen het konijn het podium betrad.

Dat was natuurlijk een van de vele hints, maar had waarschijnlijk de minste invloed op wie kon raden welke beroemdheid er achter het konijn zat. Maar nadat hij in de show was verschenen, ging Joey en nam een andere, zeer betekenisvolle, tatoeage.

Wie was het konijn op 'Masked Singer'?

Toen werd onthuld dat Joey Fatone het 'twitchy' Rabbit was in 'The Masked Singer', waren veel kijkers geschokt. Maar sommige, niet zo veel. Joey's voormalige bandmaat Lance Bass was namelijk helemaal niet verrast.

In een interview onthulde Joey zelfs dat Lance hem belde toen de show voor het eerst werd uitgezonden en zei dat hij wist dat Joey achter het masker zat. Dat is een duidelijk bewijs van de aanhoudende band van de voormalige bandleden, hoewel Joey toegaf dat hij niets had verteld aan de rivaal van de jongensband uit de jaren 90, Nick Lachey.

Het is duidelijk dat Joey een geheimhoudingsverklaring moest ondertekenen voordat hij in de show verscheen, en hij moest liegen als hem werd gevraagd of hij het Konijn was. Maar toen de show eindigde, wilde Joey het konijn niet opgeven.

Dus hij ging en nam een andere tatoeage.

Joey Fatone heeft een konijnentatoeage voor 'The Masked Singer'

Joey heeft het druk gehad sinds NSYNC uit elkaar ging, maar zijn optreden in 'The Masked Singer' heeft de liefde van fans voor hem nieuw leven ingeblazen. Het leek ook Joey's liefde te inspireren om geïnkt te worden.

Nadat hij uit de competitie was geëlimineerd, was dat duidelijk niet het einde van de Rabbit voor Joey. Hij kreeg vervolgens een geweldige tatoeage van het konijn op de achterkant van zijn rechterkuit.

Hoewel het een interessante tatoeagekeuze is en veel ruimte op het been van de zangeres in beslag neemt, kunnen fans ook bestaande inkt op Joey's onderbeen zien. Het krijgen van nog een tatoeage was waarschijnlijk niet zo'n groot probleem, behalve het feit dat het een heel coole ervaring herdenkt waar Joey duidelijk van genoot.

Wie wist dat Joey het konijn was op basis van zijn tatoeages?

Het grappige van die ene hint over Joey's aantal tatoeages is dat maar weinig fans zijn identiteit op basis van die aanwijzing konden achterhalen. Maar het was niet omdat niemand wist hoeveel tatoeages hij had, of omdat de informatie gewoon niet online stond (de jaren '90 waren heel lang geleden!).

Het blijkt dat veel boybandleden tegenwoordig tatoeages hebben, of ze die nu tijdens de hoogtijdagen van hun groep hebben laten zetten of lang daarna.

Welke NSYNC-leden hebben tatoeages?

Dus toen fans zich tot Google wendden voor informatie over de tatoeages van het konijn, waren ze erg teleurgesteld (en mogelijk verrast) toen ze ontdekten dat veel boybanders 17 of meer tatoeages hadden.

Leuk weetje: JC Chasez heeft blijkbaar 20 of meer tatoeages. Justin Timberlake heeft er minder (zeven), maar het is ook onwaarschijnlijk dat hij incognito zou kunnen gaan in een zangshow…

Toch zorgde die ene aanwijzing ervoor dat fans op zoek waren naar antwoorden, ook al hadden sommigen een vermoeden dat Joey het konijn was sinds het moment dat hij op het podium stapte (nou ja, en zijn mond opendeed).

Aanbevolen: