Waar zijn de kinderen (en kleinkinderen) van Elizabeth Taylor vandaag?

Inhoudsopgave:

Waar zijn de kinderen (en kleinkinderen) van Elizabeth Taylor vandaag?
Waar zijn de kinderen (en kleinkinderen) van Elizabeth Taylor vandaag?
Anonim

Zonder al te veel te weten over Elizabeth Taylor, of veel van haar films te zien, weet je waarschijnlijk tenminste dat ze de typische Hollywood-filmster was die affaires had, de nieuwste mode, liep in de hoogste sociale kringen en, natuurlijk, met een van de grootste diamanten ringen ooit!

Naast de levensstijl van beroemdheden waar zij en andere iconen zoals Marilyn Monroe bekend om stonden en waar ze om werden aanbeden, hield Taylor ervan om moeder te zijn. Gedurende haar vroege carrière had ze vier kinderen, Michael, Christopher, Liza en Maria.

Al haar kinderen zijn op zichzelf succesvol geworden, buiten de supersterstatus van hun moeder. Nu treden Taylors kleinkinderen in haar voetsporen, en ze houden allemaal haar iconische nalatenschap levend.

Bijgewerkt op 31 mei 2021, door Michael Chaar: Elizabeth Taylor blijft een Hollywood-icoon! De ster liet een enorm fortuin van $ 600 miljoen na aan haar vier kinderen, Michael, Christopher, Maria en Liza, en tien kleinkinderen. Na het overlijden van Liz in 2011 zijn haar kinderen en kleinkinderen niet alleen doorgegaan met het nastreven van een carrière in de entertainmentindustrie, maar hebben ze ervoor gezorgd dat Taylor's nalatenschap op vele manieren voortleeft. Haar kleindochters Laela en Naomi spelen een belangrijke rol in The Elizabeth Taylor AIDS Foundation, een kwestie waar de overleden actrice erg gepassioneerd over was. Naast haar stichting hebben ook haar kleinkinderen inspraak in de Elizabeth Taylor Trust, die zeker goed van pas is gekomen. De familie spreekt over Liz met niets dan genegenheid over hun tijd op vakantie met hun grootmoeder, terwijl ze haar essentie toestaat om vandaag verder te gaan.

Elizabeth Taylor's erfenis leeft voort

Taylor had haar twee zonen, Michael en Christopher, met haar tweede echtgenoot, de Britse acteur, Michael Wilding.

Michael Wilding Jr. werd geboren in 1953 en werd een acteur, net als zijn moeder. Hij staat bekend om het werken aan films als Deadly Illusion en televisieseries Guiding Light en Dallas. Met zijn eerste vrouw, Beth Clutter, had hij een dochter, Laela Wilding, maar ze scheidden na twee jaar op de boerderij te hebben gewoond waar Wilding als kind verbleef.

Met zijn medecommune-vriend, Johanna Lykke-Dahn, had Wilding Jr. zijn tweede dochter, Naomi Wilding. En met zijn tweede vrouw, Brooke Palance, met wie hij in 1982 trouwde, kreeg hij zijn zoon Tarquin Wilding.

In 1987 speelde Wilding een toneelstuk, een rivaal van Alan Ayckbourns Bedroom Farce, die tegenover zijn vrouw speelde, die ook eigenaar was van het theatergezelschap dat het stuk produceerde. Zelfs toen, zoals People destijds meldde, was Wilding niet onder de indruk van het hebben van beroemde ouders.

"Ik realiseer me dat de reden dat ik geïnterviewd word, is omdat ik zeer beroemde ouders heb, niet vanwege iets bijzonders dat ik doe," zei Michael. "Ik geloof niet dat dat altijd het geval zal zijn. Ik geloof dat ik op een dag een carrière zal hebben die voor zichzelf zal staan."

Ondertussen hebben de kinderen van Wilding ook de erfenis van hun grootmoeder voortgezet. Aangezien de Brits-Amerikaanse actrice een enorm fortuin van $ 600 miljoen achterliet, wordt alleen verwacht dat het wordt besteed aan de dingen waar Liz Taylor van hield, inclusief haar eigen stichting, waar haar kleinkinderen nog steeds een rol in spelen.

Zoals The List meldt, is Laela Wilding een grafisch ontwerper in Portland, Oregon, en blijft ze samenwerken met de Elizabeth Taylor AIDS Foundation samen met haar halfzus Naomi Wilding.

"We zijn vastbesloten om de erfenis van onze grootmoeder te ondersteunen en de wereld te laten weten dat de stichting het goed doet", vertelde ze aan Arts & Understanding Magazine. Ze heeft zelfs haar zoon, de achterkleinzoon van Taylor, Finn McMurray, ertoe gebracht om ook ambassadeur voor de stichting te worden.

Naomi, die opgroeide in het VK, bracht als kind ook vakanties door bij haar grootmoeder en woonde zelfs bij haar in Californië toen ze een visum had. Nu bezitten en exploiteren Naomi en haar man, Anthony Cran, de Wilding Cran Gallery in L. A, terwijl ze ook een carrière heeft in modestyling.

Taylor's andere zoon, Christopher Wilding, werkt ook in Hollywood, maar meestal achter de schermen op de geluidsafdeling. Hij heeft meegewerkt aan films als Tombstone, The Shadow en Judgment Night, en was postproductie-assistent bij Overboard.

Volgens de Hollywood Reporter beschermt Christopher de eerste Oscar van zijn moeder voor Butterfield 8 en heeft zijn broer Michael haar Oscar voor Who's Afraid of Virginia Woolf?

Met zijn eerste vrouw, Aileen Getty, adopteerde hij zoon, Caleb Wilding, na vele miskramen. Nadat ze Caleb hadden geadopteerd kregen ze hun zoon, Andrew Wilding, die cameraman werd.

Taylor's derde echtgenoot was Mike Todd, en de twee hadden samen één dochter, Elizabeth "Liza" Todd, die in 1957 werd geboren.

Liza heeft haar vader nooit ontmoet omdat hij omkwam bij een tragisch vliegtuigongeluk, maar ze werd later geadopteerd door Taylors vijfde echtgenoot, Richard Burton. Liza heeft een privéleven gehad, maar haar twee zonen, Quinn en Rhys Tivey, die ze had met echtgenoot Hap Tivey, maken ook deel uit van de stichting van hun grootmoeder.

Quinn werd een kunstenaar en ook een medebeheerder van de Elizabeth Taylor Trust, waar hij over haar landgoed waakt en ook werd gevraagd om samen met zijn neef Tarquin deel te nemen aan een evenement ter ere van hun grootmoeder na haar dood.

Quinns broer Rhys, een muzikant en songwriter, is ook een ambassadeur. "Mijn grootmoeder wilde de halsader van het probleem aanpakken", zei Rhys. "Ze wilde altijd het moeilijkste en meest onwaarschijnlijke eerst doen."

Taylor's laatste dochter, Maria Burton, was een Duitse wees, wiens adoptie Taylor begon tijdens haar huwelijk met Eddie Fisher, de vader van Carrie Fisher, iets wat de meeste mensen niet eens weten als het gaat om Liz Taylor.

Toen Taylor met Burton trouwde, voltooide hij haar adoptieproces, terwijl hij ook Liza adopteerde. Maria kreeg later Taylor's derde kleindochter en naamgenoot, Elizabeth Carson, die als kind veel tijd met Taylor doorbracht.

Elizabeth Carson werkt voor het Department of Child Protection in Manhattan en is een ambassadeur voor de Elizabeth Taylor AIDS Foundation. Elizabeth heeft ook een halfbroer, Richard McKeown, die Taylor's 10e en laatste kleinkind is.

Uiteindelijk achter alle glamour en glitter, was Taylor een geweldige moeder en een liefhebbende grootmoeder, en haar enorme familie steunde haar haar hele leven en nu na haar dood.

Aanbevolen: