Waar zijn de kinderen van 'The Sopranos'-ster James Gandolfini vandaag?

Inhoudsopgave:

Waar zijn de kinderen van 'The Sopranos'-ster James Gandolfini vandaag?
Waar zijn de kinderen van 'The Sopranos'-ster James Gandolfini vandaag?
Anonim

James Gandolfini is vooral bekend om zijn iconische gangsterrol als Italiaans-Amerikaanse misdaadbaas Tony Soprano, maar voor alles was hij een familieman en vader van twee kinderen. De populaire HBO-show, The Sopranos, liep 86 afleveringen in zes seizoenen en zag bekende gezichten in Lorraine Bracco, Edie Falco, Michael Imperioli en Steven Van Zandt. Maar Gandolfini was ook een ervaren filmacteur en speelde in films als True Romance, Crimson Tide en The Taking of Pelham 123. Zijn invloed en talent reikten veel verder dan zijn rol als Tony Soprano, aangezien hij nauw betrokken raakte bij Amerikaanse veteranen en documentaires na een posttraumatische stressstoornis.

In 2013 kreeg Gandolfini een hartaanval en overleefde hij het niet. Hij liet zijn vrouw en twee kinderen achter die hem als zoveel meer zagen dan alleen een getalenteerde acteur en documentairemaker. Zijn zoon, Michael Gandolfini, is al begonnen in zijn voetsporen te treden, terwijl de toekomst van zijn dochter Liliana als actrice nog moet worden afgewacht. Dit is wat de kinderen van Gandolfini vandaag doen.

Michael Gandolfini
Michael Gandolfini

Michael Gandolfini

Michael Gandolfini was pas veertien jaar oud toen zijn vader stierf en in feite was hij degene die hem bewusteloos aantrof. Zijn vader wilde dat hij iets anders zou doen dan acteren, maar de passie van Michael kwam precies overeen met die van zijn vader. Hij ging na de middelbare school naar de Universiteit van New York en vond vrij snel daarna acteersucces. Hij werd gecast in HBO's The Deuce en in een misdaaddrama van een Russo-broer genaamd Cherry, dat in postproductie is.

Michael treedt misschien in de voetsporen van zijn vader als acteur, maar ook als Tony Soprano. In de nieuwe film The Many Saints of Newark speelt Michael een jonge Tony Soprano. De film is ingesteld om te fungeren als een prequel op The Sopranos en toont het conflict tussen de Italiaans-Amerikaanse en Afro-Amerikaanse gemeenschappen in Newark. De cast is immens met veel getalenteerde acteurs, waaronder Leslie Odom Jr., Jon Bernthal, Ray Liotta, Joey Diaz en natuurlijk Michael Gandolfini. Hoewel Michael open is geweest over de moeilijkheid om de iconische rol van zijn overleden vader te spelen, is hij de uitdaging direct aangegaan en is hij verheugd om voort te bouwen op het fundament dat zijn vader heeft gelegd. Omdat hij The Sopranos nog nooit eerder had gezien, zei Michael dat de ervaring moeilijk maar bevredigend was omdat hij zijn vader kon zien doen waar hij goed in was. De film staat gepland voor een release in maart 2021.

De Sopranos-cast
De Sopranos-cast

Liliana Gandolfini

Hoewel er niet veel bekend is over de dochter van Gandolfini, Liliana, kunnen de redenen daarvoor te wijten zijn aan haar leeftijd. Toen haar vader pas acht maanden oud was, is Liliana ongeveer acht jaar oud en leert ze misschien nog steeds meer en meer over wat een talent en een groothartige man haar vader was. Terwijl Gandolfini haar deel van zijn landgoed verliet, kan het veilig zijn om te zeggen dat Liliana nog op school zit en dat haar familie haar misschien uit de schijnwerpers houdt om een niveau van normaliteit te bieden. Het is niet bekend of ze van plan is om in de voetsporen van haar vader, en nu broer, als acteur te treden.

James Gandolfini Robert Iler Jamie-Lynn Sigler
James Gandolfini Robert Iler Jamie-Lynn Sigler

Kinderen op het scherm

Gandolfini leerde zijn privéleven in evenwicht te brengen met dat van zijn werk, maar velen vergeten misschien dat hij als vader op het scherm voor twee andere kinderen diende. In interviews met de cast en crew herinneren velen zich dat Gandolfini zich gedroeg als een vaderfiguur voor Robert Iler, bekend van zijn rol als Tony's zoon A. J. Soprano, en Jamie-Lynn Sigler, die speelde als zijn dochter Meadow Soprano. Zijn stoere kerel op het scherm, maffiabaas persona, was evenzeer geëvenaard als zijn zorg buiten het scherm voor de cast en crew om hem heen, in het bijzonder zijn kinderen op het scherm van Iler en Sigler.

Iler begon met acteren in commercials en verscheen in Marilyn Manson's muziekvideo "Dope Hat", evenals een optreden op Saturday Night Live. Eenmaal gegoten in The Sopranos, werd hij bekend door zijn rol als Tony's zoon, A. J. Vervolgens zocht hij een carrière als professionele pokerspeler in Las Vegas in zowel officiële als onofficiële spellen. Zijn acteercarrière is nooit echt van de grond gekomen, met andere optredens in Daredevil (2003) en een aflevering van Law and Order in 2009. Hij host nu een podcast met Sigler en komiek Kassem G genaamd Pajama Pants.

Sigler verscheen op The Sopranos als Meadow Soprano, waar ze gedurende de hele serie verscheen. Na in vele films en televisie-optredens te hebben gespeeld, bleef ze doorgaan met haar acteercarrière. Sommige van haar kredieten omvatten Entourage, Ugly Betty, How I Met Your Mother en Guys with Kids. Ze is niet alleen een ervaren actrice, maar ze heeft ook wat modellenwerk gedaan en geschreven, want ze was co-auteur van haar autobiografie genaamd Wise Girl: What I've Learned About Life, Love, and Loss. Ze heeft momenteel een gezin en is getrouwd met Cutter Dykstra, terwijl ze haar podcast Pyjama Pants host met Iler.

Aanbevolen: