Matt LeBlanc's zachte kant wordt onthuld terwijl hij de tranen van Courteney Cox dept

Inhoudsopgave:

Matt LeBlanc's zachte kant wordt onthuld terwijl hij de tranen van Courteney Cox dept
Matt LeBlanc's zachte kant wordt onthuld terwijl hij de tranen van Courteney Cox dept
Anonim

The Friends Reunion werd zo lang verwacht door fans, en lange tijd lag de focus op wat de producers met de show zouden doen, welke hoek ze zouden nemen, en hoe iedereen zou omgaan. Ondanks alle gescripte en gestructureerde inhoud die de producenten hebben samengesteld, was het meest innemende, intieme moment dat uit de show kwam er een zonder script.

Matt LeBlanc wordt geprezen voor het zeer persoonlijke, volledig openhartige moment dat hij met Courteney Cox deelde op de set van de reünieshow, terwijl hij naar voren leunde en wat tranen van haar gezicht veegde.

Matt LeBlanc's perfecte moment

Hoe hard een cast en crew ook hun best doen, sommige van de allerbeste momenten lijken zich vanzelf te ontvouwen. Dat was zeker het geval op de set van de Friends Reunion, aangezien Matt LeBlanc en Courteney Cox verstrikt raakten in een persoonlijk moment, waarbij ze volledig vergaten dat de camera's draaiden.

De warme en aanhankelijke manier waarop LeBlanc met Cox omging, was van nature natuurlijk en kon nooit op dezelfde manier worden geschreven of uitgevoerd als het werd ingestudeerd.

Hij was bezig met het delen van een verhaal toen Courteney Cox tranen begon te vergieten, en toen Kudrow zijn hand uitstak om een tissue uit de doos te halen, nam LeBlanc het snel van haar aan en terwijl hij doorging met het verhaal, depte hij weg Courteney's tranen.

Dat unieke moment is een echte weerspiegeling van de eerlijke band die ze delen en vertegenwoordigt de echte vriendschap die binnen deze groep bestaat. Het vertelt fans meer dan welke scriptscène ooit zou kunnen weergeven, en fans likken het op.

Fans zijn vol ontzag

Fans zijn absoluut onder de indruk van de band die de cast van Friends deelt, en waren ontroerd door de echte, diepe connectie die duidelijk werd toen de zachte kant van LeBlanc werd onthuld.

Pure liefde overspoelde sociale media toen fans op dit intieme, ontroerende moment reageerden door te zeggen; "Matt LeBlanc stal de show, ❤️," en "Gewoon allemaal lieve vrienden!!!! Dat is de ware betekenis van vrienden die je jaren geleden zou kunnen oppakken waar je was gebleven (17) jaar geleden.

De beste vrienden ooit!!!!!"

Anderen schreven om te zeggen; "goede herinneringen", en "dat was eerlijk gezegd gewoon zo lief." Een fan kwam in het gesprek om te zeggen; "Dit laat zien wat een aardige man hij is en hoeveel hij van haar houdt."

Matt LeBlanc stal zojuist de show met zijn hart.

Aanbevolen: