90 Day Loren en Alexei van verloofde hebben eigenlijk een prijs gewonnen voor hun relatie

Inhoudsopgave:

90 Day Loren en Alexei van verloofde hebben eigenlijk een prijs gewonnen voor hun relatie
90 Day Loren en Alexei van verloofde hebben eigenlijk een prijs gewonnen voor hun relatie
Anonim

90 Day Fiancé boeit het publiek sinds het voor het eerst in première ging in 2014. Er zijn veel fan-favoriete koppels en een van hen is Loren en Alexei. Ze verschenen voor het eerst in seizoen drie en deelden hun prachtige liefdesverhaal met de kijkers. Vanaf het begin hebben ze veel fans gekregen die hun relatie wilden laten bloeien, en dat is zeker gelukt.

Hoe hebben Loren en Alexei elkaar ontmoet?

In seizoen drie van 90 Day Fiancé ontmoetten fans voor het eerst zowel Loren als Alexei. De twee ontmoetten elkaar toen Loren op haar Birthright-reis in Israël was. Deze reis bracht Loren niet alleen dichter bij haar erfgoed, maar hielp haar ook de liefde van haar leven, Alexei, te vinden. Nadat de reis was afgelopen, reisde Loren vijf keer terug naar Israël om Alexei te bezoeken. De twee waren zeker klaar om te trouwen en Alexei naar de Verenigde Staten te brengen om hun leven samen te beginnen.

Dit is wat hen naar 90 Day Fiancé bracht. De show is bedoeld voor kijkers om de paren gedurende de 90 dagen voor hun huwelijk vooruit te zien gaan. Soms realiseren de koppels zich dat het met de ander niet goed zal komen, maar dat was niet het geval voor Loren en Alexei. Ze trouwden en verhuisden naar Florida om bij Lorens ouders te gaan wonen, hoewel ze zowel in Amerika als in Israël getrouwd waren.

In 2019 maakten de twee bekend dat ze hun eerste kind samen verwachtten. Fans waren enthousiast over het paar en volgden de hele reis op Instagram. Ze kregen hun eerste kind, een zoontje genaamd Shai in 2020.

In 2021 maakte het stel bekend dat ze hun tweede kind verwachten! Ze verwelkomden een tweede zoontje, Asher, in hun gezin.

De twee leven nog lang en gelukkig

Loren en Alexei hebben hun eigen spin-offshow op TLC, Loren & Alexei: After the 90 Days. Het eerste seizoen van de show documenteerde hoe het was voor het gezin om een baby te krijgen terwijl ze ook een andere verwachtten. Fans zagen het stel worstelen met de mogelijkheid om weg te gaan uit Florida en vroegen zich af hoe ze het nieuws aan de familie van Loren zouden vertellen.

De show is verlengd voor een seizoen twee en zal waarschijnlijk eind dit jaar in première gaan. Hoewel het paar behoorlijk wat fans en supporters won, was het geschokt om te horen over een prijsnominatie! Loren en Alexei werden genomineerd voor "Best Reality Romance" bij de MTV Movie and TV Awards.

Ze zijn niet alleen genomineerd, maar ze hebben ook gewonnen. Loren zei dit over het winnen van de prijs: "Ik ben uitgeput, ik ben geschokt, zoals wat er net is gebeurd."

De twee verdienden de prijs zeker. Hun liefdesverhaal wordt sinds 2015 gevolgd en hun fans hebben altijd voor hen en hun familie geworteld. Met een nieuw seizoen van hun show in aantocht en een MTV-award, wat zou de toekomst kunnen zijn voor Loren en Alexei?

Wat is de toekomst voor Loren en Alexei?

Iets dat 90 dagen verloofde koppels altijd doen, is fans choqueren. Of dat nu uit elkaar gaan en weer bij elkaar komen wanneer niemand het had verwacht, zoals Big Ed en Liz, of nog lang en gelukkig leven met groot succes zoals Yara en Jovi. Dit is hetzelfde voor Loren en Alexei, ze schokten fans met hun meest recente aankondiging.

In mei van dit jaar ging het paar naar Instagram voor een moederdagpost waarin ze aankondigden dat ze een derde baby zouden verwachten. Terwijl het eerste seizoen van hun show documenteerde hoe het zou zijn om twee kinderen onder de twee te hebben, zal hun volgende seizoen zeker laten zien hoe het zal zijn om drie kinderen onder de drie te hebben. Loren zei: "We weten het geslacht niet. We komen er niet achter. Omdat dit de laatste is. We zijn klaar. Ik ben klaar."

Met al twee jongens, hopen fans zeker dat het paar eindelijk een dochtertje krijgt.

Loren heeft onthuld dat ze momenteel aan seizoen twee van hun show werken en ze heeft fans op de hoogte gehouden van haar zwangerschap via Instagram. Ze plaatste onlangs een babybuikupdate en plaatst vaak polls op haar Instagram-verhaal om fans te vragen wat zij denken dat het geslacht van hun volgende baby zal zijn.

Dus terwijl fans wachten om meer te horen over wanneer het nieuwe seizoen van hun show uitkomt, kunnen ze Loren en Alexei zeker volgen op Instagram voor updates over hun leven, familie en hun show.

Aanbevolen: