De waarheid over Kanye West en zijn ex-lijfwacht, Steve Stanulis

Inhoudsopgave:

De waarheid over Kanye West en zijn ex-lijfwacht, Steve Stanulis
De waarheid over Kanye West en zijn ex-lijfwacht, Steve Stanulis
Anonim

Kim en Kanye waren het beroemdheidsdrama van deze week, niet dat dat iets nieuws is. Hoewel we natuurlijk hebben gekeken naar wat er in de politieke wereld gebeurt, is een van de leukere dingen om in de gaten te houden ook wat er met Kanye West gebeurt. Van presidentiële vooruitzichten tot familiedrama, er gebeurt altijd iets nieuws met Kanye West. Dit keer is het drama met zijn lijfwacht. Of, moeten we zeggen, drama met zijn ex-lijfwacht, Steve Stanulis. Blijkbaar werd Stanulis zonder enige reden zonder pardon ontslagen. Hoewel we normaal gesproken de beveiligingsgegevens van beroemdheden niet in de gaten houden, denken we dat dit de moeite waard is om over na te denken. Voornamelijk vanwege het feit dat Stanulis met nogal wat ongemakkelijke informatie over Kanye naar buiten kwam. Deze informatie opent ook enkele gedachten over de relatie tussen hem en Kim, die weliswaar op de klippen loopt. Mensen zeggen dat als je wilt weten hoe iemand echt is, je eens moet kijken hoe ze kelners of ambtenaren behandelen. Welnu, hetzelfde kan gezegd worden van hoe celebs hun beveiligingsteam behandelen.

Het was allemaal een overdreven reactie

Tenminste, zo leek het voor Stanulis. Hoewel ze aanvankelijk geen reden aangaven waarom hij uit het beveiligingsteam zou worden ontslagen, kwam Stanulis er via de wijnstok achter dat het mogelijk te wijten was aan Kanye's onzekerheid dat hij werd vrijgelaten. Het verhaal gaat dat “zij (Kanye en zijn vrouw) zich klaarmaakten voor Met Gala. Ik zat beneden in het Waldorf, en het was rond 18.00 uur. Ik kreeg informatie dat ze op zoek waren naar een Lamborghini of iets dergelijks… Ik ging naar boven om te zien wat er aan de hand was terwijl we verondersteld werden met ze te rijden. Ik wilde er gewoon zeker van zijn dat we klaar waren toen zij klaar waren. Ik ging naar de vloer van de presidentiële suite. Ik liep en de deur stond open en ik zag Kim toevallig. Ik dacht dat ik haar of de andere bewaker of assistent zou vragen of er een wijziging van het plan was. Terwijl ik naar Kim en de kamer liep (binnen handbereik van Kardashian), liep Kanye voorbij. Hij kwam van om de hoek en zag me naar de kamer lopen… Hij ging naar de deur en sloeg hem dicht. Ik dacht dat dat oké was. Dus ik ging weer naar beneden. Ik vertelde de chauffeur dat ik geen idee had wat er aan de hand was.” En dat was het einde. Een paar minuten later werd hij uit dienst genomen.

Het was niet de eerste keer

Het lijkt erop dat een overdreven reactie in de aard van Kanye zit. Of, moeten we het noemen, "overdrijven" aangezien Yeezy er zelf keer op keer van beschuldigd wordt. Hoe vaak mensen hem ook roepen, hij leert zijn lesje nooit. En Stanulis bevestigt dat dit vanaf de eerste dag gebeurde: "wanneer [Kanye] daar aankomt, stappen we in de lift en hij zegt: 'Ga je niet duwen naar welke verdieping we gaan?' Ik had zoiets van 'ik heb geen idee welke verdieping, het is mijn eerste dag.' Dus hij begint te razen: 'Dus je bedoelt dat je niet van tevoren hebt gebeld om te weten waar ik heen moet?' Ik zei 'nee', "omdat het belachelijk is om aan te nemen dat je zou moeten doen, aangezien zijn instructies waarschijnlijk iets waren in de trant van "ga waar Kanye je zegt te gaan". En het is niet alleen zijn beveiligingsteam dat ermee te maken krijgt. 'Hij is een beetje neerbuigend en toen ik met hem in de studio was, liepen mensen op eieren om hem heen. Het is bijna alsof hij elk moment een dubbeltje kan omdraaien', meldde Stanulis ook. We moeten eerlijk zijn, dit ziet er niet goed uit voor Kanye. Het stra alt ook niet goed af op Kim. Is dit de houding en behandeling van mensen die ze hun kinderen willen leren? Dat zouden we zeker niet willen.

Het is moeilijk om te zien wat de beste uitkomst van deze situatie zou zijn. Kanye is vastbesloten om geen ongelijk toe te geven, en eerlijk gezegd nemen we hem dat niet kwalijk; hoe dan ook, hij gaat verliezen. Of hij ziet er overbezorgd en onzeker uit vanwege zijn weliswaar zeer aantrekkelijke lijfwacht die met Kim praat, of hij ziet eruit als een harteloze eikel omdat hij een lijfwacht zonder waarschuwing heeft ontslagen. De optiek is niet goed, en de manier waarop hij zich verdedigde is ook niet goed, in die zin dat hij geen enkele reden of geruststelling gaf en de schuld bij Stanulis hield. Het is het soort dingen waarvan we hopen dat het steeds meer aan het licht komt. Beroemdheden moeten hun personeel met respect behandelen, en dat geldt dubbel voor de mensen die hun leven beschermen. Plus het feit dat de familie van Kanye ook onder dit beveiligingsdetail viel… Kerel! Chillen! Stanulis heeft meer dan genoeg liefde, en hij was alleen maar vastbesloten om de Kanye-clan te beschermen.

Aanbevolen: