De waarheid over Azealia Banks en de relatie van Kanye West

Inhoudsopgave:

De waarheid over Azealia Banks en de relatie van Kanye West
De waarheid over Azealia Banks en de relatie van Kanye West
Anonim

Als je het moeilijk vindt om de relatie tussen Azealia Banks en Kanye West te achterhalen, ben je zeker niet de enige. Azealia ging van het werpen van schaduw naar West naar het uitspugen van behoorlijk vulgaire oneliners die suggereren dat ze een gezin met hem wil stichten.

Banks bracht haar fans echt in de war na het plaatsen van een reeks berichten op sociale media waarin werd gezinspeeld op het feit dat zij en West samen een zeer stomende nacht hadden gehad, waardoor fans zich afvroegen of ze op dit punt echt bereikt, om zijn aandacht trekken of dat er echt iets is ontstaan tussen deze twee artiesten.

We breken deze situatie af en brengen samen waar de relatie tussen Azealia Banks en Kanye West echt om draait…

9 Azealia spuwde haat tegen Kanye

Billboard herinnert fans eraan dat Azealia ooit alleen maar haat had voor Kanye, en dat er een tijd was dat ze brutaal genoeg was om hem bij elke gelegenheid te slepen. In 2016 gingen fans naar Twitter met wat bedoeld was als een compliment, en schreven Azealia om te zeggen dat ze zo getalenteerd was dat ze het 'potentieel had om Kanye te zijn'. Azealia's haat voor West werd plotseling duidelijk toen ze grapte terug te zeggen: "Kanye verloor alle geloofwaardigheid toen hij een Kardashian werd."

Ze spuwde beledigingen over Kanye's motivatie

Azealia Banks stopte daar niet. Ze bleef de hele Kardashian-familie trollen door Kanye West af te wijzen omdat ze met hen geassocieerd was. Ze haalde haar neus op bij de opmerking over op een dag het niveau van zijn succes bereikend door op de tweet van haar fan te reageren door te zeggen: "Ik kijk niet eens meer tegen hem op. Ik kijk langs hem heen…"Het was duidelijk zonder de schaduw van een twijfel dat Banks geen respect had voor West en niet verlegen was om zijn naam te slepen.

8 Ze doet een over-face toen echtscheidingsgeruchten begonnen

Toen geruchten over de dreigende scheiding van Kim Kardashian en Kanye West de krantenkoppen haalden, veranderde Azealia Banks snel haar toon en begon een volledig getransformeerd perspectief te demonstreren. Ze begon interesse te tonen om met Kanye West te daten onmiddellijk nadat hij had aangekondigd dat zijn scheiding te wijten was aan het feit dat hij iemand wilde die "dezelfde taal sprak" als hij, en verwees naar zijn muzikale capaciteiten. Banks straalde haar interesse om met West te daten uit op haar Instagram-pagina, en liet weinig aan de verbeelding over.

7 Azealia begint te praten over het hebben van Kanye's baby's

Het begon te kriebelen toen Banks brutaal het internet opging om te verklaren dat ze de baby's van Kanye West wilde hebben. Deze samenvatting is veel afgezwakt dan de beschrijvende taal die ze koos om dit verlangen te illustreren. The Sun doet verslag van haar botte commentaar door haar als volgt te citeren; "Ik ben het, jongens, de krachtige zwarte demonenentiteit die wacht in mijn ------- en Kanye's -------- staat eindelijk op het punt om op de wereld losgelaten te worden."

6 Banks beweert dat ze intiem was met Kanye

Kort na haar gewaagde verklaring waarin ze verklaarde dat ze zijn kinderen wilde baren, begon Banks, die net haar verloving met Ryder Ripps had beëindigd, haar fans echt in verwarring te brengen. Haar commentaar op sociale media suggereerde dat ze eerst met Kanye wilde omgaan, maar verschoof naar een schijnbare verklaring dat ze een zeer stomende, intieme nacht met hem had gedeeld. Banks beeldde op kleurrijke wijze een scène af waarin ze een hele nacht intiem met West was geweest, en opschepte over de ontmoeting.

5 Azealia begint obsessief te worden

Banks bleef haar berichten escaleren met meer en meer vulgariteit, waarin ze haar rauwe verlangen uitbeeldde om heel intiem te zijn met Kanye West. Vervolgens poseerde ze in een zeer verleidelijke positie, waarbij ze haar handen volledig op het scherm legde om een professionele manicure te laten zien die de naam van Kanye West op haar nagels spelde.

Op dit punt begonnen fancommentaar op haar sociale-mediapagina's te suggereren dat haar volgers vonden dat ze te obsessief was en dat ze hen bang maakte met de overvloed aan berichten over Kanye West.

4 Ondertussen… Het gerucht gaat dat Kanye een relatie heeft met Irina Shayk

Al die tijd vermaakte Azealia Banks haar fans met verhalen over haar dromen, verlangens en vermeende interacties met Kanye West, maar hij leefde het op vakantie uit met Irina Shayk, met wie hij duidelijk aan het daten was. De twee werden gespot terwijl ze samen een romantisch uitje deelden, en het was duidelijk dat West en Shayk een item waren, wat veel twijfel wierp op Banks' verhaal over hun smerige affaire.

3 Azealia gebruikt de naam van West om haar nieuwe single te promoten

Veel fans vestigen hun aandacht op het feit dat Azealia's beweringen over een relatie met Kanye West op een vreemd geschikt moment komen. Het lijkt te toevallig dat ze toevallig haar nieuwe single promoot en de naam van Kanye West gebruikt om meer aandacht voor haar nummer te krijgen.

Ze duwt zijn naam elke keer dat ze haar record pusht en heeft ernaar verwezen dat haar single, getiteld "Fck Him All Night", werd geschreven als een toewijding aan Kanye na hun stomende nacht samen. Ze ging verder met het ondersteunen van die bewering door een afbeelding van hen twee samen te plaatsen, en noemde zichzelf en Kanye 'mama en vader'.

2 Verontrustend gedrag demonstreren

Dit is allemaal te veel gebleken voor fans, die niet geloven in veel van wat Azealia zegt over haar relatiestatus met Kanye West. Fans gaan zelfs naar sociale media om commentaar te geven op hoe ze uit haar spel lijkt te zijn en wat mentale hulp nodig heeft. Veel fans denken dat ze zo geobsedeerd is door West dat ze verandert in fantasieland en haar greep op de realiteit ernstig verliest.

1 Kanye West blijft stil

Kanye West staat bekend om zijn Twitter-tirades, en fans gaan ervan uit dat hij inmiddels zou hebben gewogen als de beweringen van Azealia geen waarheden in zich hadden. Alleen al het feit dat hij zwijgt over de zaak, zorgt ervoor dat fans zich afvragen wat er werkelijk aan de hand is tussen deze twee artiesten.

Tijdens dit liefdevol gesprek dat Azealia heeft gelanceerd over Kanye West, is de man zelf nergens te vinden voor een reactie, waardoor fans zich afvragen wat er tussen hen is gebeurd.

Aanbevolen: