Kanye West vult zijn stembiljet in, maar Twitter staat NIET aan zijn kant

Kanye West vult zijn stembiljet in, maar Twitter staat NIET aan zijn kant
Kanye West vult zijn stembiljet in, maar Twitter staat NIET aan zijn kant
Anonim

Kanye West aangekondigd tijdens de MTV Video Music Awards 2015 met de bedoeling om in 2020 president te worden. Yeezus hield zich aan die belofte, maar hij ging door controverse na controverse in zijn steun voor Donald Trump en het doorlopen van bizarre methoden om hem in de stembiljetten te krijgen, ondanks dat hij niet aan specifieke vereisten voldoet. Hij is op de stemming, maar loopt als vice-president van de Onafhankelijke Partij met Roque "Rocky" De La Fuente Guerra als zijn presidentiële running mate. Op ware Kanye West-manier schreef hij in plaats daarvan zijn naam voor president, maar Twitter lijkt deze keer niet aan zijn kant te staan.

Gerelateerd: alles wat we weten over Kanye West's Run For President

Het is ongepast om gewoon zijn eigen naam op te schrijven als hij op de stemming is, maar hij heeft liever de rol van president in plaats van zijn running mate. De reacties op hem waren absoluut niet in zijn voordeel, zoals een Twitter-gebruiker antwoordde: "op jou stemmen is letterlijk een verspilling van een stem mijn kerel" met een fancam van Calum Hood uit 5 Seconds of Summer. Anderen merkten op hoe zinloos zijn stem is of dat hij stemmen wegha alt van de Democratische kandidaat Joe Biden, vanwege zijn bekende en controversiële steun voor Trump tijdens zijn campagne in 2016.

Het is verbazingwekkend hoe we leven in een wereld waar Kanye West op het stembiljet staat, en hoewel hij absoluut geen kans heeft, zal het interessant zijn om te zien hoeveel op hem hebben gestemd, of het nu als vice-president of een inschrijving.

Aanbevolen: