De gekke waarheid over de geruchtenrelatie tussen Jeffree Star en Kanye West

Inhoudsopgave:

De gekke waarheid over de geruchtenrelatie tussen Jeffree Star en Kanye West
De gekke waarheid over de geruchtenrelatie tussen Jeffree Star en Kanye West
Anonim

Als we het hebben over mensen die Hollywood-drama aantrekken, lijken twee beroemdheden vaak betrokken te zijn bij het in het oog springende drama Kanye West en Jeffree Star. Hun carrières kunnen anders zijn, maar hun verschillen zijn wat fans intrigeerde, tot het punt dat er speculaties zijn geweest dat ze al geruime tijd een geheime relatie hebben.

Hebben Kanye en Jeffree hun relatie met opzet voor het publiek verborgen gehouden? Wat voor soort relatie was er tussen Jeffree Star en Kanye West? Hoe pakken ze het probleem aan nu meer fans er nieuwsgierig naar zijn? Blijf lezen om de waarheid te achterhalen…

Hadden Kanye West en Jeffree Star een relatie?

Geruchten over de geheime relatie tussen Jeffree en Kanye West begonnen toen fans ontdekten dat hij en de familie Kardashian-Jenner buren waren in Hidden Hills. Bekend als het gebied waar de rijken van de rijke miljardairs zoals Jeffree Star zelf en Kylie Jenner woonden, rijden veel van degenen die daar wonen voorbij en zien vaak andere beroemdheden in de buurt.

De make-upmagnaat heeft veel drama meegemaakt, waaronder Jeffree's recente tragische auto-ongeluk. Maar geruchten over Kanye West bleken hem nog steeds te verrassen.

Hij vertelde Us Weekly in 2021: "Het [geruchten daten met Kanye] was bizar omdat ik in het verleden ofwel een deel van de dingen was en mezelf in situaties bracht waarin ik dat niet had moeten doen en ervan heb geleerd ze op de harde manier. Dit [daten met Kanye West] was een hilarisch gerucht waar ik mee wakker werd."

Omdat Jeffree al naar Wyoming is verhuisd, behalve dat hij voormalige buren is, lijkt er niets romantisch te zijn tussen hem en Kanye West. Jeffree Star houdt openlijk van de Kardashian-Jenner-clan, vooral momager Kris, en ingrijpen in hun drama lijkt niet zijn ding te zijn.

Jeffree voegt toe aan Us Weekly: "Ze [de Kardashians] hebben nu twee huizen naast elkaar gebouwd. Dus ze worden binnenkort mijn buren. Ik leef voor Kris Jenner. Ik denk dat ze zo'n ondernemer… koningin, God," in de tijd dat hij nog in Los Angeles woonde.

Waarom zijn Jeffree Star en Nathan Schwandt uit elkaar gegaan?

Het vodden-naar-rijkdom-paar Jeffree en Nate zijn favoriet bij fans vanwege hoe perfect ze voor elkaar leken te zijn. In januari 2020 verraste Jeffree de YouTube-wereld echter toen hij de aankondiging van hun scheiding uploadde.

Na vijf jaar samen te zijn geweest, heeft Jeffree Star het leven van Nate en zijn gezin enorm geholpen, en zelfs geholpen om een huis voor hen te kopen. Jeffree legde uit dat ze uit elkaar gingen omdat ze dachten dat dit het beste zou zijn voor hun persoonlijke groei. Hij en Nate maakten ook duidelijk dat ze nog steeds goede vrienden zijn, maar de breuk eiste zijn tol van Jeffree omdat hij zei dat hij tijd nodig had om 'dingen te verwerken'.'

Jeffree Star is nog steeds aan het daten met de ex-vriend van Trisha Paytas, Sean van der Wilt vanaf 2022. De twee begonnen in maart 2021 en keken nooit meer achterom.

Heeft Kanye Kim Kardashian verlaten voor Jeffree Star?

Kim Kardashian en Kanye West waren nog een koppel toen het nieuws over de relatie van de 45-jarige rapper met Jeffree Star op internet verscheen. Hoewel KimYe in januari al op het punt stond te scheiden, was Kanye nog steeds smoorverliefd op Kim.

Kanye verliet Kim waarschijnlijk niet voor Jeffree Star, aangezien Kim voor het eerst een stap zette om van de rapper te scheiden. Er zijn ook geen sociale media of persoonlijke interacties tussen Kanye en Jeffree die verder bewijzen dat de twee sinds 2021 aan het daten zijn.

Jeffree Star adresseerde de Kanye-situatie

De oorsprong van de datinggeruchten van Kanye West en Jeffree Star begon toen fans van TikToker en musicalartiest Ava Louise opnieuw een verhaal over Kanye op gang brachten. Ze zegt dat de scheiding van Kim en Kanye geen verrassing was omdat, volgens haar 'legitieme bron', Kanye Kim bedroog met een schoonheidsgoeroe.

Met fans die de stukjes meteen in elkaar zetten, gingen ze ervan uit dat het Jeffree Star was, die Ava een blind item maakte. Jeffree's recente optreden in de Impaulsive-show van Logan Paul in 2022 maakte zijn kant echter vrij van de datinggeruchten.

Jeffree Star vertelde Logan Paul: "Iemand heeft geruchten over Kanye en mij gedaan, klopt dat? Het [het gerucht] was zo dom." Ondertussen heeft Kanye West zich niet eens vermaakt met de datinggeruchten en heeft hij geen enkele verklaring afgelegd om het probleem op te lossen.

Wat vindt Kim Kardashian van Jeffree Star?

Kim Kardashian en Jeffree Star hebben één gemeenschappelijk succesvol veld. Ze blinken allebei uit in make-up. Jeffree Star Cosmetics is een van de beste make-upmerken die klanten kwaliteitsproducten, prijstransparantie en innovatieve paletten bieden. Ondertussen verandert de KKW Beauty-lijn van Kim Kardashian in SKKN, dat huidverzorgingsproducten aan haar lijn toevoegt.

Ondanks haar succesvolle carrière voelde Kim Kardashian zich vernederd' over de geruchtenrelatie van zijn ex-partner Kanye West met Jeffree Star. Een bron vertelt The Sun dat Kim of iemand namens haar Jeffree Star heeft gevraagd om de kwestie aan te pakken om alle geruchten voorgoed te beëindigen.

Aanbevolen: