Fans volgen 'A Trail Of Glitter' in de hoop Britney Spears te redden

Inhoudsopgave:

Fans volgen 'A Trail Of Glitter' in de hoop Britney Spears te redden
Fans volgen 'A Trail Of Glitter' in de hoop Britney Spears te redden
Anonim

Fans maken zich al heel lang grote zorgen over het welzijn van Britney Spears, en de onlangs uitgebrachte documentaire The New York Times Presents Framing Britney Spears trad op als nog een andere laag van berichten die hun vermoedens bevestigt … Britney Spears heeft serieus een vorm van hulp nodig. Er gaat iets heel erg mis in haar wereld en ingrijpen lijkt absoluut noodzakelijk.

Blijkbaar gelooft Britney Spears dat "She Who Leaves A Trail Of Glitter Is Never Forgotten", en fans overspoelen haar commentaarsecties om haar gerust te stellen dat ze hun 'koningin' is en dat ze nooit zal worden vergeten, wat er ook gebeurt wat.

De glitter volgen

Net als een kind dat broodkruimels smeert om te voorkomen dat ze buiten verdwalen, lijkt het alsof Britney een eigen spoor creëert, op een iets glamoureuzere manier… door glitter te gebruiken. Ze probeert duidelijk haar weg terug te vinden naar haar gelukkige leven, en nu zijn fans gefixeerd op het volgen van de glitter om Britney Spears te vinden.

Fans zijn bedroefd om te zien dat Britney het gevoel heeft dat ze ooit vergeten kan worden. Ze is zo geliefd bij haar fans en haar bijdragen aan de muziekwereld zijn onbetwist.

Britney Spears blijft topprioriteit voor fans over de hele wereld, en met dit soort berichten maakt ze haar fans echt bang. Dit alles bevestigt het idee dat ze een soort van gecontroleerd leven leidt waardoor ze zich geïsoleerd en erg alleen voelt.

Als ze een spoor van glitter achterlaat, lijdt het geen twijfel dat duizenden mensen haar zullen volgen, klaar om op elk moment te helpen.

Fans haasten zich naar de redding

Hoe vaak Britney ook verschijnt, weer verschijnt, verwarrende berichten verzendt of cryptische bijschriften schrijft, haar fans lijken vastgeketend te zijn voor de wilde rit. Ze staan aan haar zijde, volgen haar elke aanwijzing, en zijn bereid om in een oogwenk in te springen om haar te redden… als ze hen maar zou vertellen waar ze is.

Het concept van het glitterspoor is zeer passend voor een popprinses als Britney, en fans zijn opgewonden klaar om haar voorbeeld te volgen, waar ze ook gaat.

Terwijl ze haar te hulp schoten en hun eeuwige liefde en steun toonden, vulden fans Britney's commentaargedeelte met hun gevoelens rond dit bericht. Enkele opmerkingen waren; "Niemand is je vergeten, dat is zeker ❤️," "We zullen onze Britney nooit vergeten; we volgen je broodkruimels naar de waarheid!!! ❤️❤️❤️❤️," en "Meisje, je hebt 100000% glitter achtergelaten. Jouw nalatenschap bepa alt het poptijdperk."

Waar haar glittersporen ook leiden, fans zullen zeker volgen.

Aanbevolen: