Fans prijzen Sam Asghari's Instagram-bericht over hem die werkt om Britney Spears te redden

Fans prijzen Sam Asghari's Instagram-bericht over hem die werkt om Britney Spears te redden
Fans prijzen Sam Asghari's Instagram-bericht over hem die werkt om Britney Spears te redden
Anonim

De strijd om Britney Spears te bevrijden is nog steeds aan de gang, aangezien haar vader Jamie Spears niet opgeeft terwijl hij zegt dat hij wil dat zijn dochter tijdens het conservatorium psychiatrisch wordt vastgehouden. De fans zijn nog steeds dol op de FreeBritney-trend en blijven de zangeres "Oops!… I Did It Again" prijzen voor het langzaam maar zeker verkrijgen van haar onafhankelijkheid. Veel beroemdheden steunen haar van harte, vooral haar vriend Sam Asghari.

Hij heeft hartstochtelijk gesproken over het bevrijden van Britney van haar vaders boeien van het conservatorium en hoopt op een dag een gezin met haar te stichten als ze vrij is. Zijn toewijding is zo bewonderenswaardig dat hij zelfs een intense trainingsvideo plaatste met een meeslepend bijschrift. Fans zijn blij om te zien dat iemand als Asghari alles in het werk stelt om ervoor te zorgen dat de geliefde zangeres haar prins heeft om haar van de grond te krijgen.

Fans zijn verrast door het bijschrift dat Asghari in zijn Instagram-bericht heeft geplaatst. Voor zogenaamd deuren in trappen voor het geval Britney vast komt te zitten in de badkamer, is hij volledig toegewijd om haar te redden en fans zijn er klaar voor. Tijdens de trainingsvideo voegt hij eraan toe, terwijl hij het uitzweet, dat het "te gemakkelijk" is om zo'n fysieke training te doen.

Sam Asghari IG opmerkingen
Sam Asghari IG opmerkingen

Fans hebben hun waardering voor Asghari uitgesproken in de commentarensectie, door hem te vertellen dat het bijschrift niet in het minst teleurstelt en de popprinses koste wat kost te beschermen. Het is duidelijk dat hij niet terugdeinst voor het beperkende conservatorium dat zijn vriendin al 13 jaar heeft. Ondanks dat ze nog maar vijf jaar aan het daten zijn, gaat het goed met ze en de co-ster van de muziekvideo "Slumber Party" is buitengewoon ondersteunend geweest.

Aangezien er fans zijn die vooral blij zijn dat Britney haar man heeft, zijn er helaas enkele twijfelaars die geloven dat hij misbruik maakt van de bekendheid als Britney's vriendje.

Sam Asghari IG opmerkingen 2
Sam Asghari IG opmerkingen 2

Een opmerking zei: "Ze zit al 13 jaar vast. Het is tijd om iets te doen", en een andere antwoordde: "Dat is wat ik zeg … ik hoop dat hij niet alleen op de kar springt om zichzelf te maken ziet er goed uit."

Fans hebben het recht bezorgd te zijn en de bedoelingen van Asghari in twijfel te trekken, maar gezien de lengte van zijn relatie met Britney en hoe hij er door dik en dun voor haar is geweest, is het voorlopig veilig om te zeggen dat fans niets te zorgen maken over. Hij is een van haar sterkste supporters en hopelijk zal hij zijn prinses zo snel mogelijk redden.

Aanbevolen: