J.Lo en A-Rod delen een heel speciale Valentijnsdag

J.Lo en A-Rod delen een heel speciale Valentijnsdag
J.Lo en A-Rod delen een heel speciale Valentijnsdag
Anonim

Het is de dag dat stellen ons laten zeggen: aww!

Supersterzangeres en acteur Jennifer Lopez ging enkele minuten geleden naar haar Instagram-account om ons een voorproefje te geven van de speciale Valentijnsdagviering die ze had met haar boe, voormalig professionele honkbal shortstop Alex Rodriguez (bekend als A-Rod).

De 'In the Morning'-zanger heeft een Instagram-verhaal geüpload van een prachtig versierd bed, compleet met een hart gemaakt van rode bloemblaadjes met J hart A in het midden. Boven aan het bed zien we een prachtig cadeauzakje!

J. Lo ondertitelde de verhalen met de hashtags AbouTheOtherNight en BeforeILeft om aan te geven dat het paar een paar dagen eerder feest had gevierd vanwege een planningsconflict. Lopez maakte ook van de gelegenheid gebruik om haar verloofde te taggen en haar liefde aan hem te belijden.

Rodriguez en Lopez zijn nu vier jaar officieel en delen veel tedere momenten samen. Ze maakten hun dramatische debuut als koppel op het Met Gala 2017 en werden al snel een van Hollywood's meest besproken koppels. In maart 2019 verloofde het paar zich tijdens een vakantie naar de Bahama's, een aankondiging die de 'Maid In Manhattan'-actrice op haar Instagram-account deed.

Sindsdien zijn A-Rod en J. Lo sterk blijven groeien, waarbij de carrière van Lopez bij elke hit naar nieuwe hoogten stijgt.

Aanbevolen: