Nicolas Cage's 'Willy's Wonderland' v alt net op tijd voor Valentijnsdag

Nicolas Cage's 'Willy's Wonderland' v alt net op tijd voor Valentijnsdag
Nicolas Cage's 'Willy's Wonderland' v alt net op tijd voor Valentijnsdag
Anonim

Het is een gegeven dat de meeste mensen zich deze Valentijnsdag gaan nestelen in plaats van uit te gaan. Misschien hebben de meesten plannen om te ontspannen na een lekker diner, misschien met kaarsen en goed porselein, en een romantische komedie of een andere slappe film te kijken.

Willy's Wonderland is niet voor dat soort mensen. Nee, deze film is speciaal voor die stellen die graag samen genieten van een hele leuke horrorfilm. Er gaat tenslotte niets boven een band met bloed en bloed op de zoetste dag van het jaar.

Van Saturn Films en Landmark Studio Group komt een huiveringwekkende horrorfilm die je misschien niet laat gissen, maar die je zeker zal laten juichen voor The Janitor, gespeeld door niemand minder dan Nicolas Cage. Beth Grant speelt de stadssheriff en Emily Tosta, en haar vrienden, zijn de enige hulp die het personage van Cage zal krijgen in deze gruwelijke en bloederige film.

Afbeelding
Afbeelding

In het begin van de film loopt het personage van Cage tegen een veelvoorkomend en herkenbaar probleem aan: zijn auto gaat kapot in het midden van nergens. De stad heeft niet één geldautomaat en de enige reparatiewerkplaats handelt alleen in contante betalingen. Zijn reparaties zijn aanzienlijk meer dan hij in zijn portemonnee heeft, en zo begint de gladde helling die ons hoofdpersonage in de eerste plaats in Willy's Wonderland brengt.

De trailer geeft een goed voorproefje van Cage's karakter als een bescheiden eenling die een deal accepteert om een nachtje poetsen in te ruilen voor die reparaties aan zijn auto. De engste regel in de trailer is wanneer Tex Macadoo, de eigenaar van Willy's Wonderland, zegt: "Ik geniet van een man van weinig woorden." Het is een toepasselijke verklaring, aangezien Cage gedurende de hele film geen dialoog heeft.

Zoals de meeste horrorfilms, is de hele stad bezig met het plan om Cage gevangen te houden in Willy's Wonderland, maar ze komen er misschien snel achter dat de man die ze binnenlaten veel gevaarlijker is dan wat er al in zat.

Schrijver G. O. Parsons en regisseur Kevin Lewis scoorden hoog op deze film met de betrokkenheid van Cage, en met een weekendslot net op tijd voor Valentijnsdag, is het een leuke, gemakkelijke horrorfilm voor iedereen die iets anders wil dan vrolijke liefdesverhalen voor hun geliefde feesten.

Ga voor $ 20 vroege toegang tot Willy's Wonderland naar Amazon Prime.

Aanbevolen: