Kylie en Kendall Jenner delen zoete BTS-beelden van Valentijnsdag Lingerie Shoot

Inhoudsopgave:

Kylie en Kendall Jenner delen zoete BTS-beelden van Valentijnsdag Lingerie Shoot
Kylie en Kendall Jenner delen zoete BTS-beelden van Valentijnsdag Lingerie Shoot
Anonim

Valentijnsdag is eigenlijk hier! De Kar-Jenner-clan houdt van vakantie (vooral als het hen helpt merch te verkopen), dus niemand zou verbaasd moeten zijn dat deze V-Day een grote reclamecampagne omvat voor de 'Skims' van Kim Kardashian lijn.

Om Kim's nieuwe assortiment ultra-romantisch ondergoed te vieren, plaatste Kylie enkele foto's van zichzelf met een lolly en brak Kendall bijna het internet door te pronken met een Skims-string in foto's, waaronder een spiegel-selfie. Dit is wat er achter de schermen gebeurde.

Ariana Grande bepa alt de stemming

In Kylie's Stories tagde ze het officiële Skims IG-account over korrelige beelden van zichzelf die poseerde met Kim en Kendall in bijpassende rode lingerie. De roze monochrome set staat vol met de stem van één persoon: Ariana Grande's. De vrouwen slaan poses op 'Greedy' en 'I'm So Into You', twee nummers in Ari's repertoire die zwoele vibes uitstralen.

Fans die dachten dat Kylie misschien aan baby nummer twee zou werken, hebben nu een fotobewijs dat, tenminste toen deze foto's werden gemaakt, deze mama niets verborg.

Ze aten cake

Op een gegeven moment was de shoot LETTERLIJK lief. Kylie deelde foto's van haar met een grote witte hartvormige cake met SKIMS erop als rekwisiet, en Kendall had haar eigen miniversie om mee te poseren (en hopelijk te snacken).

Kylie's Stories bevatte een foto van haar verleidelijke pruilende met glazuur op haar hand (lol) terwijl Kendall de speelse route bewandelde en haar roze-glazuurvinger naar de camera stak. Daarna pronkte ze met haar feestelijke fotoshoot manicure.

Aanbevolen: