Valentijnsdag' & Andere Lovey-Dovey-films perfect voor februari

Inhoudsopgave:

Valentijnsdag' & Andere Lovey-Dovey-films perfect voor februari
Valentijnsdag' & Andere Lovey-Dovey-films perfect voor februari
Anonim

Valentijnsdag nadert snel en het is een van de meest romantische en liefdevolle dagen van het jaar! Echtparen houden ervan om samen feestdagen zoals Kerstmis en oudejaarsavond te vieren, natuurlijk… maar Valentijnsdag staat absoluut bovenaan als het gaat om de dag die volledig gericht is op romantiek en liefde.

Dat gezegd hebbende, veel koppels zijn enthousiast om tijd samen door te brengen en aangezien er een nationale pandemie gaande is in de wereld, is uitgaan in het openbaar misschien niet iets waar mensen dol op zijn. Als we op Valentijnsdag thuis moeten blijven, kunnen we net zo goed genieten van een aantal geweldige Valentijnsdagfilms! Hier zijn enkele geweldige films om te bekijken in de maand februari.

10 'Five Feet Apart'

Vijf Voeten Uit elkaar
Vijf Voeten Uit elkaar

Five Feet Apart gaat over een 17-jarig meisje genaamd Stella dat lijdt aan cystische fibrose. Ze leeft haar leven in een ziekenhuis en volgt dezelfde dagelijkse routines die ze altijd heeft gehad sinds ze de diagnose kreeg. Plots ontmoet ze een geweldige kerel genaamd Will die haar leven totaal verandert. Ze ontdekken dat ze aan dezelfde ziekte lijden en kunnen op een manier met elkaar omgaan dat ze met niemand anders kunnen omgaan. De vangst? Ze moeten anderhalve meter uit elkaar blijven om een veilige afstand mogelijk te maken. Cole Sprouse is de mannelijke hoofdrol van deze film.

9 'Een ster is geboren'

een ster is geboren
een ster is geboren

Lady Gaga en Bradley Cooper domineerden in A Star is Born. De film is een remake van een klassieke film en in alle opzichten brachten ze hulde aan de oudere versie. De film gaat over een beroemde countryzanger die een popzangeres in de muziekindustrie introduceert. Ze krijgen een relatie met elkaar, maar zijn worsteling met verslaving staat hun liefde 'voor altijd' in de weg. Het is een trieste film, maar hij zit nog steeds vol met mooie momenten.

8 'Instellen'

Stel het in
Stel het in

Set it Up is een hilarische originele Netflix-film met Zoe Deutsch in de hoofdrol. Het bevat ook Taye Diggs en Lucy Liu! Over een sterrencast gesproken. De film gaat in première in 2018 en is geclassificeerd als een romantische komedie. Twee assistenten (die niet eens betaald krijgen wat ze zouden moeten krijgen) besluiten samen om hun bazen met elkaar in contact te brengen, zodat ze tijdens de werkdagen mildere ervaringen kunnen hebben.

7 'Crazy Rich Asians'

Crazy Rich Aziaten
Crazy Rich Aziaten

Crazy Rich Asians ging in première in 2018 en richt zich op meerdere verhaallijnen van verschillende personages die hun leven leiden in verschillende delen van Azië. Een jonge vrouw ontdekt dat haar vriend een jonge man is uit een extreem rijke familie. In zijn thuisland wordt hij beschouwd als een zeer begeerde vrijgezel… En zij is degene die hem vastbond! Ze moet beseffen hoe ze moet omgaan met jaloezie en andere problemen die met het territorium gepaard gaan.

6 'Vijftig tinten grijs'

Vijftig tinten grijs
Vijftig tinten grijs

Fifty Shades of Grey ging voor het eerst in première in 2015 en werd gevolgd door twee sequels. Ooit ging gelijk in première in 2017 en de volgende ging in première in 2018. De eerste film is een inleiding tot het verhaal van Anastasia en Christian.

Hun relatie begint nadat ze hem heeft geïnterviewd voor haar universiteitskrant. Alles in haar leven begint te veranderen nadat ze verliefd op elkaar worden en een ander soort intimiteit ervaren die grenzen verlegt.

5 'Gek, dom, liefde'

GEKKE STOMME LIEFDE
GEKKE STOMME LIEFDE

Crazy, Stupid, Love is een film met Emma Stone, Ryan Gosling, Steve Carell en Julianne Moore in de hoofdrollen. Alleen al het opnoemen van de namen van die geweldige acteurs zou genoeg moeten zijn om iedereen te overtuigen deze film te kijken! De cast met alle sterren doet geweldig werk door het verhaal van gecompliceerde liefde, ontrouw en hoe het is om te daten in de moderne wereld tot leven te brengen.

4 'Valentijnsdag'

Valentijnsdag
Valentijnsdag

Valentijn is natuurlijk op deze lijst beland als een film die perfect is voor de maand februari! De film bevat een sterrencast van personages met verweven liefdesverhalen die even interessant en vermakelijk zijn.

Sommige van de acteurs in deze film zijn Taylor Swift, Julia Roberts, Jennifer Garner en Jessica Biel. Het bevat ook Ashton Kutcher, Anne Hathaway, Bradley Cooper en Taylor Lautner.

3 'Liefde eigenlijk'

Liefde eigenlijk
Liefde eigenlijk

Love Actually is de oudste romantische film op deze lijst sinds hij in 2003 in première ging… Maar het is nog steeds de moeite waard om genoemd te worden, aangezien veel millennials en generatie Z-jongeren nog geen kans hebben gehad om deze film te zien! Het speelt Hugh Grant in de hoofdrol en richt zich op hoe complex liefde echt kan zijn. Negen verschillende verhalen zijn met elkaar verweven in deze ene film.

2 'Over tijd'

werd tijd
werd tijd

Films over tijdreizen zijn erg leuk om te zien, omdat ze onvoorspelbaar en verrassend kunnen zijn. Deze heet Over Tijd. In deze specifieke tijdreisfilm is Rachel McAdams verliefd geworden op een jonge man die weet hoe hij moet reizen. Hoewel hij de geschiedenis niet kan veranderen, is hij nog steeds in staat om positieve veranderingen in zijn leven aan te brengen met behulp van zijn expertise op het gebied van tijdreizen.

1 'Wees altijd mijn misschien'

Altijd-mijn-misschien
Altijd-mijn-misschien

Always Be My Maybe is een originele Netflix-film over twee volwassenen die opnieuw contact maken nadat ze een aantal jaren uit elkaar zijn geweest. Toen ze jonger waren, waren ze beste vrienden en op een gegeven moment probeerden ze zelfs een relatie aan te gaan. Toen ze volwassen waren, gingen hun wegen uit elkaar en besloten ze om hun eigen dingen te doen, onafhankelijk van elkaar. Als ze eindelijk herenigd zijn, realiseren ze zich dat de dingen eigenlijk bedoeld kunnen zijn voor hen tweeën.

Aanbevolen: