Meghan Markle-fans speculeren dat ze president zal worden na het interview met Oprah

Meghan Markle-fans speculeren dat ze president zal worden na het interview met Oprah
Meghan Markle-fans speculeren dat ze president zal worden na het interview met Oprah
Anonim

De hele wereld wacht op het interview van Prins Harry en Meghan Markle met Oprah Winfrey, dat op zondag 7 maart wordt uitgezonden.

Maar…wat dan?

Er gaan geruchten dat Markle op weg is naar een toekomstige carrière in de politiek. Een koninklijke expert speculeert dat de hertogin van Sussex in de komende twee decennia president zou kunnen worden.

Een vriend van een stel vertelde de Sunday Times dat Meghan het gevoel had dat ze "haar stem had verloren" toen ze voor het eerst met de prins begon te daten.

"Ze had een platform als een redelijk succesvolle actrice, en toen haar werd verteld om te stoppen met het gebruik van haar sociale media en voorzichtig te zijn met wat ze zei, kon ik zien dat het verlies van stem en onafhankelijkheid haar pijn deed," zei de vriend.

“Het hebben van een institutionele stem binnen de koninklijke familie was niet genoeg. Dit interview zal de luidste manier zijn waarop ze haar stem terug zal krijgen.”

Speaking to Express, koninklijke auteur Richard Fitzwilliam legde uit dat activisme altijd deel uitmaakte van Meghan's leven.

“Ze is een activist sinds de leeftijd van 11, sprak over gendergelijkheid bij de Verenigde Naties en bezocht India en Ryana op liefdadigheidsreizen voor haar huwelijk. Dus activisme heeft altijd deel uitgemaakt van haar leven, zei de expert.

“Meghan, een uitstekende spreker in het openbaar en een Amerikaans staatsburger, zou heel goed kunnen concluderen dat ze, of het nu over tien of twintig jaar is, voor een openbaar ambt kan gaan. Op 39-jarige leeftijd kan ze alle tijd nemen die ze nodig heeft om te beslissen, voegde hij eraan toe.

Een andere goede vriend vertelde Vanity Fair dat Meghan zelfs haar titel "Duchess of Sussex" zou opgeven om zich kandidaat te stellen voor het ambt.

"Een van de redenen waarom ze zo graag haar Amerikaanse staatsburgerschap wilde opgeven, was dat ze de optie had om de politiek in te gaan", zei een goede vriend van de koninklijke familie. "Ik denk dat als Meghan en Harry ooit hun titel zouden opgeven, ze serieus zou overwegen om president te worden."

The Queen en Buckingham Palace hebben vrijdag bevestigd dat prins Harry en Meghan niet zullen terugkeren als werkende leden van de koninklijke familie.

Het is de laatste nagel aan de doodskist, bijna een jaar nadat het paar zijn officiële koninklijke taken neerlegde.

De hertog en hertogin van Sussex stopten in maart 2020 als senior werkende royals. Maar er was altijd hoop dat ze terug zouden komen nadat ze een jaar de tijd hadden gekregen om een definitieve beslissing te nemen. Ze wonen nu in een herenhuis van $ 11 miljoen in Montecito, Californië.

De hertog en hertogin hebben deals getekend met Spotify en Netflix - naar schatting meer dan $ 100 miljoen waard.

Aanbevolen: