Meghan Markle aangeklaagd door halfzus na interview met Oprah Winfrey

Inhoudsopgave:

Meghan Markle aangeklaagd door halfzus na interview met Oprah Winfrey
Meghan Markle aangeklaagd door halfzus na interview met Oprah Winfrey
Anonim

Meghan Markle wordt aangeklaagd door haar halfzus, Samantha Markle, voor het "verspreiden van leugens" in haar explosieve interview met Oprah Winfrey vorig jaar.

Een advocaat die namens de hertogin optreedt, heeft verklaard dat de rechtszaak "ongegrond en absurd" is. Samantha wil het verhaal van 'van vodden naar roy alty' betwisten.

Dit is niet de eerste keer dat de twee broers en zussen hun hoofd hebben gestoten. Meghan heeft een tumultueuze relatie gehad met haar familie, die maar al te graag naar de pers leek te gaan met privé-informatie over de hertogin.

Harry en Meghan gingen zitten voor het Tell All-interview vorig jaar

Big Brother-deelneemster Samantha Markle - die dezelfde vader heeft als Meghan, - heeft betoogd dat het verhaal van de actrice "van vodden naar roy alty" "vals" is en betwist volgens de documenten de bewering van de hertogin dat ze was een "enig kind."

De 40-jarige voormalige actrice en haar man, prins Harry, gingen vorig jaar aan tafel voor een allesomvattend interview met Winfrey toen ze hun ervaring als onderdeel van de koninklijke familie in het VK vertelden. Het interview sprak over Meghan's geestelijke gezondheidsproblemen en beschuldigingen van racisme.

Samantha Markle heeft ook beweerd dat de opmerkingen van haar vervreemde halfzus de verkoop van haar autobiografie, 'The Diary of Princess Pushy's Sister', hebben geschaad, haar ervan hebben weerhouden om werk te krijgen en haar zowel emotioneel als mentaal leed hebben bezorgd.

Samantha Markle beschuldigt Meghan van het verspreiden van leugens

TMZ heeft de rechtszaak verkregen waarin Samantha haar halfzus beschuldigt van het verspreiden van leugens om zichzelf te promoten. Ze gebruikt het feit dat Meghan Oprah vertelde dat ze 'enig kind' was, ondanks dat ze dezelfde vader had als Samantha en haar broer Thomas.

Ze betwistte ook Meghan's bewering dat ze haar halfzus 'minstens 18, 19 jaar geleden en daarvoor, 10 jaar daarvoor' voor het laatst had gezien, en de bewering dat Samantha alleen haar eigen achternaam veranderde in Markle toen de actrice van het pak de krantenkoppen begon te genereren voor haar relatie met Harry.

Samantha beweerde ook dat de moeder van twee kinderen de verhalen heeft verzonnen waarin ze sprak over opgroeien in 'virtuele armoede' omdat haar vader voor haar betaalde om dans- en acteerlessen te volgen, en 'elite en dure privéscholen'.

Een advocaat die optreedt namens de hertogin heeft de rechtszaak 'ongegrond en absurd' genoemd. Het koninklijk paar was onlangs te zien bij de 53e NAACP Image Awards.

In een verklaring verklaarde haar advocaat Michael Kump: "Deze ongegronde en absurde rechtszaak is slechts een voortzetting van een patroon van verontrustend gedrag. We zullen het de minimale aandacht geven die nodig is, en dat is alles wat het verdient."

De hertogin beweerde aan gastheren Oprah en Ellen DeGeneres dat ze hard heeft gewerkt om zichzelf door de universiteit te helpen, Samantha beweert dat hun vader, Thomas, de kosten van Meghan's collegegeld en levensonderhoud aan de Northwestern University dekte.

Samantha beschuldigde Meghan van liegen over haar en haar jeugd als onderdeel van een berekende inspanning, zodat ze 'het valse verhaal en het sprookjesachtige levensverhaal van de hertogin niet konden verstoren of tegenspreken'.

Aanbevolen: