Twittergebruikers speculeren over wie de vervanger van Meghan McCain zal zijn op 'The View

Twittergebruikers speculeren over wie de vervanger van Meghan McCain zal zijn op 'The View
Twittergebruikers speculeren over wie de vervanger van Meghan McCain zal zijn op 'The View
Anonim

Meghan McCain is al vier seizoenen een controversiële co-host op The View. Op 1 juli werd aangekondigd dat ze de show vervroegd zal verlaten, ondanks dat ze nog twee jaar op haar contract heeft. Twitter-gebruikers speculeren al over wie haar zal vervangen, en de reacties variëren van sarcastische grappen tot serieuze kanshebbers.

McCain is een conservatieve columnist en auteur. Ze heeft ook bekend gemaakt dat ze de dochter is van de presidentskandidaat van 2008, John McCain.

Gedurende haar tijd bij The View heeft McCain zich uitgelaten, ruzie gemaakt en controverse aangewakkerd. Een van de meest controversiële momenten van McCain was het praten over hoe 'identiteitspolitiek' racen voor vaardigheden stelt als het gaat om vacatures. Ze stond er ook om bekend dat ze haar co-hosts, Whoopi Goldberg en Joy Behar, vaak onderbrak.

Veel kijkers van de talkshow overdag gingen naar sociale media om hun gevoelens te uiten over het feit dat McCain de show verliet. De reacties waren overweldigend in het voordeel van haar vertrek.

Kijkers waren ook benieuwd wie McCain zou vervangen, en plaatsten hun gissingen online, samen met sarcastische grappen die de spot dreven met McCain.

Een van de serieuzere aanbevelingen van Twitter-gebruikers is Ana Navarro, een CNN-commentator die Joe Biden steunde als president. Velen prijzen Navarro voor haar interview- en debatbereidheid. Ze verschijnt soms ook als gastco-host op The View, dus ze is een bekend gezicht voor fans van de show.

Dit is wat Twitter-gebruikers te zeggen hadden over Navarro:

Een andere mogelijke kanshebber om de stoel van McCain te vullen is Caitlyn Jenner, vader van realitysterren Kendall en Kylie Jenner, evenals stiefvader van de Kardashians.

Jenner haalde de krantenkoppen toen ze in 2015 publiekelijk uit de kast kwam als transgendervrouw. Veel Twitter-gebruikers zeggen dat ze meer inclusiviteit op The View willen, en het toevoegen van een transvrouw zou een geweldige manier zijn om dat te doen.

Andere serieuze suggesties van Twitter-gebruikers waren Gabby Thomas, de Olympische baansensatie; en Kimberley Guilfoyle, die als adviseur van Donald Trump werkte. Over het algemeen lijken kijkers iemand te willen die welbespraakt, goed presterend en respectvol is als de nieuwe stem op The View.

Andere Twitter-gebruikers maakten grappen over wie de vervanger van McCain zal zijn, waarbij ze hun echte gevoelens aangaven over wie ze als gastheer was tijdens haar tijd daar.

Er is geen bericht van The View geweest over wie McCain zal vervangen, en fans van de show blijven speculeren.

Aanbevolen: