Waarom heeft iedereen het over het interview in Britse GQ-stijl van Megan Fox en Machine Gun Kelly?

Inhoudsopgave:

Waarom heeft iedereen het over het interview in Britse GQ-stijl van Megan Fox en Machine Gun Kelly?
Waarom heeft iedereen het over het interview in Britse GQ-stijl van Megan Fox en Machine Gun Kelly?
Anonim

Het internet lijkt niet te kunnen ontsnappen aan Megan Fox en Machine Gun Kelly. Of ze nu op de rode loper verschijnen in outfits voor het maken van een statement, of zoenen tijdens optredens op de rode loper, het is moeilijk om je ogen van de spraakmakende tortelduifjes af te houden. Het paar is samen te zien in de Britse GQ's Autumn/Winter 2021 Style-uitgave. Fotograaf Daniella Midenge legt het paar vast in verschillende foto's. Sommigen met Megan halfnaakt terwijl ze haar schoonheid vasthoudt.

Andere foto's laten MGK zien in een vampierhouding, alsof ze het bloed uit Megans nek zuigen. (Zeer merkwaardig voor het paar.) Een andere afbeelding toont Megan die een pistool tegen haar man houdt, terwijl ze een kousenband met prikkeldraad om haar dij draagt. De foto's zijn hot en hun interview is nog heter. Hier zijn de beste take-aways van hun artikel.

8 "Het donkerste sprookje"

Megan en MGK zijn geen vreemden voor bodyinkt. Tijdens het interview beschrijft schrijver Molly Lambert het paar dat elkaar bijpassende tatoeages geeft. Ze kozen de uitdrukking "the darkest fairtyale" voor hun bijpassende inkt, wat een verwijzing is naar een van hun eerste tekstuitwisselingen. (Hoe schattig?) Megan koos ervoor om haar schoonheid op zijn heup te inkten, omdat hij niet veel plekken meer over heeft op zijn lichaam voor nieuwe tatoeages. Later in het artikel geeft MGK toe: "Ik hou van een donker sprookje" terwijl ze hun favoriete films bespreken, waaronder The Lost Boys, True Romance, Point Break en Almost Famous.

7 "Ik ben wiet"

Een van de meest bizarre momenten uit hun interview is wanneer Megan zich de eerste keer herinnert dat ze elkaar ontmoetten. Officieel begonnen de twee te daten nadat ze samen Midnight In The Switchgrass hadden gefilmd, maar ze hadden elkaar een paar jaar eerder ontmoet. Megan beschrijft de eerste interactie die ze had met MGK. "Ik herinner me dit lange, blonde, spookachtige wezen en ik keek op en ik dacht:" Je ruikt naar wiet." Hij keek op me neer en zei: "Ik ben wiet." Toen, ik zweer het, verdween hij als een ninja in een rookbom." Het internet reageerde snel op de verklaring van MGK en gaf het zelfs de memebehandeling.

6 Hun eerste kus, was kusloos

De eerste kus van het paar was technisch gezien geen kus, in de traditionele zin. MGK legt uit: "We hielden gewoon onze lippen recht voor elkaar en ademden elkaars adem in en toen ging ze gewoon weg." Omdat het paar zo heet en zwaar is in het openbaar, kwam dit als een verrassende onthulling dat hun eerste hook-up eigenlijk aan de onschuldige kant was.

5 Megan voelt zich eindelijk geaccepteerd

Sinds haar vroege dagen in Hollywood wordt Megan Fox al lang een sekssymbool genoemd. Ze is uitgesproken over haar seksualiteit en feministische standpunten, waardoor ze zich (soms) een buitenstaander voelde in vergelijking met andere actrices in haar branche. Megan ging van typecast als de 'hete meid', zoals haar rol in Transformers tegenover Shia LaBeouf, naar de hoofdrol in cult-feministische klassiekers zoals Jennifer's Body. Ze legt in het interview uit dat ze het gevoel heeft eindelijk bij iemand te zijn die 'haar echt begrijpt'. Megan legt uit: Ik denk dat ik mezelf erin had gestopt, of andere mensen had toegestaan om me erin te stoppen, in deze rare doos die niet helemaal bij me paste, waar ik heel lang mijn eigen leven niet als mezelf had geleefd - de delen van mij die altijd excentriek of vreemd waren en niet thuishoorden in mijn eigen familie of in Hollywood.”

4 Soulmates Forever

Zowel Megan als MGK gebruiken woorden als 'lot', 'spiritueel' en 'zielverwanten' om hun verbinding en diepe band te beschrijven. Het interview geeft inzicht in hoe intens hun chemie is. Megan zegt: Als je hem ontmoet, is het alsof je de weerspiegeling van je eigen ziel ontmoet. Ik herken zoveel van mezelf in hem, en omgekeerd, en dat opgesloten deel van mij dat ik had opgeborgen. Of je nu in ware liefde gelooft of niet, het v alt niet te ontkennen dat deze twee er voor de lange termijn in kunnen zitten.

3 Ze hebben een film die uitkomt

Het paar is allebei hartstochtelijk creatief en inspireert elkaar, zowel in film als in muziek. Megan is verschenen in de muziekvideo's van MGK voor zijn hitnummers "Drunk Face" en "My Bloody Valentine". In hun interview werd onthuld dat de twee aan een "topgeheim filmproject" hebben gewerkt. Er is geen releasedatum gegeven en er zijn geen details over het project gegeven… waardoor fans in spanning blijven over wat hun volgende verschijning op het scherm zou kunnen zijn.

2 Ze hebben allebei demonen

Hun interview is niet de eerste keer dat zowel Megan als MGK open waren over hun onzekerheden en kwetsbaarheden. MGK beschrijft zijn vriendin als 'geaard', iets waar hij zelf aan probeert te werken. Het interview gaat dieper in op hun individuele trauma's en hoe het paar elkaar inspireert om de beste versie van zichzelf te zijn. Maar ze beschrijven de relatie ook als intens. Megan zegt: Dit is een zeer intense relatie. Onze zielen kozen dit om absoluut onze schaduwkanten onder ogen te moeten zien; om dingen over onszelf onder ogen te zien die we niet wilden weten, die we probeerden weg te duwen.”

1 Paddestoelen nemen in Bora Bora

Het is echter niet altijd zo intens en emotioneel voor het paar. Ze gaan op vakantie en blazen stoom af… op avontuurlijke manieren, om het zachtjes uit te drukken. Het interview bevat een anekdote over hoe de twee op vakantie gingen naar Bora Bora, waar ze uiteindelijk paddenstoelen gingen maken, een berg beklommen en op zoek gingen naar een heilige Banyan-boom.

Aanbevolen: