Britney Spears in gesprek met Piers Morgan voor eerste interview met conservatorium

Inhoudsopgave:

Britney Spears in gesprek met Piers Morgan voor eerste interview met conservatorium
Britney Spears in gesprek met Piers Morgan voor eerste interview met conservatorium
Anonim

Britney Spears maakt zich klaar om haar eerste interview te geven sinds een rechter haar 13-jarige conservatorium beëindigde, en de koploper om de exclusieve sit-down binnen te halen is niemand minder dan de controversiële Britse omroep, Piers Morgan. Tijdens het gesprek, dat in het voorjaar wordt uitgezonden, kan de zangeres de vuile details van haar conservatorium en de mishandeling die ze beweert te hebben ondergaan door toedoen van haar familie, op tafel leggen.

Piers Morgan gaat aan tafel zitten met Britney Spears voor haar eerste interview na het conservatorium

Volgens The Mirror is Piers Morgan de koploper om het lucratieve interview te scoren. De omroep lanceert binnenkort een nieuwe doordeweekse avondshow en een insider zegt: "Ze is een van de grootste namen in de showbizz met een fascinerend verhaal te vertellen."

Piers heeft zich in het verleden uitgesproken over haar conservatorium, wat hem waarschijnlijk aan het interview heeft geholpen. Afgelopen zomer riep hij publiekelijk op tot beëindiging van het conservatorium van de zangeres, verwijzend naar haar als een "legale slaaf", eraan toevoegend dat ze "van deze kwelling moet worden bevrijd om eindelijk het leven te kunnen leiden dat ze wil."

De popprinses beweerde dat ze onder haar conservatorium gedwongen was op te treden, en tijdens een schokkende getuigenis beweerde ze dat de mensen die haar zaken controleerden, haar weigerden haar spira altje te laten verwijderen, ondanks dat de zangeres zei dat ze " wilde kunnen trouwen en een baby krijgen."

Britney heeft gezegd dat ze haar eigen verhaal wil delen nadat haar zus het voor haar probeerde te vertellen

In november zinspeelde de Womanizer-zangeres op een allesomvattend interview met Oprah, vergelijkbaar met het gesprek dat ze had met prins Harry en Meghan Markle. Na dat interview stopte Piers met Good Morning Britain nadat zijn co-hosts zich hadden verzet tegen zijn opmerkingen over Meghan Markle.

Britney is betrokken geweest bij een bittere openbare vete met haar zus Jamie Lynn nadat ze werd geïnterviewd om haar boek, Thinks I Should Have Said, te promoten. In het boek deed ze schokkende beschuldigingen over haar zus, waarbij ze beweerde dat ze de twee in een kamer had opgesloten en haar met een mes had achtervolgd. Ze beschreef het gedrag van haar zus ook als "onregelmatig, paranoïde en spiraalsgewijs".

Volgens Britney waren het allemaal leugens, en haar 'uitschot'-zus gebruikte haar om een boek te verkopen.

The Princess of Pop is vastbesloten om haar eigen verhaal te vertellen en tekende onlangs een eigen blockbuster-boekdeal met een geschatte waarde van $ 15 miljoen.

Aanbevolen: