Piers Morgan vertelt 'slachtoffer' prins Harry om te 'mannen' na een bombshell-interview

Piers Morgan vertelt 'slachtoffer' prins Harry om te 'mannen' na een bombshell-interview
Piers Morgan vertelt 'slachtoffer' prins Harry om te 'mannen' na een bombshell-interview
Anonim

Piers Morgan heeft Prins Harry - wederom - bekritiseerd na zijn laatste explosieve interview.

In zijn Apple TV-documentaires met Oprah Winfrey, The Me You Can't See, beschuldigde de hertog van Sussex de koninklijke familie van het 'verwaarlozen' van de geestelijke gezondheidsproblemen van echtgenote Meghan Markle.

Hij beweerde ook dat koninklijke werkeisen hem tot 'uitputting' leidden.

Het bracht Piers ertoe om te tweeten: "Oh FFS. Komt er geen einde aan Prince Privacy's slachtofferschapstournee? Zijn familie voortdurend misbruiken, wetende dat ze niet kunnen reageren, is zo zielig en laf. Houd op, Harry - en hou je mond omhoog."

Piers Morgan
Piers Morgan

Toen een volgeling Piers beschuldigde van gebrek aan empathie, sloeg hij terug: "Welke 'empathie' toont Harry aan zijn familie terwijl hij ze constant in het openbaar vervuilt? Het is grotesk oneerlijk (ze kunnen niet terug antwoorden) waanzinnig hypocriet, en hij verdient er miljoenen mee. DAT is verschrikkelijk."

In openhartige interviews met Oprah Winfrey over zijn nieuwe vijfdelige AppleTV+ show, onthulde prins Harry dat zijn "verlating" door zijn familieleden zijn "grootste reden" was om vorig jaar Engeland te verlaten en naar Californië te gaan.

Hij zei tegen Oprah: "Zeker nu zal ik nooit worden gepest in stilte", en voegde eraan toe: "Ik dacht dat mijn familie zou helpen, maar elke vraag, elk verzoek, elke waarschuwing, wat het ook is, werd gewoon met totale stilte begroet, totale verwaarlozing."

"We hebben vier jaar geprobeerd om het te laten werken. We hebben er alles aan gedaan om daar te blijven en de rol en het werk te blijven doen. Maar Meghan had het moeilijk."

Vorige week noemde Piers Morgan prins Harry een "verwend nest" omdat hij "keefde" over zijn persoonlijke leven.

Morgans harde opmerkingen kwamen nadat de binnenkort vader van twee kinderen verscheen op Dax Shepard's Armchair Expert-podcast. De prins vertelde over zijn opvoeding door zijn vader prins Charles na de dood van zijn moeder.

De koninklijke familie vergeleek zijn leven met Jim Carrey's film The Truman Show, waarin het leven van de hoofdpersoon zonder dat hij het weet aan de hele wereld wordt uitgezonden.

Piers ging naar Twitter om te tieren: "Voor een man die hunkert naar privacy. Prince kwebbelt zeker veel over zijn privéleven…"

Hij voegde eraan toe: "Hoe vaak gaat deze verwende snotaap de vader die hem zijn hele leven al geld heeft gegeven, in het openbaar weggooien?"

Aanbevolen: