Piers Morgan sleept 'Absolute schande' Meghan Markle voor het doen van Oprah-interview

Piers Morgan sleept 'Absolute schande' Meghan Markle voor het doen van Oprah-interview
Piers Morgan sleept 'Absolute schande' Meghan Markle voor het doen van Oprah-interview
Anonim

Meghan en Harry zijn zwaar bekritiseerd nadat bleek dat ze de publicatie van hun interview met Oprah Winfrey niet zullen uitstellen - ondanks de ziekenhuisopname van prins Philip.

Het koppel staat onder enorme druk om mevrouw Winfrey te vragen de uitzending in de VS op zondagavond uit te stellen. Buckingham Palace heeft vandaag aangekondigd dat Harry's 99-jarige grootvader een hartoperatie heeft ondergaan.

Bronnen in de buurt van de hertog en hertogin van Sussex hebben vandaag bevestigd dat de vertoning op zondagavond naar verwachting nog steeds door zal gaan.

De insider houdt vol dat de beslissing nu bij de omroep CBS ligt, die miljoenen gaat verdienen aan advertenties van de twee uur durende show.

"Er zijn veel mensen die hierover zullen praten totdat het programma wordt uitgezonden, maar de programmering en de rest is uiteindelijk aan CBS, wij zijn daar niet bij betrokken", zei de bron en voegde eraan toe: "Zoals het er nu uitziet, denk ik niet dat de programmamaker de intentie heeft om de uitzenddatum te wijzigen."

Prins Harry familie
Prins Harry familie

Een van Meghan en Harry's grootste critici is voormalig America's Got Talent-jurylid Piers Morgan.

De 55-jarige noemde het paar een "schande" omdat ze de koningin en prins Philip in wezen "leugenaars" noemden, aangezien vandaag een nieuwe teaserclip voor het langverwachte interview werd uitgebracht.

Laten we heel duidelijk zijn: de nieuwe clip van Oprah's zeur-athon met de Sussexen laat zien dat Meghan Markle rechtstreeks de koningin en prins Philip leugenaars noemt. Zij zijn de hoofden van 'The Firm'. En dat deed ze terwijl Philip ernstig ziek in het ziekenhuis ligt. Het is een absolute schande', tweette Morgan.

De gastheer van Good Morning Britain nam ook een persoonlijke prik tegen Meghan.

"Mevrouw Markle denkt dat ze in een film zit. Dit interview wordt een met een Oscar bekroonde misleide zelfbedieningsbilge", schreef hij.

Morgan heeft keer op keer herhaald dat hij in juni 2016 vriendschap sloot met Meghan. Hij beweert dat de actrice toegaf dat ze een "fan" van hem was.

Het paar ging wat drinken in de plaatselijke pub van Piers in Kensington, waar hij een pint bitter bestelde en zij een vuile martini had. Ze gingen ongeveer 90 minuten zitten en later nam ze een uber mee uit eten in Mayfair. De volgende nacht werd gespot in Soho House met prins Harry.

Morgan zei dat het paar vriendelijke e-mails had uitgewisseld, maar hem toen de mond snoerde. De omroep leiden om haar een 'sociale klimmer' te noemen.

Aanbevolen: