‘The Crown’-fans willen dat Netflix Meghan Markle cast in seizoen 5

Inhoudsopgave:

‘The Crown’-fans willen dat Netflix Meghan Markle cast in seizoen 5
‘The Crown’-fans willen dat Netflix Meghan Markle cast in seizoen 5
Anonim

Meghan Markle's volgers willen dat ze lid wordt van The Crown !

Internettrollen hebben meedogenloze schoten gelost op Meghan Markle, zelfs voordat zij en prins Harry het uitmaakten met de Britse koninklijke familie. Hoewel het commentaar van aanhangers van de Sussexen en de Monarchie (of "The Firm", volgens Meghan) tegenstrijdige meningen bevat, vinden sommige Twitter-gebruikers dat The Crown het beste van de gelegenheid moet maken.

Sinds het zeer openbare interview van Oprah Winfrey met prins Harry en Meghan Markle eerder vandaag werd uitgezonden, vragen fans van The Crown Netflix om Meghan als zichzelf te casten!

Meghan… Meghan spelen?

De Hertog en Hertogin maakten een aantal lasterlijke beschuldigingen tegen het Koninklijk Huis, variërend van raciale onrechtvaardigheid tot exclusiviteit en hun harde behandeling van Meghan in het bijzonder. Uiteraard hebben fans van de streamingserie een uitgesproken mening over het interview!

Recente seizoenen van Peter Morgan's hervertelling van het bewind van koningin Elizabeth II waren voornamelijk gericht op de rommelige relatie en het huwelijk van prinses Diana en prins Charles en zullen in de toekomst ingaan op hun scheiding. Schijnbare thema's zijn onder meer de onwrikbare soberheid van het gezin en de eenzaamheid van prinses Diana, als een "buitenstaander" in het gezin.

De supporters van Prins Harry en Meghan hebben zich uitgesproken tegen de Royals en hebben Netflix opgeroepen om "Meghan in te huren om zichzelf in The Crown te spelen."

"Dit gaat eindigen met Meghan Markle die Meghan Markle speelt in seizoen 7 van The Crown", schreef @cjscalia.

In het interview zei Harry dat zijn familie aanvankelijk "zeer gastvrij" was, maar alles veranderde na de Australische tour. De pasgetrouwden waren niet alleen geweldig in het verbinden met mensen, maar Meghan's rol als hertogin werd gevierd, wat bijdroeg aan haar bestaande beroemdheidsstatus.

In gesprek met Oprah suggereerde de prins niet alleen dat hij The Crown had gezien, maar suggereerde hij ook dat de daaropvolgende gebeurtenissen de jaloezie weerspiegelden die in seizoen 4 tegen Diana werd getoond.

In een eerder interview met talkshowhost James Corden zei prins Harry openlijk dat hij de serie "de voorkeur gaf" boven de storm van sociale media tegen zijn familie, aangewakkerd door de Britse pers. Over The Crown gesproken, Prins Harry zei: "het is fictie, maar het is losjes gebaseerd op de waarheid".

"Klinkt Meghan niet dat ze zegt dat ze geïsoleerd was, VEEL lijkt op wat ze Diana hebben aangedaan in het laatste seizoen van The Crown?" schreef @ChuntelDali.

Prins Harry en Meghan Markle vertelden onder andere dat ze in verwachting waren van een dochtertje, dat hun gezin in de zomer zou vervolledigen!

Aanbevolen: