Better Call Saul: 15 Breaking Bad-personages die we in seizoen 5 willen zien

Inhoudsopgave:

Better Call Saul: 15 Breaking Bad-personages die we in seizoen 5 willen zien
Better Call Saul: 15 Breaking Bad-personages die we in seizoen 5 willen zien
Anonim

Na 16 maanden wachten zijn we meer dan hyped voor seizoen 5 van Better Call Saul. De serie was over het algemeen een beetje een langzame verbranding, waardoor we langzaam kennismaakten met een jongere versie van Saul - toen bekend als Jimmy McGill - en een geheel nieuwe cast van personages die allemaal dienen als belangrijke opstapjes voor hem om Saul Goodman te worden. De opbouw was echter allemaal de moeite waard, met spanningen tussen veel van de personages die een kookpunt bereikten, en Jimmy zelf veranderde uiteindelijk zijn identiteit in Saul aan het einde van seizoen 4.

Hoewel de show geweldig werk heeft geleverd bij het ontwikkelen van zijn nieuwe personages, zijn er ook veel oude bekende gezichten verschenen. Elk seizoen vragen we ons af wat ABQ-alumni kunnen terugkeren, en naarmate de BCS-tijdlijn steeds dichter bij Breaking Bad's komt, blijven de mogelijkheden voor wie we zullen zien groeien.

Hier zijn onze keuzes voor de top 15 Breaking Bad-personages die we willen zien in seizoen 5 van Better Call Saul !

15 De man die (bijna) Heisenberg betrapte

Hank Breaking Bad
Hank Breaking Bad

Van alle personages die allebei cool zouden zijn om weer te zien, samen met een aannemelijke reden om in Better Call Saul te verschijnen, staat Hank Schrader bovenaan de lijst. In Breaking Bad wordt gesuggereerd dat Hank en Saul al samen een geschiedenis hebben, iets wat we hopen te zien onderzocht in seizoen 5.

14 Iedereen houdt van Gomie

Breaking Bad Gomie Gomez
Breaking Bad Gomie Gomez

Hank was een personage dat aanvankelijk een hekel had, maar langzaamaan mensen voor zich won naarmate de serie vorderde, zijn DEA-partner Steve Gomez betrapte mensen echter veel eerder. Een favoriet bijpersonage van de fans voor velen, de sympathieke Gomie onderscheidt zich door de enige opmerkelijke persoon in Breaking Bad te zijn die nooit echt "breaking bad" wordt.

13 Een knaller uit het verleden

Breaking Bad Emilio
Breaking Bad Emilio

Emilio verschijnt alleen volledig in de allereerste aflevering van de serie, maar hij maakte een sterke indruk, waardoor de operatie van W alt en Jesse bijna werd afgebroken voordat het zelfs maar begon. Later wordt ook onthuld dat Saul Emilio meer dan eens uit de gevangenis heeft gehaald, wat betekent dat er een goede kans is dat hij weer opduikt.

12 Een redelijke hoeveelheid Huell

Breaking Bad Huell
Breaking Bad Huell

Huell kwam wat laat naar Breaking Bad als een stille maar intimiderende lijfwacht die in seizoen 4 werd ingehuurd door de nu paranoïde Saul Goodman. Hij heeft al een aantal terugkeer-optredens gemaakt, maar het is gewoon te vermakelijk om zijn relatie met Saul te zien ontwikkelen, en we hopen er meer van te zien in de komende afleveringen.

11 Lydia Rising

Breaking Bad Lydia
Breaking Bad Lydia

Veel van Better Call Saul's huidige focus lag op de opkomst van het meth-imperium van Gus Fring, dat tegen de tijd van Breaking Bad al in volle gang was. Maar zonder Lydia was dit allemaal niet mogelijk geweest. We hebben haar al kort zien verschijnen, maar gezien hoe belangrijk ze Gus is, verwachten we meer te zien.

10 De magere Piet

Breaking Bad El Camino Skinny Pete
Breaking Bad El Camino Skinny Pete

Hij is een burn-out en een slappeling, maar tegen het einde van Breaking Bad is hij ook een van Jesse Pinkman's enige vertrouwde vrienden. Het is onthuld dat hij gevangenisstraf heeft uitgezeten met Tuco Salamanca - die momenteel in de gevangenis zit vanaf seizoen 4 van BCS - wat betekent dat er een goede kans is dat we Pete snel kunnen zien verschijnen.

9 Rechter Das

Breaking Bad Badger
Breaking Bad Badger

Batman en Robin, Peanut Butter en Jelly, Skinny Pete en Badger. Er zijn een paar paren die gewoon onafscheidelijk zijn. We hebben al uitgelegd waarom Skinny Pete binnenkort terug zou moeten komen, dus het is alleen maar logisch dat Jesse's andere goede vriend Badger zou worden opgenomen. Laten we hopen dat die twee uit de problemen blijven.

8 Bron van chemie

Breaking Bad Chow
Breaking Bad Chow

Chow is een personage dat veel mensen waarschijnlijk zijn vergeten, maar hij heeft nauwe zakelijke banden met Gus en voorziet de drugsbaron van de chemicaliën die nodig zijn voor het maken van meth. Tegen de tijd dat we Chow in Breaking Bad zien, is zijn relatie met Gus verslechterd, dus misschien kan een achtergrondverhaal ons laten zien hoe ze op dat punt zijn gekomen.

7 The Cousins Break Bad

Het breken van slechte neven
Het breken van slechte neven

The Salamanca Cousins zijn enkele van de slechtste en meest intimiderende personages uit Breaking Bad. Ze zijn al een paar keer in BCS verschenen, waarbij ze meestal een spoor van vernieling op hun pad achterlaten. We kunnen alleen maar hopen dat ze in het laatste seizoen terugkeren om nog explosiever entertainment te bieden waar we van kunnen genieten.

6 Ga voor Joe

Breaking Bad Old Joe Junkyard
Breaking Bad Old Joe Junkyard

Old Junkyard Joe verscheen maar een paar keer in Breaking Bad, maar hij bleek altijd nuttig voor de operatie van W alt en Jesse. Zonder enige scrupules om diegenen te helpen die de wet willen ontduiken, is het zeer waarschijnlijk dat Saul uiteindelijk op een bepaald moment de hulp inroept van de behulpzame eigenaar van de schroothoop.

5 Voordat hij het gevaar was

Breaking Bad W alter White
Breaking Bad W alter White

Ok, dus sommige mensen vragen zich nu waarschijnlijk af waarom Heisenberg zelf niet op nummer één staat, terwijl anderen denken dat hij helemaal niet op de lijst thuishoort. We besloten tot een compromis. Hoewel een pre-Breaking Bad W alt niet echt een reden heeft om in BCS te verschijnen, zou het een coole cameo zijn als hij samen met zijn DEA-zwager Hank zou verschijnen.

4 Leraar's Huisdier

Breaking Bad Gale
Breaking Bad Gale

Gale is de antithese van Jesse, een complete nerd als het gaat om alles waar hij in geïnteresseerd is, met als enige overeenkomst tussen de twee dat ze allebei uitzonderlijke meth-koks zijn. Toch is Gale degene die voor Gus kookte kort voordat W alt de zaken overnam, wat betekent dat we binnenkort meer van de excentrieke chemicus zullen zien.

3 Wiggen voor Kuby

Breaking Bad Kuby
Breaking Bad Kuby

Saul Goodman's andere vertrouwde handlanger (direct naast Huell). Acteur Bill Burr heeft in het verleden grapjes gemaakt dat de enige reden dat hij niet op BCS is verschenen, is omdat hij nu kaal is en de show het pruikenbudget mist. Grappen terzijde, we hopen dat Kuby uiteindelijk zijn gezicht laat zien in Better Call Saul, kaal of niet.

2 De Handhaver

Breaking Bad Gaff
Breaking Bad Gaff

Gaff was een tophandhaver, een Mexicaanse soldaat die de meeste mensen met weinig problemen kon neerhalen. Hij was eigenlijk de kartelversie van Mike. Helaas komt hij niet veel voor in Breaking Bad, maar nu het kartel in elk seizoen van BCS relevanter wordt, hopen we meer te zien van wat hij kan doen.

1 Kapitein Cook

Breaking Bad Jesse
Breaking Bad Jesse

Terwijl zijn einde enigszins raadselachtig bleef in Breaking Bad, kwamen we eindelijk tot een einde met Jesse in de El Camino-film. BCS vindt plaats voordat hij W alt ontmoette, maar de jonge meth-kok was al betrokken bij de drugshandel voordat ze samenwerkten. Nu wachten we gewoon op dat speciale moment waarop Jesse eindelijk Saul belt.

Aanbevolen: