Kris Jenner sloeg deze claim af die Caitlyn Jenner maakte over 'op de hoogte blijven van Kardashians

Inhoudsopgave:

Kris Jenner sloeg deze claim af die Caitlyn Jenner maakte over 'op de hoogte blijven van Kardashians
Kris Jenner sloeg deze claim af die Caitlyn Jenner maakte over 'op de hoogte blijven van Kardashians
Anonim

Caitlyn Jenner is een van de meest controversiële figuren in de populaire cultuur. De voormalige atleet en realityster is vergeleken met Donald Trump tijdens haar aanloop naar kantoor in Californië, en lijkt een gespannen relatie te hebben met bepaalde leden van de Kardashian-Jenner-clan. Hoewel Caitlyn schijnbaar altijd in het leven van haar dochters, Kendall en Kylie, zal zijn, wordt beweerd dat ze nauwelijks met ex-vrouw Kris Jenner spreekt. Hoewel de twee 22 jaar getrouwd waren, kunnen beweringen die Caitlyn deed over Kris en de realityshow van het gezin in 2017 voor aanzienlijke spanningen in de relatie hebben gezorgd.

Na wijdverbreide publieke kritiek na haar gendertransitie in 2015, schreef Caitlyn Jenner haar memoires The Secrets of My Life om het record recht te zetten en open te staan op haar voorwaarden. Maar beelden van Keeping Up With the Kardashians laten zien dat haar ex-vrouw de beweringen van Caitlyn aanvecht. Blijf lezen om erachter te komen wat Caitlyn zei in haar memoires die Kris later als 'absurd' bestempelde.

Kris Jenner en Caitlyn Jenner's relatie

Kris Jenner en Caitlyn Jenner's relatie gaat 30 jaar terug. Ze trouwden in 1991, toen Caitlyn, die toen Bruce Jenner was, een vaderfiguur werd voor de vier kinderen van Kris met ex-man Robert Kardashian: Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian en Rob Kardashian.

Samen hadden Caitlyn en Kris twee dochters, Kendall en Kylie Jenner. Toen ze in 2007 begonnen met het filmen van de realityshow van hun familie, Keeping Up With the Kardashians, leken de twee een gelukkig huwelijk te hebben. Hoewel ze veel samen doormaakten in de show, had hun huwelijk zijn eigen problemen, en de twee stopten ermee in 2013.

In 2015 rondde Caitlyn haar geslachtsverandering af, die al een tijdje in het geheim aan de gang was. Kris en Caitlyn leken meteen na hun scheiding op goede voet te staan, maar de vrijgave van Caitlyns allesomvattende memoires leidde tot kwaad bloed tussen de twee.

Caitlyns memoires

In 2017 onthulde Caitlyn haar memoires The Secrets of My Life. De autobiografie beslaat vele delen van haar leven, waaronder haar jeugd en succes in de professionele atletiek als Bruce Jenner, haar leven bij de Kardashian-familie en haar overgang.

De memoires, die een gemiddelde beoordeling van drie sterren hebben gekregen op Good Reads, doet een reeks beweringen over de Kardashian-familieleden en hun realityshow, waarvan Kris Jenner het oneens was.

De bewering over 'Keeping Up With The Kardashians'

In haar memoires beweerde Caitlyn Jenner dat ze op het idee kwam om een realityshow te hebben die draait om haar samengesteld gezin met Kris: "Het huis is overspoeld in de puberteit en adolescentie en jongvolwassenheid en twee ouders met heel verschillende stijlen. Het lijkt mij dat er iets is voor televisie, [hoewel] Kris zegt dat zij degene is die op het idee kwam."

Dit viel niet zo goed bij Kris, die de claim verwierp.

Kris's reactie op de beweringen

In reactie op de bewering dat Caitlyn oorspronkelijk met het idee voor de show kwam, hield Kris zich niet in. "Het is zo absurd", zei ze (via Yahoo). 'Ik weet niet zeker wat de motivatie voor haar was om zoiets te zeggen. Misschien moet iemand haar eraan herinneren dat het Keeping Up With the Kardashians heet."

Haar portret in de memoires

De bewering over de inspiratie voor de realityshow was niet het enige probleem dat Kris meenam met de memoires. In een aflevering van Op de hoogte blijven van de Kardashians, vertelde Kris haar dochters Kim en Khloé over haar gevoelens over haar vertolking in het algemeen.

"Ik heb het gelezen en eigenlijk was het enige aardige dat ze te zeggen had dat ik een keer sociaal geweldig was op een feestje", vertelt Kris haar dochters in de aflevering, eraan toevoegend dat Caitlyn's beweringen dat zij (Kris) wist over Caitlyns wens om gedurende het hele huwelijk over te gaan, waren ook onjuist.

“Het slaat nergens op”, vervolgde Kris. "Alles wat ze zegt is allemaal verzonnen."

De huidige staat van hun relatie

In november 2021 vertelde Caitlyn Jenner over de huidige staat van haar relatie met Kris aan medehuisgenoten in de realityshow Big Brother VIP.

“Vanuit mijn standpunt zou ik zeggen dat onze relatie niet zo goed is als het zou moeten zijn, " gaf ze toe. "Ik heb geen wrok jegens haar. Ik wou dat het dichterbij was, maar dat is het niet."

Van de kant van Kardashian heeft de familie verwezen naar het feit dat ze af en toe met Caitlyn praten en dat ze "geen ruzie" met haar hebben. Kris Jenner is niet in detail gegaan over waar haar relatie met Caitlyn momenteel staat, maar Khloé onthulde in een aflevering van de show in 2021 dat het haar moeder "heel lang heeft geduurd om te komen waar ze nu emotioneel is."

Aanbevolen: