Hebben Billie Eilish en Tana Mongeau nog steeds ruzie?

Inhoudsopgave:

Hebben Billie Eilish en Tana Mongeau nog steeds ruzie?
Hebben Billie Eilish en Tana Mongeau nog steeds ruzie?
Anonim

Nadat YouTube-ster Tana Mongeau een virale video had geüpload met de titel I Dressed Like Billie Eilish voor een week, begon het paar elkaars Instagram te volgen. De meiden hebben elkaar zelfs ontmoet tijdens een van Billie's shows in Los Angeles. De dingen veranderden echter toen Billie haar ontvolgde op sociale media.

Hoe alles begon

Billie Eilish's grootste fan Tana Mongeau kreeg serieuze schaduw toen haar idool haar ontvolgde op Instagram. In de wereld van sociale media is dit een van de hoogste disses.

Tana heeft haar liefde/volslagen toewijding aan Billie bekend gemaakt, bijna op een super enge manier. Als bewijs hiervan is er een foto van Tana die voor Billie buigt.

Toen Tana het nieuws op Instagram aankondigde, hield Billie haar reactie niet tegen en reageerde met "eek" en "yikes" op de post. Het is alsof de jonge zanger echt de stem van het volk is.

Na de opmerkingen stuurde Tana zelfs Billie een DM met de vraag of ze naar de bruiloft kwam, wat een gedurfde zet van Tana was. De superster hield het echt met een simpel 'nee'.

Met al dit bewijs zou Tana niet verbaasd moeten zijn over het niet meer volgen op IG. Ze was gewoon een superfan met een beetje meer invloed dan de rest van Billie's bewonderaars. En als het Tana helpt, volgt Billie momenteel niemand op IG.

Het verhaal van Tana Mongeau

Tana groeide in twee jaar tijd met twee miljoen abonnees op YouTube en ze heeft er nu meer dan vijf miljoen door te vloggen en te razen over haar persoonlijke leven. Ze plaatst video's waarin ze over zichzelf praat alsof iemand haar kwaad heeft gemaakt en ze er genoeg van heeft. Een daarvan is getiteld Kapper uit de hel? wat haar een opmerkelijke 3,4 miljoen views opleverde.

De maker maakt ook YouTube-uitdagingen. Ze ging uit met Bella Thorne, een Disney-superster.

Bella heeft al de roem en de aandacht die Mongeau zoekt, en de twee werden een ding. Tana beweerde zelfs dat haar foto met Bella haar populariteitsstatus over de top blies. Alleen al het daten met Bella Thorne en het feit dat Tana open was over haar seksualiteit, maakte haar beroemd.

Bella en Tana hebben samen video's gemaakt terwijl ze aan het daten waren. Ze gaven samen concerten terwijl Tana van tijd tot tijd met muziek bezig was. Dit alles kwam in die twee jaar neer op haar twee miljoen volgers. Na haar breuk met Bella Thorne, ging Tana door met daten met andere beroemdheden zoals Lil Xan en Brad Sousa, wat haar opbloeiende roem meer pit gaf.

Ook creëerden zij en zes andere YouTubers Trash, een initiatief om hun fanbase te bundelen. Dat werkte een beetje toen ze video's begon te maken met andere vloggers, wat haar bekendheid verhoogde.

Hebben Billie Eilish en Tana Mongeau nog steeds ruzie?

In een recent interview met HollywoodLife zei Tana dat ze nog steeds een grote fan is van Billie Eilish. Ze sprak ook over Billie's lied voor de nieuwe James Bond-film No Time to Die en zei: "Het is zo'n perfecte samenwerking."

Tana merkte ook op dat ze blij was voor Finneas O'Connell, omdat hij erg opgewonden was om een James Bond-nummer te schrijven. De internetpersoonlijkheid verzekerde dat ze de muziekreis van Billie en Finneas vanaf SoundCloud heeft gevolgd, en ze is trots op hen.

Waarom Billie Eilish 100K Instagram-volgers verloor

Onlangs reageerde de Bad Guy-zangeres op het verlies van 100.000 Instagram-volgers vanwege enkele foto's die in haar "post a photo of"-prompt waren geplaatst. Deze uitdaging is hoe het klinkt: in haar IG-verhalen plaatste Billie het vragenvenster en vroeg haar volgers wat ze moest posten.

De uitdaging is onlangs volledig opgeblazen, dus Billie Eilish besloot, net als vele anderen, deel te nemen. Ze deelde foto's van haar honden, zichzelf in de studio en deelde zelfs haar browsergeschiedenis, waaronder veel Tom Hardy-foto's.

Maar er waren een paar foto's die Billie op haar uitdaging plaatste en die sommige fans de verkeerde kant op leken te wrijven omdat ze 100.000 volgers verloor na deelname aan de foto-prompt.

De reden achter Billie's volgersdaling was vanwege twee afbeeldingen in haar uitdaging met borsten. De eerste was haar vergrendelscherm en de tweede was een tekening van Billie's waar ze trots op was omdat ze 'van tieten houdt'.

Fans wezen er al snel op dat de volgerdaling plaatsvond een half uur nadat Billie deze twee afbeeldingen had gepost. De zangeres plaatste de theorie van de originele fan opnieuw op haar verhalen en schreef "LMFAO y'all babies smh", met enkele schedelemoji's.

Afbeelding
Afbeelding

Mensen waren er snel bij om Billie terug te krijgen en de haters te roepen omdat haar fans dol waren op dit moment en Billie's reactie erop. De zanger moest gewoon goed lachen om deze hele situatie.

Behalve het vermijden van drama op sociale media met Tana Mongeau of een anti-fan, is Billie zo enorm gegroeid, niet alleen als persoon, maar ook als artiest en songwriter. Ze heeft nog niet bekendgemaakt wanneer haar nieuwe album uitkomt, maar fans weten dat het een knaller zal worden.

Aanbevolen: