Paris Hilton noemde Lindsay Lohan ooit 'beschamend'. Hebben ze nu nog ruzie?

Inhoudsopgave:

Paris Hilton noemde Lindsay Lohan ooit 'beschamend'. Hebben ze nu nog ruzie?
Paris Hilton noemde Lindsay Lohan ooit 'beschamend'. Hebben ze nu nog ruzie?
Anonim

In het begin van de jaren negentig bloeide op natuurlijke wijze een vriendschap tussen erfgename Paris Hilton en actrice Lindsay Lohan op. Beiden maakten deel uit van Hollywood's A-lijst, woonden alle belangrijke sociale evenementen bij en maakten een praatje met andere leden van Hollywood-roy alty's.

In 2004, rond de tijd dat Lindsay speelde in Mean Girls, was hun vriendschap sterk. Maar de zaken werden zuur in mei 2006, toen Lindsay een romantische band had met de ex van Parijs, Stavros Niarchos. Wat volgde was meer dan een decennium van schoten tussen de voormalige vrienden, zowel voor de camera als achter de schermen.

De vete tussen de twee A-listers leidde tot enkele van de grootste schandalen van Parijs in de jaren 2000, en speelde zich vaak af op spraakmakende evenementen en in interviews die elke ster gaf.

Blijf lezen om erachter te komen wat we weten over de rotsachtige relatie tussen Paris Hilton en Lindsay Lohan en waar de twee vandaag staan.

Paris Hilton en Lindsay Lohan's Friendship Roller Coaster

Het kwam tot een hoogtepunt toen de vriend van Parijs, Brandon Davis, Lindsay tegen de paparazzi scheurde.

“Ik denk dat ze ongeveer $ 7 miljoen waard is, wat betekent dat ze erg arm is. Het is walgelijk,' zei Brandon tegen de paparazzi, eraan toevoegend dat Lindsay 'in een motel' woonde.

Terwijl Paris zelf niets negatiefs zei, verdedigde ze haar vriend ook niet. Later verontschuldigde Brandon zich publiekelijk tegenover Lindsay en noemde zijn gedrag "onvergeeflijk". Maar de spanning tussen Parijs en Lindsay was al in steen gebeiteld.

Later dat jaar, volgens Elle's tijdlijn van Parijs en Lindsay's vriendschap, nam Lindsay een schot in Parijs toen hem werd gevraagd naar de opmerkingen, waaruit bleek dat ze "zeer comfortabel video's maakte" met betrekking tot de uitgelekte sekstape van Parijs.

Lindsay legde ook uit dat Paris en Brandon haar bleven bespotten met grappen nadat hij de opmerkingen aan de paparazzi had gemaakt, maar ze ontkende dat er enige spanning was over haar gerapporteerde relatie met Stavros: "Ik zou nooit vechten met een meisje boven een jongen, het is slecht karma."

In november 2006 zou Lindsay Parijs een denigrerende naam hebben genoemd, maar die ontkende toen haar werd gevraagd naar haar relatie met de erfgename. Die maand vergezelden zowel Paris als Lindsay Britney Spears voor een nacht in de stad, waar de "Heilige Drie-eenheid" op beroemde wijze werd vastgelegd door paparazzi.

Later verhoogde Paris de speculatie dat zij en Lindsay op moeilijke voorwaarden stonden door te beweren dat de ster van Freaky Friday haar plannen met Britney die nacht had "verpletterd".

Het jaar daarop vochten zowel Paris als Lindsay in het openbaar tegen hun eigen demonen, waarbij Parijs werd veroordeeld tot 45 dagen gevangenisstraf wegens het schenden van de proeftijd en Lindsay naar een afkickkliniek ging. Paris vertelde de pers destijds dat ze "geen vrienden" had in de afkickkliniek, verwijzend naar het feit dat zij en Lindsay geen vrienden waren.

Het paar verzoende zich kort in 2008, toen ze samen werden gefotografeerd tijdens de opening van de Apple Lounge. Dat jaar bevestigde Paris ook dat ze hun problemen hadden opgelost.

De realityshow van Parijs, De wereld volgens Parijs, debuteerde echter in 2011 en bevatte een scène waarin ze schijnbaar een prik tegen Lindsay nam. In de scene gaf Paris haar oorbellen aan een dakloze vrouw, die haar aanzag voor Lindsay.

"Als ik Lindsay was, zou ik de oorbellen stelen, niet weggeven", merkte Paris op, waarschijnlijk in verwijzing naar Lindsay's recente arrestatie wegens diefstal.

Toen werd in 2013 de jongere broer van Parijs, Barron, aangevallen tijdens Art Basel in Miami, en hoewel de aanvaller later werd geïdentificeerd als ene Ray Lemoine, gaf ze Lindsay de schuld. "Ze zullen allebei boeten voor wat ze hebben gedaan", schreef Paris onder de post van haar broer op sociale media.

Hoewel Barron aangifte deed bij de politie, werd het strafrechtelijk onderzoek stopgezet en werden er geen arrestaties verricht.

In 2014 verhuisde Lindsay naar Dubai, in de Verenigde Arabische Emiraten, maar ze slaagde erin om Parijs tegen te komen op het filmfestival van Cannes in 2017. Bronnen melden dat de voormalige vrienden leken op goede voet te staan, maar het is niet bekend of ze veel tijd samen doorbrachten.

Wat bedoelde Paris Hilton met 'Beyond'?

Het laatste bewijs van schaduw gegooid tussen Parijs en Lindsay leek in 2019 te zijn toen Parijs verscheen op Watch What Happens Live met Andy Cohen. Toen de gastheer haar vroeg om drie aardige dingen over Lindsay te zeggen, antwoordde Paris: "Ze is voorbij."

Volgens Marie Claire verduidelijkte Pairs dat ze meer bedoelde dan 'lam en gênant'.

Zijn Paris Hilton en Lindsay Lohan nu vrienden?

Na meer dan 10 jaar van ruzies, geruchten en jabs, lijkt het erop dat Paris Hilton en Lindsay Lohan officieel vrienden zijn. Volgens Vanity Fair heeft Paris Hilton zelf bevestigd dat de twee weer op goede voet staan.

"Ik heb gewoon het gevoel dat we nu volwassen zijn", legde Paris uit. “Ik ben net getrouwd. Ze is net verloofd. We zitten niet op de middelbare school. Ik denk dat het gewoon erg onvolwassen was en nu is alles goed.”

Op de vraag hoe de twee weer met elkaar in contact kwamen na zo lang ruzie te hebben gemaakt, vertelde Paris dat ze Lindsay de hand reikte om haar te feliciteren nadat ze het nieuws van haar verloving had gehoord. "Ik zag dat ze verloofd was toen ik op huwelijksreis was, en ik zei gewoon gefeliciteerd."

Lindsay verloofde zich in november 2021 met financier Bader Shammas, terwijl Parijs dezelfde maand trouwde met durfkapitalist Carter Reum.

Aanbevolen: