Fans geloven dat Willow Smith en Billie Eilish ruzie hebben nadat dit is gebeurd

Inhoudsopgave:

Fans geloven dat Willow Smith en Billie Eilish ruzie hebben nadat dit is gebeurd
Fans geloven dat Willow Smith en Billie Eilish ruzie hebben nadat dit is gebeurd
Anonim

Willow Smith's vierde album, Lately I Feel Everything, is haar meest succesvolle oeuvre tot nu toe, en werd haar eerste plaat die in de Billboard Hot 200 in de hitlijsten kwam - met een piek op nummer 46 - en nummer 10 op de Top rockalbums.

De poppunkster heeft veel erkenning gekregen van haar muzikale collega's, zoals Avril Lavigne, Travis Barker, Tierra Whack en Camila Cabello, die de afgelopen jaren allemaal hebben samengewerkt met de 21-jarige, met duidelijke tekenen dat de inwoner van Californië goed op weg is om een solide basis voor zichzelf in de muziekindustrie te smeden.

Eind 2021 leek het alsof alle sterren zich op één lijn scharen voor Smith, die popsuperster Billie Eilish bevestigde dat ze haar zou vergezellen als een van de openingsacts van de Happier Than Ever-tour. Maar in februari 2022 verbaasde de dochter van Will en Jada Pinkett-Smith fans toen ze naar sociale media ging en zei dat ze zich had teruggetrokken vanwege productieproblemen.

Ze ging niet in op de zaak, maar het werd vrij duidelijk dat er misschien wat drama was tussen Smith en Eilish, aangezien de laatste later merkte dat ze niet meer werd gevolgd door de Time Machine-zanger, wat velen ertoe bracht te speculeren of de twee verwikkeld in een ruzie die Smith er later toe leidde zich helemaal terug te trekken uit de tour. Hier is het dieptepunt …

Wat zei Willow over het stoppen met Billie Eilish's Tour?

Begin februari 2022 deed Smith de schokkende onthulling dat ze niet met Eilish op pad zou gaan voor haar Happier Than Ever-tour, tot groot ongenoegen van de fans.

Smith was geboekt als openingsact voor de eerste etappe van de concerten in Noord-Amerika, maar vanwege vermeende productieproblemen zei de hitmaker van Whip My Hair dat ze gedwongen was terug te treden van de data en hoopte op te treden voor haar fans later in het jaar.

Vanwege productiebeperkingen ben ik niet in staat om de show op te voeren die jullie allemaal verdienen', schreef ze in een officiële verklaring op sociale media. "Blijf veilig, ik hou van jullie allemaal en ik zie jullie snel!"

Erger is dat de aankondiging slechts enkele uren voordat ze naar verwachting op het podium zou komen van Eilish's eerste show in Washington D. C. kwam, wat uiteindelijk een behoorlijk fiasco zou hebben veroorzaakt voor de organisatoren van evenementen, die weinig tot geen tijd hadden bij het vinden van een vervanger voor de Grammy-winnaar.

Smith had aanvankelijk ingestemd om deel te nemen aan 11 shows van de Happier Than Ever-tour, inclusief back-to-back concerten in Madison Square Garden in New York City, maar die plannen bleven in puin na de Red Table Talk panellid trok zich op het allerlaatste moment terug.

Op het moment van haar aankondiging was het ook onduidelijk of het team van Eilish probeerde een manier te vinden waarop Smith weer aan de tour kon deelnemen door aan haar eisen te voldoen wat betreft de productie, maar dat leek nogal onwaarschijnlijk aangezien de concerten gingen door, zonder update over de vraag of Smith terug zou worden uitgenodigd voor de resterende data.

Willow Smith ontvolgde Billie Eilish op Instagram

Kort nadat ze de fans had verteld dat ze niet zou optreden tijdens de Happier Than Ever-tour, ging Smith door en ontvolgde Eilish op Instagram, waardoor het vrij duidelijk werd dat het paar niet bepaald op goede voet stond.

Het is onduidelijk of de Bad Guy-hitmaker schuldig zou kunnen zijn aan de productieproblemen waarmee Smith met haar set te maken had, of dat er een ruzie was ontstaan tussen de twee en ze gewoon een excuus nodig had om aan fans uit te leggen waarom ze dat was. ga niet meer met Eilish op pad.

Het is echter onnodig om te zeggen dat fans niet blij waren met Smith's last-minute beslissing om de tour helemaal te schrappen, aangezien velen naar Twitter gingen om hun mening over de situatie te geven.

twitter.com/Nat94583577Nat/status/191216111559651330

"Idk wat dat zelfs betekent, maar het klinkt alsof ze zegt: 'Er zal geen rook en lasers zijn, dus ik kan niet optreden'", tweette een gebruiker van sociale media nadat hij had gehoord over Smith's verhuizing om terug te gaan van de tour.

Een andere persoon herhaalde soortgelijke woorden toen ze Smith direct tweeten en schreven: Meisje, je bent een opener. alles wat je nodig hebt is een gitaargeluidssysteem en een microfoon tf.”

Anderen leken woedend over de verhuizing en benadrukten dat ze ongelooflijk teleurgesteld waren, en legden uit dat hun tijd, geld en moeite om haar levend te zien nu verloren was gegaan.

“Ik ging naar een van de shows waar ze zou optreden, de atlanta en ik woon in Florida, dus ik reed 10 uur om Willow te zien, alleen om van de menigte te horen dat ze was vervangen,” de fan gedeeld.

"Ik was zo teleurgesteld en verdrietig dat je het niet eens begrijpt."

Smith noch Eilish hebben verdere uitleg gegeven over het debacle.

Aanbevolen: