Zijn Victoria Beckham en Mel B nog steeds ruzie over decennia nadat de Spice Girls zijn ontbonden?

Inhoudsopgave:

Zijn Victoria Beckham en Mel B nog steeds ruzie over decennia nadat de Spice Girls zijn ontbonden?
Zijn Victoria Beckham en Mel B nog steeds ruzie over decennia nadat de Spice Girls zijn ontbonden?
Anonim

Iedereen die in de jaren negentig leefde, herinnert zich, en heeft waarschijnlijk een zwak voor, de Spice Girls. De Britse artiesten, bestaande uit Sporty, Baby, Ginger, Scary en Posh Spice, herdefinieerden girlbands en maakten de weg vrij voor meidengroepen om tienermeisjes op de markt te brengen.

Hun muziek is bijna 30 jaar later nog steeds populair, en hoewel de vijf zangers niet langer als groep samen optreden, worden ze tot op de dag van vandaag als Britse iconen beschouwd.

Samen met hun hitmuziek en legendarische kostuums trokken de meisjes in de loop der jaren de aandacht op hun vriendschappen met elkaar. De vriendschap met de meeste ups en downs is misschien die van Victoria Beckham en Mel B, die in 2022 in Londen herenigd werden.

Met publicaties die melden dat Beckham nooit meer met de Spice Girls zal zingen, hebben fans zich afgevraagd waar haar vriendschap met Mel B vandaag staat.

Hoe was de relatie tussen Victoria Beckham en Mel B in de Spice Girls?

Na hun oprichting in 1995 werden de Spice Girls de grootste meidengroep ter wereld en een van de populairste muziekacts aller tijden.

Hun vrolijke popmuziek en unieke kostuums bepaalden een hele generatie en de vijf vrouwen - Melanie Chisholm (Melanie C), Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie Brown (Mel B) en Victoria Beckham werden wereldwijde supersterren.

De vijf zangers vormden een band die voortkwam uit de vreemde ervaring die ze deelden om deel uit te maken van een popfenomeen. Maar hun relaties waren niet perfect, en ze hadden individuele argumenten en problemen tussen hen.

Volgens Closer onthulde Mel B dat haar vriendschap met Victoria Beckham kort na hun oprichting in 1995 gespannen raakte, toen de groep een reis naar Hawaï maakte, zodat ze een band konden opbouwen. Tijdens de reis had Mel B een affaire die op het strand zijn behoefte deed en zich in het water spoelde, wat Beckham deed uitsterven.

“Weet hij niet wat een toilet is? Het is walgelijk', zei Beckham tegen Mel B. Het incident zorgde voor spanningen in hun vriendschap, die al snel werd geplaagd door geruchten dat de dames niet met elkaar konden opschieten.

Mel B noemde Beckham naar verluidt "pretentieus" en vertelde haar vrienden dat ze "nooit met haar zou kunnen opschieten", terwijl Beckham Mel "schurend" zou hebben genoemd.

Heeft een potentiële Spice Girls-reünie meer spanning veroorzaakt?

De vriendschap tussen de twee was naar verluidt ook gespannen in 2018 en 2019, toen Beckham leek te weigeren om zich bij haar voormalige bandleden aan te sluiten voor een reünie.

"Er is er een die een beetje moeilijk is geweest", zei Mel op Loose Women over het weer bij elkaar krijgen van de meisjes voor een tour. "Maar ik hoop dat ze wordt vastgebonden."

Hoewel ze niet bevestigde over wie ze het had, kwamen fans en de presentatoren erachter dat ze het over Beckham had.

Volgens Wonderwall was Beckham "woedend" op Mel omdat hij in het openbaar had gesproken over een reünie terwijl ze nooit haar goedkeuring had gegeven of had gesuggereerd dat ze bereid was eraan deel te nemen.

"Victoria was altijd in voor een inhaalslag en het vooruitzicht van een viering van het werk van de band, maar op pad gaan voor concerten was nooit iets waar ze mee instemde", deelde een bron. "Elke keer dat Mel beloften doet aan de fans, ziet Victoria eruit als een spelbreker die het voorkomt en dat is gewoon niet eerlijk."

“Hun relatie zit op een slechte plek”, vervolgde de bron. “Victoria en haar team zien Mel als een losgeslagen kanon, die maar iets zegt over de Spices, waar of niet, om aandacht te krijgen. Het probleem is dat alles waar privé over wordt gepraat door Mel openbaar kan worden, en dat kan problematisch zijn.”

Mel B en Victoria Beckham's Friendship Today

Hoewel er al jaren berichten zijn over een moeizame relatie tussen de twee Spice Girls, waren de fans opgetogen toen Mel B en Victoria Beckham in 2022 herenigd werden.

Mel ontving een Member of the Order of the British Empire Award voor haar werk voor de Britse liefdadigheidsinstelling Women's Aid, en Beckham steunde haar voormalige bandlid door haar jurk voor de gelegenheid te ontwerpen.

Op Instagram onthulde Mel dat Beckham haar en haar moeder, Andrea Brown, stylede, maar ook fysiek aanwezig was om hen te helpen zich klaar te maken, in plaats van de taak aan het personeel over te laten.

"Mijn Spice Sister Vic, ik kan je niet genoeg bedanken voor je enorme vrijgevigheid", schreef Mel in een post van haarzelf en Beckham na de ceremonie. "Je hebt niet alleen mij en mijn moeder aangekleed, maar je hebt me ook verrast door er echt te zijn om bij ons te passen … het was gewoon zooooo speciaal dankzij JOU en je fabelachtigheid."

Beckham organiseerde ook een diner voor beide sterren en hun families om Mels prestatie te vieren. Volgens E! Nieuws, Mel droeg haar prijs op aan "alle andere vrouwen" die lijden aan huiselijk geweld.

Aanbevolen: