Hebben Nicki Minaj en Mariah Carey nog steeds ruzie?

Inhoudsopgave:

Hebben Nicki Minaj en Mariah Carey nog steeds ruzie?
Hebben Nicki Minaj en Mariah Carey nog steeds ruzie?
Anonim

Als het erom gaat een grote naam in de muziek te zijn, lijkt het alsof betrokken raken bij een vete gewoon bij het spel hoort. Of het nu gaat om ruzie tussen twee rappers, problemen tussen twee grote ondertekenaars of een allegaartje dat niemand zag aankomen, vetes lijken onvermijdelijk voor de grootste muzieksterren.

Enige tijd geleden begonnen Mariah Carey en Nicki Minaj hun vete terwijl ze als rechters dienden bij American Idol. Het werd lelijk tussen hen en velen hebben zich sindsdien afgevraagd waar ze nu staan.

Laten we eens kijken of het eindelijk tot rust komt tussen Mariah Carey en Nicki Minaj na hun zeer openbare en rommelige vete.

Mariah Carey en Nicki Minaj zijn supersterren

In de jaren negentig veranderde Mariah Carey in een van de grootste muzieksterren, en haar werk in dat decennium en daarna heeft de weg vrijgemaakt voor talloze zangers om het in de business te maken.

De supersterzangeres heeft talloze hitsingles, hitalbums gehad en de grootste zalen over de hele wereld uitverkocht. Dit alles heeft ertoe bijgedragen dat ze een legende op zich is geworden, en hoewel anderen het hebben geprobeerd, kunnen maar weinigen het talent en het succes van Mariah Carey evenaren.

Nicki Minaj is ondertussen ontploft in de jaren 2010 en heeft sindsdien niet meer omgekeken. Net als Mariah Carey heeft de rapper ongelooflijk veel succes geboekt in de Billboard-hitlijsten, en heeft hij ook tophits en grote albums verzameld.

Hoewel Minaj veel jonger is in het spel dan Mariah Carey, hebben beide een rol gespeeld bij het vormgeven van de jongere artiesten waar de mensen tegenwoordig van genieten, en hun invloed zal nog jaren voelbaar blijven.

Jaren geleden wilde American Idol de boel opschudden, en ze namen de moedige beslissing om Mariah Carey en Nicki Minaj te koppelen als juryleden in de show. Deze beslissing zou in een mum van tijd ontploffen.

Ze hadden problemen met 'American Idol'

Nicki Minaj en Mariah Carey samenvoegen op American Idol leek misschien een geweldig idee, maar in werkelijkheid was het een ramp die stond te gebeuren.

Er waren berichten dat het duo koppen stootte, ze hadden duidelijk wat problemen op het scherm, en uiteindelijk dook er een video op die serieuze problemen tussen de twee liet zien, wat voor krantenkoppen zorgde.

Op een gegeven moment vertelde een bron aan People: Mariah heeft vanaf de eerste dag van de opnames kleine dingen gezegd tegen Nicki. Mariah denkt niet dat Nicki kan zingen en vindt niet dat ze mensen zou moeten veroordelen. Nicki heeft alle prikken genomen, maar op deze specifieke dag verloor ze het.'

Minaj, ondertussen, gaf haar kant van de dingen.

"Ik weet het niet. Het waren maar twee grote oude diva's, denk ik. Ik was net alsof ik daar zat, en ik denk dat voordat ik daar naar binnen ging, ik alle dingen hoorde die werden gezegd, maar ik geloofde het niet. Ik hoorde ze zeggen: 'Mariah wil je niet in het panel', maar ik dacht: 'Nee. Ik ben bevriend met Mariah.' Ik had het gevoel dat mensen ruzie maakten. Zoals, 'Geloof niet alles wat je leest, je bent gek.' En dus ging ik daarheen en ik begon een beetje de schaduw te voelen, "zei ze.

Er was duidelijk geen liefde verloren tussen het paar, en ze vertrokken allebei op tijd uit de show.

Het is een paar jaar geleden en mensen willen weten waar deze twee vandaag staan.

Hebben ze nog steeds ruzie?

Dus, hebben Mariah Carey en Nicki Minaj nog steeds ruzie? Er is op dit moment niets bevestigd, wat zowel een goede als een slechte zaak kan zijn.

In 2015 opende Carey over de ervaring en hoe ze zich voelt alsof ze tegen elkaar werden opgezet.

"Ik ga niet ingaan op wat het was, maar laten we zeggen dat ik denk dat ze niet de bedoeling hadden dat we een goede ervaring zouden hebben met die show. Twee vrouwen tegen elkaar opzetten was' t cool, "zei Carey.

Dit geeft niet veel duidelijkheid over hun huidige status, maar het suggereert wel dat de spanning tussen hen werd verergerd door krachten van buitenaf.

Minaj en Carey hebben al lang niet meer over dingen gesproken, dus voor zover mensen weten, hangt het nog steeds in de lucht. Hoewel ze de strijdbijl hadden kunnen begraven, bestaat de kans dat er nog steeds spanning tussen de twee is.

Misschien komt er een dag dat deze twee hun verschillen opzij zetten en samenwerken, maar tot die tijd zullen fans zich moeten blijven afvragen waar ze met elkaar aan toe zijn.

Aanbevolen: