Kim Kardashian-fans denken dat ze wanhopig is dat Adrienne Bailon terugkomt bij haar broer

Kim Kardashian-fans denken dat ze wanhopig is dat Adrienne Bailon terugkomt bij haar broer
Kim Kardashian-fans denken dat ze wanhopig is dat Adrienne Bailon terugkomt bij haar broer
Anonim

Realityster Kim Kardashian werd gezien tijdens een leuke St. Patrick's Day-spelavond.

De Keeping Up With The Kardashians-ster kreeg gezelschap van een tiental van haar beste vriendinnen, waaronder Adrienne Bailon, de ex van haar broer Rob. St Patrick's Day is toevallig de 34e verjaardag van Rob. De beroemde familie vierde feest met een bash met een Dodger-thema.

Later die avond bracht Kim, 40, een avond charades en Pictionary door met vrienden als zus Kourtney, Khadijah Haqq McCray en Stephanie Shepherd.

Bailon, die van 2007 tot 2009 met Rob uitging, was ook te zien in meerdere video's terwijl ze in hetzelfde team speelde als Kim en Kourtney.

In een opname op Kim's Instagram Story sprak het trio over "nummer één" te zijn na het succesvol winnen van een aantal bordspellen.

"Dit is hoe winnaars eruit zien", schreef Kim bij een foto met zes vrienden, waaruit bleek dat ze op een bank zaten.

Na het zien van de foto's en video's konden fans niet anders dan herinneringen ophalen aan de tijd dat Rob en Adrienne samen waren.

“Weet je nog toen Rob huilde in KUWTK, omdat ze naar India ging om de goede tijden van de cheetah-meisjes te filmen”, schreef een fan online.

“Ze HIGHKEY wenste dat ze nog steeds bij rob was,” voegde een tweede eraan toe.

"Ik hield van haar en van Rob, ik wou dat ze bij elkaar waren gebleven", viel een derde in.

Maar helaas voor de fans is Adrienne getrouwd met muzikant Israel Houghton. Het paar werd op 11 november 2016 man en vrouw in Parijs. De voormalige ster van Cheetah Girls werd de stiefmoeder van de vier kinderen van Israël uit zijn eerste huwelijk.

Eerder op de dag markeerde Kim de verjaardag van haar kleine broertje met een lief Instagram-bericht en een lang bijschrift.

Rob-Kardashian-Adrienne-Bailon
Rob-Kardashian-Adrienne-Bailon

“Gefeliciteerd Robbie! We hebben het afgelopen jaar zoveel geweldige herinneringen gemaakt die mijn hart een leven lang zullen vullen. Ik zal deze nacht een paar maanden geleden nooit vergeten, de hele nacht dansend (ja mensen, ik heb gedanst) en onze boot- en walvis- en zelfs haaienavonturen LOL De manier waarop onze dochters besties zijn, verwarmt mijn hart zo veel! Ik hou meer van je dan van wat dan ook en ben er altijd voor je!” ze gutste.

Kim vervolgde: “Ik kom zo in de verleiding om een screenshot te maken van slechts enkele van onze groepsfamiliechats om mensen een glimp te geven van de gekke grappige gestoorde persoon die je bent!! IK HOU VAN JE.”

Khloé Kardashian ging ook naar sociale media om haar broer verjaardagswensen te sturen.

”Gefeliciteerd met de beste broer ter wereld!!! Je bent mijn beste vriend vanaf het moment dat je werd geboren en we zullen beste vrienden zijn tot het einde der tijden, door elk leven samen."

“Ik wil dat je weet hoe trots ik ben om je zus te zijn. TROTS!!!! Ik zou alles voor je doen! Jij bent mijn beste vriend! De grappigste man die ik ken! Letterlijk, ik moet altijd huilen van het lachen als ik bij jou ben. Verander nooit uw zoete en hysterische geest!! Blijf je beste zelf vinden. Blijf je hoofd hoog houden terwijl je je een weg vindt door dit krankzinnige leven. Word sterk, krachtig en onafhankelijk. Je hebt deze Bob!”

Khloé voegde er lief aan toe: “Je bent genoeg! Dat zal je altijd zijn!! Ik zal voor altijd en altijd van je houden. Vanavond drinken we als koningen!!!zei met mijn beste @robkardashianofficial stem.”

Aanbevolen: