Waarom Angelina Jolie niet meer dicht bij haar broer James Haven is

Inhoudsopgave:

Waarom Angelina Jolie niet meer dicht bij haar broer James Haven is
Waarom Angelina Jolie niet meer dicht bij haar broer James Haven is
Anonim

Van de jaren '90 tot het begin van de jaren 2000 was Angelina Jolie betrokken bij meerdere controverses, meestal met rode loper-evenementen. Tot op de dag van vandaag blijft haar wilde pda met toenmalig echtgenoot Billy Bob Thornton bij de première van haar film Gone in 60 Seconds uit 2000 een iconisch moment in de geschiedenis van de popcultuur. Thorntons zoon zei zelf dat het bizarre stel van vandaag, Megan Fox en Machine Gun Kelly, slechts "copycats" van hen zijn.

Hoewel dat nog steeds Jolie's meest bekende schandalige moment is, is het ook moeilijk te vergeten dat ze haar broer James Haven op de lippen kuste tijdens de 2000 Academy Awards-ceremonie (en bij verschillende andere gelegenheden). Ze waren "onafscheidelijk" sinds hun kindertijd, maar naar verluidt "uit elkaar gedreven" enkele jaren geleden. Dit is wat er echt met hun relatie is gebeurd.

Inside Angelina Jolie & Brother James Haven's 'incestueuze' relatie

Nadat ze haar broer had gekust tijdens de uitreiking van de Oscars van 2000, zei Jolie dat ze "op dit moment zo verliefd was op mijn broer", toen ze haar prijs voor beste vrouwelijke bijrol in ontvangst nam. Maar voor de broers en zussen waren ze gewoon elkaars ondersteuningssysteem. De twee vormden al vroeg een onbreekbare band toen hun ouders Marcheline Bertrand en Jon Voight in 1976 scheidden, na vijf jaar huwelijk. Volgens Haven heeft hun vader "nooit zijn werk als vader gedaan", waardoor ze "vreselijke herinneringen aan [zijn] vader en de manier waarop hij zich gedroeg achterlieten".

Voight was blijkbaar "zo stoer", waardoor de broers en zussen "zeer beschermend" waren voor hun moeder die haar carrière opgaf om ze op te voeden. "Er waren tijden dat onze vader ontzettend goed met ons was, maar mijn grootste en meest blijvende herinnering is dat hij meer naar onze fouten keek dan naar onze sterke punten", voegde Haven eraan toe. Dus toen hun moeder in 2007 stierf aan kanker, werden hij en haar zus nog hechter. "Niemand in de wereld wist dat ze de dag in het ziekenhuis doorbrachten. Het was als, 'Kijk eens waar we nu zijn.' Maar de wereld zag iets incestueus', zei Jolie's voormalige verzorger Cis Rundle.

"Ik kon niet stoppen met huilen. Gelukkig was ik bij Angie toen we het hoorden", zei Haven over hun verlies. "Angelina en ik zijn in zekere zin ook wezen. Als je die kinderen in weeshuizen ziet, klampen ze zich aan elkaar vast. En dat is precies wat ze hebben - ze hebben elkaar." Hij voegde eraan toe dat de Eternals-ster " altijd erg beschermend voor me is geweest met betrekking tot mijn romantische leven, waar ik van hou. Ik ga naar Angie voor advies en zal niets zonder haar doen omdat we zo close waren als kinderen."

Angelina Jolie's broer James Haven diende als oppas voor haar kinderen

Nadat Jolie in 2016 de scheiding aanvroeg van Brad Pitt, verhuisde Haven naar het gehuurde huis van zijn zus in Malibu om op te treden als een "manny" (mannelijke oppas) voor de kinderen."Hij nam in juni een actievere dagelijkse rol op zich", vertelde een bron destijds aan Us Weekly. "De kinderen noemen hem 'oom James'." De insider voegde eraan toe dat Pitt geen problemen had met de regeling. 'Brad heeft een hoge dunk van James,' vervolgden ze. "Hij is altijd geweldig geweest voor de kinderen en is welkom in zijn huis."

Een aparte bron vertelde Daily Mail ook dat Haven praktisch de leiding had over het huishouden. "Het was zijn taak om er te zijn als een van de kinderen 's nachts wakker werd en om met de [andere] kindermeisjes om te gaan als ze problemen hadden", vertelde de insider. "Hij leidde praktisch het huishouden." Hij werd ook gezien in de speeltuin met de kinderen te midden van Jolie en Pitt's verhitte voogdij- en echtscheidingsstrijd.

Waarom Angelina Jolie & James Haven uit elkaar dreven

In 2021 onthulde een bron dat de broers en zussen niet lang na de vele stint van Haven "uit elkaar dreven". "Er wordt algemeen aangenomen dat Angelina en James enkele jaren geleden uit elkaar zijn gedreven", vertelde een insider aan Daily Mail. De ruzie gebeurde "plotseling" en "zonder echte verklaring". De twee gingen gewoon van "onafscheidelijk zijn" naar niet met elkaar praten.

"Hun communicatie leek uit het niets te stoppen. Hij doet zijn ding, zij het hare en hoewel ze van een afstand hartelijk kunnen zijn, zie of hoor je zeker niet dat ze samen zijn, "legde de insider uit. "Uiteraard weten alleen zij wat er echt is gebeurd, maar het is triest en de situatie lijkt niet snel te veranderen." Maar volgens Radar Online hebben de broers en zussen elkaar misschien op de zenuwen gewerkt.

"Angelina laat James door een hel gaan als hij de kinderen niet stil kan houden terwijl ze probeert te werken, en laat hem koffie voor haar zetten en boodschappen voor haar doen alsof hij een soort assistent is", beweerden hun bron. 'Dit is niet waar hij voor getekend heeft toen hij ermee instemde om te helpen!' In 2017 vertelde een bron aan Grazia dat Haven eigenlijk vijf andere kindermeisjes hielp. Hij werd "stilletjes ontslagen" door de Maleficent-ster toen zijn taken een "zware tol" van hem eisten.

Aanbevolen: