Inside the Life and Career of Adrienne Bailon

Inhoudsopgave:

Inside the Life and Career of Adrienne Bailon
Inside the Life and Career of Adrienne Bailon
Anonim

Adrienne Bailon heeft geen moment gemist om in de schijnwerpers te staan en elk glamoureus en somber detail van haar leven te documenteren. We hebben haar door verschillende facetten zien gaan zonder iets achter te houden.

De actrice en tv-persoonlijkheid begon haar carrière als lid van meidengroep 3LW naast Power's Naturi Naughton. Ze is nu getrouwd, een nieuwe moeder, gedijt bij haar talrijke inspanningen, en lijkt te zijn genezen van gespannen vriendschappen en mislukte relaties. Dus wat v alt er te weten over het voormalige Cheetah-meisje?

10 Adrienne Bailon als zangeres en haar meidengroepcarrière

Adrienne Bailon, Raven, Kiely Williams en Sabrina Bryan poseren voor Cheetah Girls promo
Adrienne Bailon, Raven, Kiely Williams en Sabrina Bryan poseren voor Cheetah Girls promo

Hoewel de actrice misschien is gestopt met zingen, bracht ze in 2017 haar soloalbum uit en werd ze derde in The Masked Singer uit 2019. Ze maakte begin jaren 2000 deel uit van de meidengroep 3LW met voormalige groepsleden Kiely Williams, Naturi Naughton en Jessica Benson (die Naturi verving na Naturi's vertrek uit de groep in 2002).

Voordat 3LW in 2007 uit elkaar ging, bevonden ze zich op het hoogtepunt van hun zangcarrière en wonnen ze de Soul Train Lady of Soul Award voor beste nieuwe r&b en album van het jaar in 2001. Daarna trad ze toe tot de originele film The Cheetah Girls naast Raven-Symoné, Sabrina Bryan en voormalig 3LW-lid Kiely Williams. Met het succes van de film werden ze een echte groep.

9 Adrienne Bailon's gespannen relaties met voormalige groepsleden

Adrienne is misschien in de buurt gebleven van voormalig co-ster en meidengroeplid Raven-Symoné, haar relatie met Kiely Williams is op afstand geweest, zo niet bestaande, en een mogelijke hereniging zal er misschien nooit komen.

Na het vertrek van Naturi bij 3LW in 2002 te midden van beschuldigingen van conflicten tussen Naturi, Adrienne en Kiely, die Naturi uiteindelijk uit de groep dwongen, werden Adrienne en Naturi herenigd met een genezende foto op de gram, met als onderschrift 2LW LetTheHealingBegin. Kiely werd buitengesloten.

8 Adrienne heeft een relatie met Rob Kardashian

Rob-Kardashian-Adrienne-Bailon
Rob-Kardashian-Adrienne-Bailon

Als het erop aankomt om met de camera's om te gaan, weet Adrienne het een en ander over realityshows, aangezien ze speelde in de reality-tv-serie Empire Girls: Julisa en Adrienne die in 2012 in première ging op Style Network.

De actrice verscheen eerder in het tweede seizoen van de populaire realityshow Keeping up with the Kardashians, als de vriendin van Rob Kardashian. De twee begonnen te daten in 2007, maar gingen in 2009 uit elkaar omdat hij haar bedroog, wat hij toegaf tijdens de show.

7 Adrienne Bailon treedt ook op

De tv-persoonlijkheid is niet alleen een mooi gezicht, maar ook een bundel talent met acteercredits zoals Coach Carter met in de hoofdrol Samuel L. Jackson, I'm in Love with a Church Girl, That's So Raven, Lovestruck: The Musical, Buffalo Dreams, MTV's All You've Got, Being Mary Jane en The Suite Life of Zack & Cody with The Cheetah Girls.

Ze keerde onlangs terug om Alana (nu Principal Rivera) te spelen in het vijfde seizoen van de vervolgserie van That's So Raven, Raven's Home.

6 Adrienne Bailon werkte samen met Self-care Brand Each & Every

Als er iets is met Adrienne, dan gaat ze de tas veilig stellen. In juni kondigde ze haar samenwerking aan met het zelfzorg- en feel good-merk Each & Every, met haar op maat gemaakte set producten, elke set wordt geleverd met drie deodorants op volledige grootte (Lavender & Lemon, Citrus & Vetiver en Rose & Vanilla), en een body wash met lavendel en citroen.

De vangst voor de eerste 100 klanten zou een handgetekende kaart en een speciaal cadeau van Adrienne zijn.

5 Adrienne Bailon's Vegan Loungewear/Handtas-lijn en een sieradencollectie

De actrice is eigenaar van een luxe Loungewear en Vegan Leather Handbag Line genaamd LA VOÛTE. Ze heeft een recente collectie Camp New Breed in samenwerking met echtgenoot Israel & New Breed. Adrienne heeft ook een sieradencollectie XIXI, met stukken zoals oorbellen, kettingen en ringen.

Het is veilig om de actrice een volwaardige zakenvrouw te noemen en op weg om een mogul te worden, met haar meerdere inkomstenstromen.

4 Adrienne heeft een webserie op YouTube

Adrienne is heel open en kwetsbaar geweest over haar reis naar zelfliefde en haar leven in het algemeen. Dus leek het passend voor de gastheer die overdag een webserie had over haar tips en trucs over levensstijl, mode en rode loper-looks, schoonheid, woondecoratie en haar persoonlijke ervaringen, waarbij haar man soms opduikt.

All Things Adrienne speelt al sinds 2018 en de actrice gaat helemaal uit voor haar populaire webserie met meer dan een miljoen abonnees.

3 Adrienne Bailon's Daytime Hosting-carrière en prijswinnaars

Alle ogen waren weer gericht op Adrienne Bailon toen ze van 2013 tot 2022 als co-presentator van een talkshow overdag op The Real verscheen. Ze werd de eerste latina-presentator van een talkshow overdag in de VS en won de Daytime Emmy Award en de NAACP Image Award.

Zelfs met een indrukwekkende prestatie, had de actrice haar frustraties geuit over haar inkomsten uit de show, die niet overeenkwamen met die van andere co-sterren.

2 Het huwelijk van Adrienne Bailon met gospelzanger Israel Houghton

Na zes maanden verkering verloofde Adrienne Bailon zich in augustus 2016 met Israel Houghton en in november trouwden ze. Dit is het eerste huwelijk van Adrienne, na een afgezegde verloving met muziekdirecteur Lenny Santiago, en het tweede huwelijk van Israël met vier kinderen voor Adrienne.

Isreal Houghton is een zesvoudig Grammy-winnende gospelzanger en songwriter met een 20-jarige muzikale carrière.

1 Adrienne Bailon's moederschapsreis en haar zwangerschapsstrijd

De actrice heeft haar uitdagingen bij het zwanger worden al een tijdje niet verborgen. Toen ze onlangs aankondigde dat zij en haar man het kind Ever James verwelkomden via draagmoederschap, was er een stortvloed van liefde en felicitaties aan het paar, dat de draagmoederschapszwangerschap geheim hield. In haar post sprak ze over de uitdagingen, uitgestelde gebeden, IVF-cycli en miskramen.

De nieuwe moeder geniet van deze nieuwe reis en heeft verschillende berichten geplaatst over haar nieuwe moederstatus op sociale media.

Aanbevolen: