Kim Kardashian getrolld nadat ze toegaf dat ze 'super wanhopig' was voor roem

Kim Kardashian getrolld nadat ze toegaf dat ze 'super wanhopig' was voor roem
Kim Kardashian getrolld nadat ze toegaf dat ze 'super wanhopig' was voor roem
Anonim

Kim Kardashian, 40, is getrolld nadat ze openhartig had toegegeven dat er een tijd was dat ze "super wanhopig" was op zoek naar roem.

De 40-jarige realityster deed de bekentenis tijdens de reünieshow Keeping Up with the Kardashians, The Final Curtain Part 1, die donderdagavond werd uitgezonden op E!

De zakenvrouw die nu miljardair is, gaf toe dat ze zich vroeger opzettelijk richtte op de plekken waar paparazzi rondhingen en dat ze "alles" deed om de aandacht op zichzelf te vestigen.

Over hoe ze de exacte locaties van de paparazzi kende, bekende ze: "Ik wist precies waar ze waren, als je gezien wilde worden."

In tegenstelling tot een aantal andere beroemdheden, was de nu moeder van vier echter onvermurwbaar dat ze ze nooit opbelde.

"Elke keer als ik haar en make-up voor de show kreeg, kon ik met geen mogelijkheid naar huis gaan om het af te wassen."

"Ik zou stoppen bij Robertson. Ik zou stoppen bij The Ivy en iets meenemen om mee te nemen - zelfs als het maar wat brood was om mee te nemen. Alles! Een lege zak!"

"Ik rende naar binnen en deed alsof ik iets had achtergelaten, zoals 'Hallo, heb ik mijn bril hier laten liggen?'", lachte ze.

Terugkijkend op die tijd zei ze achteraf dat ze er nu om kan lachen en 'super wanhopig' is.

Destijds stond ze alleen bekend als de styliste van Paris Hilton of de vriendin van zanger/acteur Ray-J van die sekstape.

"Ik denk dat ik erover kan praten omdat het zo grappig is. Ik denk dat mensen eerlijker moeten zijn over die momenten in het leven waarop je gewoon super wanhopig bent en dat wilt."

Tijdens de reünie gaf de oprichter van SKIMS toe dat haar videoband voor volwassenen hielp om de E! show die voor het eerst werd uitgezonden in 2007.

Toen Cohen vroeg: "Heb je het gevoel dat de show zijn enorme aanvankelijke succes zou hebben gehad zonder de publiciteit rond de sekstape?,"

Kim gaf toe: "Als ik terugkijk, waarschijnlijk niet."

Hoewel Kim eerlijk was in haar antwoorden, konden sommige trollen niet wachten om haar uit elkaar te scheuren.

"Nee, ze is nog steeds bezig met de paps, zoals haar eenzame parkeerplaatsfoto's laten zien", luidde een duistere opmerking.

"Wat bedoel je met 'vroeger' de paps het hof maken?" een tweede vroeg zich af.

"Ze was 'super wanhopig' op zoek naar roem. Zoals het mannenbot op video blazen en je moeder zover krijgen om het voor je te verkopen, dat is super wanhopig", las een duisterder commentaar.

Aanbevolen: