Kylie Jenner gesleept nadat ze fans heeft gevraagd om te doneren aan GoFundMe van make-upartiest

Kylie Jenner gesleept nadat ze fans heeft gevraagd om te doneren aan GoFundMe van make-upartiest
Kylie Jenner gesleept nadat ze fans heeft gevraagd om te doneren aan GoFundMe van make-upartiest
Anonim

Kylie Jenner is bekritiseerd nadat ze om donaties van fans had gevraagd om haar visagist, Samuel Rauda, te helpen, die na een ongeluk een hersenoperatie nodig had.

Fans van de cosmeticagigant waren boos dat de realityster om donaties vroeg ondanks haar nettowaarde van $ 900 miljoen. Jenner verdiende eerder de titel van 'self-made miljardair', wat door sommige verkooppunten werd betwist.

Op 18 maart ging Kylie naar haar Instagram-verhalen en vroeg haar volgers om bij te dragen aan de GoFundMe die de familie van Samuel had gemaakt. Ze deelde een foto van Samuel in haar verhalen en schreef:

“Moge God over je waken en je beschermen @makeupbysamuel. Iedereen neemt even de tijd om te bidden voor Sam die afgelopen weekend een ongeluk heeft gehad. En veeg omhoog om zijn familie te bezoeken, ga me financieren.'

De moeder-van-een heeft $ 5k gedoneerd om te helpen met Rauda's medische kosten. Het aanvankelijke doel van $60k werd gehaald, maar het doel is nu gestegen tot $120.000. Momenteel staat het totale opgehaalde bedrag op $97.418.

Jenner werd echter nog steeds meegesleurd omdat ze niet het hele bedrag had gedoneerd.

"het feit dat Kylie Jenner het lef heeft om donaties te vragen voor haar vrienden/make-upartiesten die een spoedoperatie ondergaan terwijl ze een hele MILJARD waard is, is een heel karakter dat zegt ahahahahahahahahahaha ik schaam me zo voor haar", twitterde een persoon.

"Kylie Jenner kan beter een van haar birkins openen en stoppen met ons arme mensen te vragen om te doneren aan de gofundme van haar make-upartiesten", voegde een tweede eraan toe.

"Ik weet dat Kylie Jenner me niet om $ 60.000 vraagt voor de hersenoperatie van haar visagiste. Ondertussen verdient haar zus meer dan $ 450.000 per dag, " viel een derde in.

Een vriend van Samuel, met het Instagram-handvat @itslademi, legde uit dat de make-upartiest van beroemdheden nog een "lang herstel" voor de boeg heeft.

"Dit weekend onderging @makeupbysamuel een hersenoperatie en ligt nog steeds in het ziekenhuis op weg naar een zeer lang herstel."

Ze voegde eraan toe: "Er gebeurde een vreselijk ongeluk en hij vloog van een rijdend voertuig waarbij hij zijn hoofd verpletterde tegen de stoep, last had van inwendige bloedingen en 8 verschillende verwondingen aan zijn hersenen."

"De operatie is goed verlopen en nu wachten we allemaal gewoon op wanneer Sam wakker wordt."

"Gedurende deze tijd vraag ik je om mee te doen en Same en zijn familie te helpen met de overweldigende medische kosten. Zijn familie is een go-fund-me begonnen, dus als je kunt… alles helpt en klopt."

Ze voegden eraan toe: "Iedereen die Samuel kent, kan zeggen dat hij de meest liefdevolle en vriendelijke persoon is die je ooit zou kunnen ontmoeten!' Hij heeft een groot hart en aarzelt niet om iemand in nood te helpen."

"Als je een zware dag hebt, weet hij zeker hoe hij je aan het lachen kan maken en die frons op zijn kop kan zetten. Op dit moment heeft hij onze steun en gebeden meer dan ooit nodig."

Aanbevolen: