Bella en Gigi Hadid doneren alle inkomsten van de Fashion Week aan Oekraïne Relief

Inhoudsopgave:

Bella en Gigi Hadid doneren alle inkomsten van de Fashion Week aan Oekraïne Relief
Bella en Gigi Hadid doneren alle inkomsten van de Fashion Week aan Oekraïne Relief
Anonim

Bella Hadid heeft samen met haar zus Gigi Hadid haar verdiensten van de Fashion Week van dit jaar gedoneerd aan Oekraïense hulp.

De superster-modelzussen en voormalige Real Housewives of Beverly Hills-sterren hebben op sociale media hun steun voor Oekraïne naast Palestina gepost en anderen in de industrie aangemoedigd om hun inkomsten aan de zaak bij te dragen.

Bella ging naar Instagram om over Oekraïne te praten

Bella, 25, ging woensdag naar Instagram om een reeks foto's te delen en beschreef dat de invasie 'een zeer emotionele en vernederende ervaring voor mij was'.

Ze droeg blauw en geel op de afbeelding, de kleuren van de Oekraïense vlag naast een bijschrift met: 'We hebben zelden controle over onze werkschema's en deze week heeft me echt de kracht en het doorzettingsvermogen van de mensen om me heen laten zien mij die door pure terreur gaan.

'Hun verhalen en emoties uit de eerste hand te horen is verwoestend en ik steun hen van harte. Ik sta naast elke persoon die is getroffen door deze oorlog en de onschuldige mensen wiens leven voor altijd is veranderd door de handen van 'macht'. ging ze verder.

Gigi - wiens vader, Mohamed Hadid, een Arabische Palestijn is - heeft eerder bevestigd dat ze al haar verdiensten voor Fashion Week doneerde aan Oekraïne en Palestina. De zusters hebben zich door de jaren heen uitgesproken voor hun steun aan de beweging voor Vrij Palestina.

Ze schreef op Instagram: 'Het hebben van een vast Fashion Month-schema heeft ertoe geleid dat mijn collega's en ik vaak nieuwe modecollecties presenteren in hartverscheurende en traumatische tijden in de geschiedenis.'

Ze voegde eraan toe: "Onze ogen en harten moeten openstaan voor alle menselijk onrecht. Mogen we elkaar allemaal zien als broeders en zusters, voorbij politiek, voorbij ras, voorbij religie. Aan het einde van de dag betalen onschuldige levens voor oorlogs-niet-leiders. HANDEN AF VAN OEKRANE. HANDEN VAN PALESTINA. VREDE. VREDE. VREDE."

Hadi was controversieel vanwege het vergelijken van de situatie van de twee landen.

Hadid Sisters geïnspireerd door model Mica Arganaraz

Hadid heeft bevestigd dat ze al haar Fashion Week-inkomsten 'rechtstreeks zal doneren aan organisaties die hulp, toevlucht en medische hulp bieden aan mensen in nood ter plaatse in Oekraïne, en ons Palestijnse volk zal blijven steunen' en land.'

Ze had eerder collega's in de industrie gevraagd om het geld dat ze verdiende met modeshows te verpanden en dat te doneren aan het helpen van het door oorlog verscheurde land. Andere beroemdheden die hun geld aan de inspanning doneren, zijn onder meer Mila Kunis en Ashton Kutcher, Bethenny Frankel en The Beckhams.

In februari kondigde de 29-jarige Mica Arganaraz aan: 'Ik moet zeggen dat het heel raar voelt om modeshows te lopen, wetende dat er een oorlog gaande is op hetzelfde continent.

Ik doneer een deel van mijn verdiensten van deze modeweek om Oekraïense organisaties te helpen.'

Ze drong er toen bij haar collega op aan om in haar voetsporen te treden: 'Aan mijn modelvrienden en collega's en wie ook worstelt met dit gevoel, misschien kunnen we hier allemaal aan bijdragen.'

Aanbevolen: