Trollen beweren dat Kylie Jenner 'beschaamd' is geweest om $ 500.000 aan het ziekenhuis te doneren

Trollen beweren dat Kylie Jenner 'beschaamd' is geweest om $ 500.000 aan het ziekenhuis te doneren
Trollen beweren dat Kylie Jenner 'beschaamd' is geweest om $ 500.000 aan het ziekenhuis te doneren
Anonim

Kylie Jenner heeft van sommige fans een oogje in het zeil gekregen nadat ze $ 500.000 had gedoneerd aan het Monroe Carell Jr. Children's Hospital. Het komt nadat de Keeping Up With The Kardashians-ster werd bekritiseerd omdat ze niet betaalde voor de medische behandeling van haar visagiste.

De cosmeticamagnaat schonk de donatie voor de bouw van een patiëntenruimte, de "Hey, I'm Here For You Teen Lounge" genaamd.

Monroe Carell Jr. Children's Hospital, vaak aangeduid als Vanderbilt Children's Hospital, wordt beschreven als "een van 's lands toonaangevende kinderziekenhuizen en de grootste in het zuidoosten."

Jenners oude vriend en muzikant Harry Hudson, bij wie in 2013 de diagnose Hodgkin-lymfoom werd gesteld. De CEO van Kylie Cosmetics stond aan Hudsons zijde toen hij vocht tegen de kanker van het lymfestelsel, die hij met succes bestreed.

"Ik ben zo dankbaar voor Kylie's vriendschap en de impact die ze heeft gehad op mijn leven en mijn kankerreis", zei Hudson in een persbericht. "Ze is er altijd voor me geweest, en samen wilden we een manier vinden om er te zijn voor andere jonge mensen die tegen deze ziekte vechten."

Samuel Rauda en Kylie Jenner
Samuel Rauda en Kylie Jenner

Vorige maand werd Kylie meegesleurd nadat ze om donaties van fans had gevraagd om haar voormalige visagist, Samuel Rauda, te helpen.

Rauda had een hersenoperatie nodig na een auto-ongeluk.

Fans van de cosmeticagigant waren boos dat de realityster om donaties vroeg ondanks haar nettowaarde van $ 900 miljoen. Jenner verdiende eerder de titel van 'self-made miljardair', wat door sommige verkooppunten werd betwist.

Afbeelding
Afbeelding

Op 18 maart ging Kylie naar haar Instagram-verhalen en vroeg haar volgers om bij te dragen aan de GoFundMe die de familie van Samuel had gemaakt. Ze deelde een foto van Samuel in haar verhalen en schreef:

“Moge God over je waken en je beschermen @makeupbysamuel. Iedereen neemt even de tijd om te bidden voor Sam die afgelopen weekend een ongeluk heeft gehad. En veeg omhoog om zijn familie te bezoeken, ga me financieren.'

kylie jenner mode
kylie jenner mode

De moeder-van-een heeft $ 5k gedoneerd om te helpen met Rauda's medische kosten. Jenner werd echter nog steeds bedrogen omdat hij niet het hele bedrag had gedoneerd. Het aanvankelijke doel van $60k werd gehaald, maar het doel is nu gestegen tot $120.000. Momenteel staat het totale opgehaalde bedrag op $101, 732.

Sommige commentatoren op sociale media hebben zich afgevraagd of Kylie's ziekenhuisdonatie iets te maken had met haar recente schandaal. "Ze is zo transparant", merkte iemand op.

"Ze werd beschaamd om te doneren. Geen enkele KardTRASHian/ Jenner doneert gratis", voegde een tweede eraan toe.

"Beschaamd in een donatie, maar zie de voordelen van een belastingafschrijving. Ze is zeker de dochter van haar moeder", viel een derde in.

Maar een fan kwam op voor Jenner en merkte op dat ze verdoemd is als ze het doet en verdoemd als ze dat niet doet. "Ze zal waarschijnlijk veel negatieve reacties krijgen voor deze genereuze donatie. Ze kan niet echt winnen."

Aanbevolen: