Fans zeggen dat Justin Bieber is 'veranderd' nadat hij fans had gevraagd te stoppen met drukte in de buurt van zijn huis

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat Justin Bieber is 'veranderd' nadat hij fans had gevraagd te stoppen met drukte in de buurt van zijn huis
Fans zeggen dat Justin Bieber is 'veranderd' nadat hij fans had gevraagd te stoppen met drukte in de buurt van zijn huis
Anonim

Justin Bieber heeft een lange weg afgelegd sinds zijn eerste nummer uitkwam in 2009. Het is vandaag meer dan een decennium geleden en de Canadese zanger heeft 6 studioalbums, meer dan 40 singles uitgebracht en is een begrip geworden.

Bieber was net 16 jaar oud toen hij voor het eerst debuteerde en groeide grotendeels op in de schijnwerpers. Hij heeft moeilijke tijden meegemaakt en worstelde met drugsmisbruik, maar zijn prioriteiten zijn veranderd nu hij getrouwd is met Hailey Baldwin.

Het enige dat echter niet is veranderd, is dat honderden fans massaal naar waar hij ook gaat.

Justin Bieber pleit voor fans

Op 26 juni ziet een virale video op Twitter de zanger aankomen bij zijn huis in Brooklyn (waar hij momenteel woont met Hailey). Justin Bieber werd begroet door fans en gefotografeerd door paparazzi, en hij wilde ze laten weten dat hij het niet op prijs stelde.

Bieber smeekte fans die op hem zaten te wachten beleefd en legde uit waarom het niet acceptabel was dat ze zich in de buurt van zijn huis verdrongen.

"Ik hoor je, ik hoor je. Maar dit is mijn thuis. Weet je wat ik bedoel? Dit is waar ik woon, "zei Bieber tegen een groep fans die zich buiten zijn gebouw had verzameld.

Hij voegde toe: "En ik waardeer het niet dat jullie hier zijn. Weet je wanneer je aan het einde van de nacht thuiskomt en je wilt ontspannen? Dit is mijn ruimte om dat te doen. Dus ik zou het op prijs stellen het als jullie konden vertrekken."

Zelfs nadat de Sorry-zanger het publiek had gevraagd te vertrekken, vroeg een fan hem om een "knuffel", die hij weigerde voordat hij het gebouw binnenliep.

Twittergebruikers waren verrast door Biebers koele kalmte en merkten op hoeveel hij door de jaren heen was "veranderd" en "gegroeid".

Wauw, hij is veranderd. Hij ging daar heel goed mee om , zei een fan.

"Wauw! Justin Bieber is zeker veranderd! Hij zei dat zo beleefd."

Een andere fan zei dat de zanger in de loop der jaren "verontschuldigd had voor al zijn fouten en veranderd", en "dat is karakter".

"Hij legde zo kalm uit waarom hij ze niet leuk vond buiten zijn huis.." viel een fan in.

"Biebs is al zo lang beroemd dat hij onder de knie heeft hoe hij met zijn fans moet praten."

Een andere gebruiker zei dat Bieber zich niet had aangemeld voor de aandacht en dat "fans grenzen moeten kennen."

Aanbevolen: