Waar staan Perez Hilton en Lady Gaga vandaag?

Inhoudsopgave:

Waar staan Perez Hilton en Lady Gaga vandaag?
Waar staan Perez Hilton en Lady Gaga vandaag?
Anonim

Neem twee publieke figuren met dynamische persoonlijkheden, en er zal op een bepaald moment wrijving ontstaan, zelfs in een vriendschap! Lady Gaga, een van de meest populaire entertainers van de afgelopen vijftien jaar, die haar imago zo heeft gemaakt dat het draait om elementen van inclusiviteit en positiviteit, om er maar een paar te noemen, en Perez Hilton, een van de meest bekende namen in de entertainmentindustrie, maar in een heel andere richting; de blogger heeft naam gemaakt door zijn eindeloze toewijding aan het leveren van roddels aan nieuwsgierige liefhebbers van roddels van beroemdheden. Helaas is de tactiek van Hilton (wiens echte naam Mario Lavandeira is) voor het leveren van sappige beroemdheden niet altijd erg voorzichtig of attent geweest.

In het geval van Lady Gaga is de professionele agenda van Perez Hilton om roddels te verspreiden en te proberen de aandacht van zijn fans te trekken door een gevoel van drama te creëren dat doet denken aan de roddels van beroemdheden die hij deelt, mogelijk overschaduwd en heeft hem een belangrijk onderdeel van zijn leven gekost. persoonlijk leven: zijn vriendschap met Gaga.

Wat is er gebeurd tussen Perez en zijn voormalige vriend?

Lady Gaga draagt gecoördineerde outfits met Perez Hilton
Lady Gaga draagt gecoördineerde outfits met Perez Hilton

Beroemdheid kan een drastisch effect hebben op een pas ontdekte beroemdheid. Plots worden veel elementen van hun leven en bijna alles waarvan ze wisten dat het normaal was tot aan hun roem enorm beïnvloed, en in sommige gevallen blijken ze compleet anders te zijn. Als Perez Hilton wordt gevraagd naar zijn eens zo ongelooflijk hechte vriendschap met Lady Gaga, kan hij een verhaal vertellen over de vriendschap die in dezelfde richting gaat.

Perez' perspectief op het verval van hun vriendschap werd gevormd door Lady Gaga's introductie tot het zogenaamde 'roemspel'.' Volgens Mamamia geloofde hij dat zijn vriend overweldigd was door haar snelle opkomst tot het punt waarop ze "niet alleen [Hilton] maar iedereen viel" omdat haar ster steeg tot een niveau dat ze nog nooit eerder had gezien. Hij gaat verder met het beschrijven van Lady Gaga's reactie op wat er om haar heen gebeurde als "Verteerd" door haar hernieuwde roem.

Problemen in 'Paparazzi'-aangedreven paradijs

Vroege momentopname van Lady Gaga's vriendschap met Perez Hilton
Vroege momentopname van Lady Gaga's vriendschap met Perez Hilton

Negativiteit en gekwetste gevoelens begonnen te beïnvloeden en zouden de vriendschap van het voormalige dynamische duo bepalen. Hiltons mening over het professionele succes van zijn voormalige vriend overschaduwde het bestaan van eventuele aanhoudende warme herinneringen tussen de twee.

Gaga herinnert zich het verlies van haar vriendschap met Perez echter een beetje anders. Wat begon als een feestelijk moment voor GaGa en haar torenhoge carrière, eindigde in droefheid.

In een vriendschap is het redelijk te verwachten dat een vriend opgewonden is wanneer de andere vriend een grote mijlpaal viert, maar Hilton nam een andere benadering als het ging om zijn ontvangst van Gaga's hit Born This Way. Volgens The Hollywood Reporter opende Gaga in een interview met Howard Stern over het vreemde gedrag van haar vriend en onthulde openhartig dat zijn uiteindelijke verontschuldiging misschien onoprecht leek. Ze onthulde: "Ik had het gevoel dat [de verontschuldiging] was als 'ik ben Perez Hilton, dus ik mag je op deze manier behandelen'. De hartverscheurende situatie werd gevoed door de weigering van Hilton om de camera's uit te zetten, zelfs nadat Gaga was gaan huilen.

Hoe speel je geen 'vriendschapsspel': laat het paar zich verzoenen?

Lady Gaga en Perez Hilton poseren samen voor een schattige foto
Lady Gaga en Perez Hilton poseren samen voor een schattige foto

Na Gaga's betraande reactie op de negativiteit van haar vriendin, koos ze ervoor om zich van Hilton af te scheiden en een einde te maken aan de vriendschap. Ze koos ervoor om op Hiltons ongevoeligheid te reageren door hem te confronteren en te wijzen op de dubbele standaard van zijn gedrag door te zeggen: "Alleen omdat je bent wie je bent, betekent niet dat onze vriendschap niets betekent als de camera's aangaan. Dus, nu zie ik wie je werkelijk bent.' En daarna was ik klaar", via The Hollywood Reporter.

Ondanks het feit dat het tien jaar geleden is dat het paar hun vriendschap beëindigde en bijna evenveel tijd sinds Gaga's interview met Howard Stern waarin ze de omvang van het uiteenvallen van hun vriend uitlegde, zijn de gevoelens tussen het paar nog steeds aanwezig zuur; De verspreiding van de vete van het voormalige duo op sociale media die het publiek kan zien, speelt een ongelooflijk sterke rol bij het bepalen of ze uiteindelijk eventuele harde gevoelens opzij zullen zetten. De woordenstrijd van Gaga en Hilton op Twitter die plaatsvindt via threads en individuele tweets door beide, onthulde een dieper gevoel van waarom het paar het niet snel zal verzinnen, of waarschijnlijk ooit.

Een cruciale ontwikkeling in de nasleep van de fall-out van Gaga en Hilton werd onthuld in een Twitter-thread die was gestart door Gaga, waar ze Hilton confronteerde in een tweet in hoofdletters, hem smekend om haar met rust te laten en zijn plannen om te stoppen wonen in hetzelfde flatgebouw als de zanger. Ze zei ook dat ze geloofde dat Hilton deze handelwijze was begonnen om haar te stalken, via Celebrity Nine.

Gaga's overtuigingen over de bedoelingen van Hilton werden door hem sterk betwist, net als alle vragen over de uiteindelijke verzoening van het paar. In de eerste situatie reageerde hij met een verklaring naar aanleiding van de tweet van Gaga. Volgens Rolling Stone beschreef hij de inhoud van Gaga's tweet als "Zeer openbare en zeer onware beschuldigingen", en hij zou verder gaan met het omschrijven van de inhoud als "belachelijk".

Na zo'n monumentale en ongelooflijk publieke fall-out, legde Perez Hilton vele jaren later uit in een aflevering van But I'm A Celebrity… Get Me Out Of Here vorig jaar uitgezonden, dat hij er verre van nostalgisch over was zijn vroegere vriendschap met Gaga; hij onthulde dat hij geen tijd besteedt aan "Zitten en haar missen", en voegde eraan toe dat ze zich vanaf 2020 nooit bij hem heeft verontschuldigd, via Celebrity Nine.

Sterren worden altijd geboren en vriendschappen binnen de metaforische bubbel van beroemdheden kunnen wispelturig zijn, maar er gaat niets boven de wetenschap dat zelfs voormalige vrienden verder kunnen gaan en respectieve hoeveelheden succes kunnen ervaren en op veel betere en gezondere manieren kunnen blijven bloeien !

Aanbevolen: