Waar staan Jennifer Garner en ex-man, Scott Foley vandaag?

Inhoudsopgave:

Waar staan Jennifer Garner en ex-man, Scott Foley vandaag?
Waar staan Jennifer Garner en ex-man, Scott Foley vandaag?
Anonim

Jennifer Garner is gemakkelijk een van de grootste namen in de biz, dus je weet dat haar liefdesleven altijd een hot topic is geweest. De actrice trouwde in 2005 berucht met Ben Affleck, nadat ze samen hadden gewerkt aan Daredevil, Pearl Harbor en Elektra, om er maar een paar te noemen.

Hoewel hun wervelwind van een romance zeker voorrang kreeg in Hollywood, weten veel fans niet dat haar huwelijk met Ben Affleck eigenlijk haar tweede was! In 2000 trouwde Jennifer Garner met haar eerste echtgenoot en medeacteur, Scott Foley. Hoewel Garner vandaag een gelukkige relatie heeft met John Miller, hebben fans nog steeds vragen over haar eerste huwelijk.

Het duo leek stapelverliefd te zijn, maar het lijkt erop dat het groeiende succes van Garner te veel is geweest voor Scott Foley. Als het op hun relatie aankwam, werden de zaken in 2004 ontrafeld en gingen de twee voorgoed uit elkaar. Dus, waar staan Jennifer en Scott vandaag? Laten we het uitzoeken!

Het stel trouwde in 2000

Jennifer Garner en Scott Foley kregen eind jaren 90 allebei wereldwijde erkenning voor hun rollen op het scherm. Welnu, in 1998 kruisten de twee paden voor de allereerste keer nadat ze zich hadden aangemeld voor de populaire televisieserie Felicity.

Geruchten begonnen te wervelen over het daten van Jennifer en Scott tijdens hun tijd dat ze samenwerkten, en het bleek dat de geruchten perfect waren aangezien het duo pas twee jaar later officieel in het huwelijksbootje stapte. Van het samen bijwonen van rode lopers, interviews, tot tal van vragen over het mogelijk uitbreiden van hun gezin, het lijkt alsof de twee aan de top van de wereld stonden totdat ze dat niet waren, dat wil zeggen.

Jennifer Garner werd te beroemd

Hoewel Garner en Foley op het hoogtepunt van hun televisiecarrière waren en de favoriete personages Noel Crane en Hannah Bibb speelden, leek het alsof hun sprookjesleven niet te lang duurde. In 2003 stopte het paar officieel en rondde hun scheiding een jaar later af. Hoewel het nieuws fans in het hele land schokte, lijkt het alsof de reden achter hun uiteenvallen nog schokkender was.

Het blijkt dat hun scheiding werd aangewakkerd nadat Garner te veel bekendheid verwierf, aangezien ze haar meest productieve tv-rol in Alias kreeg. Gedurende deze tijd werd Jennifer ook een behoorlijke filmster, met rollen in 13 Going On 30, Daredevil en Catch Me If You Can.

Dit zat niet goed bij Scott, die het schema van een A-lijst actrice te veel voor hem vond om aan te kunnen. “Jennifer werd een enorme beroemdheid. Ze werd een grote ster en ze verdiende alles wat ze kreeg. Er was geen andere relatie, er was geen ontrouw, niets. Mensen gaan scheiden, weet je? Door niemands schuld en door de schuld van iedereen, zei Foley.

Scott houdt geen contact met Jennifer

Hoewel de bekendheid van Jennifer Garner een belangrijke rol speelde in hun splitsing, slaagde Scott er ook in om na zijn splitsing veel opvallende rollen te bemachtigen, waaronder in Whiskey Cavalier en Scandal. Ondanks dat hun huwelijk niet werkte, hadden de twee een minnelijke breuk, maar ze hebben vandaag geen contact meer.

Tijdens Scott's bezoek aan Andy Cohen's SiriusXM-radioshow, onthulde de acteur dat hoewel hij en Jennifer op goede voet staan, het duo geen contact houdt. Dit is logisch gezien Garner verder ging, net als Scott. In 2007 trouwde Scott met Marika Domińczyk, en de twee delen samen drie prachtige kinderen.

Aanbevolen: